list.txt_product-list_count_few
SENCOR SRD 210 Rádió, Fekete/Zöld
174x

SENCOR SRD 210 Rádió

5 290 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Sencor SRD 210 Rádió modern, egyszerű külsőnek köszönhetően bárhol elhelyezhető. Hálózatról és akkumulátorról egyaránt működtethető, így akár a szabadban az udvaron is hallgathatjuk kedvenc rádió adonkat. A beépített hangszórónak hála még tökéletesebb a hangzás. Az utcai használatra, utazáshoz fejhallgathatót is csatlakoztathatunk a készülékhez.

Forgalmazó: MALL
ECG R 500 U Dragonfly (USB,AUX in,Memóriakártya olvasó)
122x

ECG R 500 U Lejátszó (USB,AUX in, Memóriakártya olvasó)

9 490 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Az ECG R 500U USB rádiós lejátszó egyszerű használata miatt ideális választás lehet bármelyik otthonba, akár gyerekszobába is. A színes, vidám dizájn magas funkcionalitással párosul: a beépített USB-csatlakozón keresztül pendrive-ról is egyszerűen lejátszahtóak az MP3 fájlok. AUX bemeneten keresztül csatlakoztathatunk egy fej- illetve fülhallgatót vagy egyéb zenelejátszót is a készülékhez. Ezenkívül SD memóriakártya olvasóval és jól látható LCD kijelzövel is felszerelték. Ha pedig valami újdonságra vágyunk, nyugodtan válogathatunk az AM/FM rádióadók széles kínálatából. Elemről vagy hálózatról is üzemeltethető.

Forgalmazó: MALL
HYUNDAI PPR 310 Rádió, Fekete/Zöld
17x

HYUNDAI PPR 310 Rádió

4 090 Ft

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Utolsó darab ezen az áron!

Hyundai PPR310BO Rádió egy FM-AM tunerrel rendelkező zsebrádió, amivel nem maradhat le egyetlen csatornáiról semmi esetre sem. Hallgathatja a hangszórón keresztül, de fülhallgató kimenettel is rendlekezik, így zavaró tényezők nélkül hallgathatja kedvenc műsorait. Egyszerű, kompakt kivitele garantáltan elnyeri mindenki tetszését.

Forgalmazó: MALL