Talált termékek száma: 3

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

GoGEN DAB 1471 BT

GoGEN DAB 1471 BT

Értékelés: 3,5
21 990 Ft

19 990 Ft

2 év garancia

Gogen DAB 1471 BT digitális rádió DAB+, DAB, FM tuner-rel hallgathatja kedvenc állomásait Bluetoothon vezeték nélküli zenei streamingre képes telefonról. Elegáns bőr szíjjal, világos LCD-kijelzővel, AUX bemenet, kettős ébresztés, időzítő. Beépített akkumulátorral akár 3,5 óra zenehallgatással.


PHILIPS AE2160 Hordozható rádió
11 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Philips hordozható rádió hálózati feszültséggel és elemekről is működtethető. Megnövelt működési idővel rendelkezik, a kényelmes kezelőszervek segítségével az állomások könnyen és gyorsan hangolhatók. Lágy, kékesszürke színével bármely környezetbe beleillik. Philips rádiókészüléke áramellátását akkumulátorral vagy közvetlenül az elektromos hálózatról is biztosíthatja, így egyedülálló kényelmet és rugalmasságot élvezhet. Ha nincs a közelben fali aljzat, vagy nem szeretne kusza kábeleket látni, működtesse egyszerűen akkumulátorral a készüléket. Ha folyamatos és stabil áramellátásra van szüksége, csatlakoztassa a készüléket közvetlenül a fali aljzatba. Most már élvezheti annak felszabadító érzését, hogy bárhol hallgathat zenét, ahol csak szeretne.


SENCOR SRD 207 Táskarádió
5 999 Ft

4 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Sencor SRD 207 egy hordozható, ébresztőóra funkcióval is rendelkező FM/AM rádió. LCD kijelzőjéről az időt, valamint a kiválasztott frekvenciát is könnyű leolvasni. Hálózati csatlakozóról, valamint elemről is működtethető.