Hama DR35, fekete

Hama DR35, fekete

Értékelés: 5
26 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Regionális rádióállomások vétele digitális minőségben? Semmi gond, csak hívd segítségül a modern Hama DR35 rádiót, amely FM/DAB/DAB+ tunerrel büszkélkedhet és akár 30 állomást képes tárolni. Rendelkezik 2 W hangszóróval, ébresztőórával 2 ébresztési idővel, Sleep és Snooze funkcióval, LCD sötétedő kijelzővel és érzékelővel a szobahőmérséklet mérésére.

Hama DR36SBT

Hama DR36SBT

Értékelés: 3,5
44 990 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

Az FM-hangoló mellett a rádiósok is élvezhetik a DAB és a DAB + lehetőségét 30 előre beállított lehetőséggel – modern digitális rádió Hama DR36SBT, de jól fog szolgálni zene streamingjéhez mobiltelefonról Bluetooth 5.0 segítségével. Emellett ébresztési funkciót, Szundi, Alvó módot és USB-A töltőportot kínál. A tiszta VA-LCD kijelzővel rendelkező készülék zenei ereje 2 × 2 W.

Hama DR40BT PlugIn, fehér

Hama DR40BT PlugIn, fehér

Értékelés: 3,3
31 490 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

Nincs szükséged semmiféle kábelekre! Modern rádióvevő Hama DR40BT PlugIn FM/DAB/DAB+ tunerrel és 30 tárhellyel, csatlakozóval rendelkezik, amelyet az aljzatba történő közvetlen behelyezésre terveztek. Mono hangszórója remek hangzássala rendelkezik 3 W teljesítmény mellett, és a készülék használatának lehetőségeit kibővíti a Bluetooth technológia és az AUX In.