JRS Cats Best Öko Plus macskaalom, 40 l
7 990 Ft

JRS Cat's Best Öko Plus macskaalom megkönnyíti kedvence gondozását, hatékonysága messze felülmúlja a hagyományos termékekét. Magas nedszívó képességének köszönhetően saját súlyának 700%-át képes beszívni, így sokkal gazdaságosabb mint más macskaalmok. Környezetkímélő, mesterséges összetevőket nem tartalmaz, komposztálható, de a WC-n keresztül is lehúzható


Akinu alom, 12 x 800 g

Akinu alom, 12 x 800 g

Értékelés: 4,5
2 790 Ft
2 690 Ft

Az Akinu alom 12 × 800g teljes mértékben természetes alapanyagokból készülő rágcsáló alom. Apró és finom faforgács, alkalmas a teknősök és más hüllők számára is. Hatékonyan felszívja a nedvességet, megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését.


Asan Pet Aloe Alom, 45 L

Asan Pet Aloe Alom, 45 L

Értékelés: 4,5
5 490 Ft

Az Asan alom remek választás a törpe nyulaknak és a rágcsálóknak. A kiváló nedvszívó képessége biztosítja a termék hosszú használhatóságát. Az alom aloe vera kivonatot tartalmaz, ami nagyon egészséges az állatoknak. A termék környezetbarát és 100%-ban biológiailag lebomló anyagból készült.


Asan Pet Silver Alom, 42 L

Asan Pet Silver Alom, 42 L

Értékelés: 4,5
4 290 Ft

Az Asan alom remek választás a törpe nyulaknak és a rágcsálóknak. A kiváló nedvszívó képessége biztosítja a termék hosszú használhatóságát. Az alom kolloid ezüstöt tartalmaz, aminek remek antibakteriális hatása van. A termék környezetbarát és 100%-ban biológiailag lebomló anyagból készült.


Akinu BIO 2 x 20 L alom

Akinu BIO 2 x 20 L alom

Értékelés: 4,5
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Avicentra BIO 2 × 10 L alom 100%-ban természetes kukoricaforgácsból készült. Kémiai adalékanyagokat nem tartalmaz. A prémium minőségű Akinu alommal kedvence nyugalma, s otthonának tisztasága garantált.


JRS Cats Best Universal macskaalom, 40 l
5 590 Ft

4 990 Ft

JRS Cats Best Universal macskaalom minden cicatartó számára megkönnyíti a lakás higiéniájának fenntartását. Hatékonyan, és gyorsan felszívja a a nedvességet, így segít megakadályozni a baktériumok elszaporodását, és magában tartja a kellemetlen szagokat. Kellemes tapintásának köszönhetően a cicusok is imádni fogják. Praktikus 40 l-es kiszerelésének köszönhetően hosszú ideig elég.


Akinu Wooden alom, 2 x 10 l

Akinu Wooden alom, 2 x 10 l

Értékelés: 4,5
2 090 Ft

Az Akinu Wooden 2 × 10L kiváló faforgácsból készült alom. Minden kisállat számára tökéletes kényelmet és tisztaságot nyújt. Jó a nedvesség elszívó képessége, elnyeli a kellemetlen szagokat és pormentes. Nem tartalmaz kémiai összetevőket, ezáltal semmilyen káros hatás nem érheti kedvencünket. Ideális rágcsálóknak, nyulaknak, madaraknak.