Kiki CHINCHILLA SAND 1,9kg speciális homok csincsilláknak

Márka: Kiki Katalógus száma: 100037303556

Közvetlenül partnerünktől

Kiki CHINCHILLA SAND 1,9kg speciális homok csincsilláknak

Különleges finom pici homokszemek csincsillák részére. A napi fürdő ebben a homokban finommá és rugalmassá teszi a csincsillabundát. K.b. 3–5 cm homokréteget helyezzen el olyan tálban, mely ellenál a csincsilla fogainak. Minden este k.b. 30 percre tegye a ketrecébe. Ha az állatka… További információ

2939

2 939 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100037303556

Leírás

Termékleírás

Különleges finom pici homokszemek csincsillák részére. A napi fürdő ebben a homokban finommá és rugalmassá teszi a csincsillabundát. K.b. 3–5 cm homokréteget helyezzen el olyan tálban, mely ellenál a csincsilla fogainak. Minden este k.b. 30 percre tegye a ketrecébe. Ha az állatka megfürdött, vegye ki a tálat a ketrecéből. Hetente egyszer úrítse ki a tálat és töltse fel friss homokkal.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott rágcsálóknak
Űrtartalom 1.5 l
Súly 1.9 kg
Összetevő típusa homok

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.