ER4 Kerék javítókulcs csőjavító készlet

ER4 Kerék javítókulcs csőjavító készlet

Száma: 23350084
Közvetlenül partnerünktől
A gumijavító készlet megkönnyíti bármely motorkerékpár-tulajdonos számára a gumiabroncsok és a gumicsövek hatékony felszerelését, javítását vagy módosítását. További információ
1 199 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: ER4

Partnerünk által szállítva

2023.2.03 - 2023.2.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: ER4

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23350084

Leírás

Szivárgás esetén hasznos, ha van kéznél egy ilyen készlet, hogy a hiba könnyen elhárítható legyen. A tartozékkínálatban kulcskészletek és lapátok is szerepelnek, amelyekkel a felniről saját maga cserélheti ki a belső csövet. Az ilyen típusú termékekkel a belső cső otthoni cseréje és javítása sokkal gyorsabb és kellemesebb.

Javítókészlet:

kerékkulcs Ragasztó keréktárcsák belső csőfolt reszelő a belső cső érdesítéséhez Miután a foltot a belső csőre ragasztotta, várjon 3 percet, majd ellenőrizze a csövet, hogy nincs-e légszivárgás.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.