Akinu TEDDY GIGANT Rágcsáló ketrec, 59 x 36 x 28 cm
7 990 Ft

Az Akinu TEDDY GIGANT Rágcsáló ketrec ideális választás a család legkisebb kedvence számára, különösen hörcsögöknek, tengerimalacoknak alkalmas. A felszerelt ketrec izgalmas játékokat tartalmaz a kisállat számára, így sosem fog unatkozni, az odúban pedig elbújhat és biztonságban érezheti magát. A műanyag aljnak köszönhetően könnyen tisztítható.


Argi Fantasy Hörcsög ketrec, 58 x 38,5 x 38 cm
13 990 Ft
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Argi Fantasy Hörcsög ketrec ötletes kialakításának köszönhetően elegendő helyet biztosít kis kedvencének a játékhoz, mozgáshoz. Könnyen tisztán tartható, stílusos kialakítású ketrec. Biztonságos szerkezetű, még a legkisebb rágcsálók sem szökhetnek ki belőle. Szellőzése még az alagutakban is kiváló. Igazi játékbirodalom kis rágcsálóknak. Méretek: 58 × 38,5 × 38,5 cm.


Argi Hörcsög ketrec, 45 x 30,5 x 29 cm
6 490 Ft

Az Argi Hörcsög ketrec kialakításának köszönhetően elegendő helyet biztosít kis kedvencének a mozgáshoz. Könnyedén tisztán tartható, stílusos kialakítású ketrec. Biztonságos szerkezetű, így még a legkisebb rágcsálók sem szökhetnek ki belőle. A benne található játékok remek szórakozást nyújtanak kisállatának. Méretek: 45 × 30,5 × 29 cm.


Argi Rágcsáló ketrec, 80 x 48,5 x 42 cm
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Argi Rágcsáló ketrec kialakításának köszönhetően elegendő helyet biztosít kis kedvencének a mozgáshoz. Könnyedén tisztán tartható, stílusos kialakítású ketrec. Tökéletes válaszás tengerimalacok, vagy nyulak számára. Méretek: 80 × 48,5 × 42 cm.


Ferplast Arena ketrec rágcsálóknak
26 990 Ft

Ferplast Arena ketrec tengerimalacok és nyulak részére egyaránt kényelmes otthont nyújt. Három különböző méretének köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ketrecet. Kíemelkedő megjelenése és tágas kialakítása még otthonasabbá teszi a kedvencünknek.


Ferplast Cavie 60 Tengerimalac Ketrec
8 490 Ft

6 990 Ft

Ferplast Cavie 60 egy tágas, kényelmes otthon tengerimalacok számára. Praktikus, oldalt nyitható ketrec, így tisztántartása még egyszerűbb. A műanyag kapcsoknak köszönhetően a kertec nyitása/zárása biztonságos. A ketrec szénatartóval és itatóval lett felszerelve, kiváló minőségű termék.


Ferplast Combi 1

Ferplast Combi 1

Értékelés: 5
11 990 Ft

10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ferplast Combi 1 kifejezetten kisrágcsálóknak készült hörcsögketrec, melyben nemcsak hörcsögöt, akár egereket is tarthatunk. Biztonságos, sűrű rácsozás csak a tetején található. A megszokott hörcsögketreceken túl a Combi 1 több alagúttal van felszerelve, melyek még izgalmasabbá teszik kis kedvencünk mindennapjait.


Ferplast Hamster Tris Hörcsög ketrec
17 990 Ft

15 990 Ft

Teljesen felszerelt, tágas, biztonságos hörcsöglak. Emeletes, vidám színekkel és tartozékokkal. Praktikus és helytakarékos megoldás, mégis színvonalas szórakozás a kis kedvenceknek. A szintek, létrák igény szerint variálhatóan helyezhetők be a ketrecbe. Méretek: 46 × 29,5 × 58 cm


Ferplast Hamsterville Hörcsög ketrec
22 490 Ft

Ferplast Hamsterville kényelmes , fából készült ketrec kis rágcsálók számára. Speciális lakkrétegének köszönhetően ellenáll a folyadékoknak, így tisztítása gyors és egyszerű. Minden kisállat kedvence lesz, hiszen a belső kialakításának köszönhetően sosem fognak unatkozni. A hörcsög ketrec aljában egy műanyagból készült tálca került elhelyezésre, melynek köszönhetően a ketrec tisztítása egyszerűen megoldható.


Akinu Nyúlketrec, 118 x 58 x 45 cm
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Akinu Nyúlketrec ideális választás a kedves kis háziállatok tartására. Kedvence garantáltan jól fogja érezni magát ebben a ketrecben, köszönhetően a beépített szénaadagolónak és tágas térnek. A minőségi műanyag alj könnyen kezelhetővé teszi a ketrecet, például ha takarításra van szükség. Nemcsak nyulak, de tengerimalacok és egyéb rágcsálók tartására is alkalmas.


Akinu PIGI II, Ketrec

Akinu PIGI II, Ketrec

Értékelés: 5
8 490 Ft

Egy kiváló minőségű, könnyen összeszerelhető ketrec, közepes és nagy rágcsálók számára.


