Kiyo VTX855PRO Radar és lézerdetektor

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: Katalógus száma: 906639
 Kiyo VTX855PRO Radar és lézerdetektor

Ingyen szállításAjánlatunk

Kiyo VTX855PRO Radar és lézerdetektor

A VTX855PRO detektor sávkiosztása kifejezetten a magyar mérőeszközökre lett hangolva, mindamellett, hogy az európai készülékek jelét is tökéletesen ismeri. Nagy távolságból képes előre jelezni a szűkíthető (azaz precízebben behangolható) K (23.950 – 24.250 GHz) és Ka (33.400 – 36.110 GHz), valamint az X (10.475 – 10.575 GHz) radarsávokon működő radarjeleket, emellett az Európában használt lézerjeleket is képes érzékelni, többek között a legújabb magyar mérőeszközt, az ARH CAM-S1-et (KKEP), vagy a még használatban lévő FÁMÁ-kat és SCS-eket is. További információ

29017
5 3

29 017 Ft ÁFA-val együtt
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

3 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 5
 • Zoltan S., Ófehértó

Még nem volt módomban tesztelni.

Értékelés: 5
 • József S., Baja

Tökéletesen működik!!!

Értékelés: 5
 • Imre B., Orosháza

Jó ár/értékarány. Hasznos segítőtárs az autóban.

Leírás

Termékleírás

A Kiyo VTX855PRO Radar és lézerdetektor jellemzői:

 • A készülék magas képfrissítésű, OLED kijelzőjének fényereje állítható, így különböző fényviszonyok között is nagyon jól olvasható marad. A menürendszer és a beszédhang teljesen magyar nyelvű, így használata nagyon egyszerű! (német és angol nyelv is beállítható)

Három különböző érzékenységi fokozatban használható a készülék, mely segít a fals riasztások minimalizálásában

 • Autópálya mód (Highway)
 • Városi mód (City)
 • Csökkentett városi mód (City reduced)
Kiyo VTX855 PRO2
 • Lehetőség van Városi (City) és Csökkentett városi mód (City reduced) használatára. Ilyenkor a készülék csökkenti a téves riasztások számát, melyek a városi közlekedés során fordulhatnak elő (pl.: fotocellás ajtók). Ezekben a beállítási módokban a K-sáv érzékelése csökken, a nagyobb veszélyt jelentő X- és Ka-sáv érzékelése teljes értéken marad. Az Autópálya módot (Highway) akkor kell bekapcsolnia, ha elhagyja várost, és országúton vagy autópályán folytatja a közlekedést. Ebben a beállításban sokkal érzékenyebb az eszköz.
 • A MUTE gomb megnyomásával bekapcsoljuk az automata némítás funkciót, mely a riasztás esetén 15 másodpercig néma riasztást engedélyez, valamint a főkapcsoló tekerésével állíthatjuk a riasztás hangerejét is.

Radar- és lézer sávkiosztások

 • Euro X-sáv: 10.475 – 10.575 GHz
 • K széles sáv: 24.000 – 24.300 GHz
 • K szűk sáv: 24.115 – 24.215 GHz
 • Ka széles sáv: 33.400 – 36.000 GHz

Ka szűk sáv

 • 33.880 – 34.120 GHz
 • 34.180 – 34.420 GHz

Lézerérzékelés

 • Fáma II-III, SCS-102, SCS-103, ARH CAM-S1 stb.
Kiyo VTX855 PRO

A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A készülék nem a gyorshajtás elősegítésére való, hanem a véletlen sebességtúllépés következményeinek megelőzésére szolgál. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat, és közlekedjen az látási és útviszonyoknak megfelelően! A radardetektor nem tévedhetetlen eszköz. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza. A radar, lézerblokkolók blokkoló hatása általában a mérőeszköztől számított 150–2000 méteres távon belül a legeredményesebb.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus radar, lézer detektor

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.