Akinu Aqualand 2 Rágcsáló ketrec, 59 x 38 x 47 cm
15 990 Ft

Az Akinu Aqualand 2 Rágcsáló ketrec ideális választás olyan mozgékony kisállatoknak, mint a futóegerek. A különleges kialakításnak köszönhetően alja „úszómedenceként“ is funkcionálhat, melyet a vizet szerető kedvence igazán értékelni fog. A felszerelt ketrec részben kis odú is található, hogy a család legkisebb tagja biztonságban érezze magát.


Akinu TEDDY LUX II Rágcsáló ketrec, 43x28x54cm
10 490 Ft
9 990 Ft

Az Akinu TEDDY LUX II Rágcsáló ketrec ideális választás a család legkisebb kedvence számára, különösen hörcsögöknek, kisebb állatoknak alkalmas. A felszerelt ketrec izgalmas játékokat tartalmaz a kisállat számára, így sosem fog unatkozni. A műanyag aljnak köszönhetően könnyen tisztítható.


Savic Nero 2 De Luxe Beltéri Rágcsáló Ketrec
22 490 Ft

20 490 Ft

Savic Nero 2 De Luxe egy magas minőségű, prémium felszereltségű rágcsáló ketrec. Ideális nagyobb rágcsálók, például nyulak vagy tengerimalacok tartására. A ketrec megfelelő mozgásteret biztosít kedvencünknek. A De Luxe verzióban a ketrechez kapunk egy speciális kis emelvényt, mely belül odúként szolgál, viszont egy lépcső vezet a tetejére ahol egy etetőtál található. Így egy külön kis kuckót kap állatunk. Minden szükséges tartozék megtalálható a ketrecben.


Ferplast Cavie 15

Ferplast Cavie 15

Értékelés: 4,5
11 990 Ft
11 490 Ft

Ferplast Cavie 15 rágcsáló ketrec. Ideális lakhely kisállatkája számára ez a házikóval, szánatartóval és itatóval felszerelt ketrec. A házikó mellett is marad elég hely az állatkának, de az bármikor ki is vehető. A tálca magas peremmel rendelkezik, így a kiszemetelés minimális.


Ferplast Duna Multy

Ferplast Duna Multy

Értékelés: 5
16 590 Ft

12 590 Ft

Ferplas Duna Multy ketrec kiválóan alkalmas a törpe nyulak és tengerimalacok számára.


Ferplast Favola

Ferplast Favola

Értékelés: 4
18 790 Ft

16 490 Ft

Ferplast Favola rágcsáló ketrec ideális minden kisebb rágcsáló számára. Tágas teret és különböző játéklehetőségeket biztosítanak a gazdik a kis kedvenceik számára ezzel a rágcsáló ketreccel. Alsó része átlátszó műanyagból készült, melyből remekül kialakítható egy üreghez hasonló rész is. Felső részén kényelmesen berendezhetjük rágcsálónk alvóhelyét, valamint étkező részeit is. Az állandó mozgáshoz mókuskerék, illetve az alsó szintre vezető létra is található.


Ferplast Furet Plus Görényketrec
43 890 Ft

31 490 Ft

A Ferplast Furet Plus egy teljesen felszerelt, komfortos görényketrec. Rácsozása sűrű, biztonságos kialakítású. Egyszerű szerelhetősége által könnyen szállítható és tisztítható. Ideális egy görény tartásához. Méretek: 80 × 50 × 70 cm


Ferplast Kios Rágcsáló ketrec
11 490 Ft
10 990 Ft

Ferplast Kios ideális kisebb testű állatok számára, mint például egér, patkány és hörcsög. Sűrű rácsozása miatt a szökni vágyó állatkák sem tudnak kimászni belőle. Kifejezetten magas alsó résszel rendelkezik.


Ferplast Mini Duna Multy Rágcsáló ketrec
10 490 Ft

7 490 Ft

Ferplast Mini Duna Multy ideális kisebb testű állatok számára, mint például az egér, a patkány és a hörcsög. Magas alsó résszel rendelkezik, így az állat nem tudja kiszórni a forgácsot. Tisztítása gyors és egyszerű.


Ferplast Rabbit 100 Deluxe

Ferplast Rabbit 100 Deluxe

Értékelés: 5
22 490 Ft

19 990 Ft

Ferplast Rabbit 100 Deluxe nyúlketrec kiváló minőségű anyagból. Komfortos otthon nyulaknak, szép kivitel, tartozékokkal. Méretek: 101,5 × 53 × 33,5 cm.


Ferplast Topy Rágcsáló ketrec
12 890 Ft

11 990 Ft

Ferplast Topy ketrec egy kifejezetten kisrágcsálók részére kifejlesztett ketrec. Mivel ezek az állatok a természetben is üregekben élnek, így a ketrec két szintből áll. A felső szinten található egy önitató, egy mókuskerék és egy etetőtál, valamint egy csúszó alagút ami az alsó szintre vezet. Az alsó szint maga a mennyország ezeknek a kis állatoknak. A forgáccsal feltöltött részben kedvükre élvezhetik az „üregi élet” minden örömét. Az üreg szellőzése is tökéletes, így nem kell attól tartanunk, hogy nem jut elég levegőhöz kedvencünk.