Akinu TEDDY LUX II Rágcsáló ketrec, 43x28x54cm
9 990 Ft

Az Akinu TEDDY LUX II Rágcsáló ketrec ideális választás a család legkisebb kedvence számára, különösen hörcsögöknek, kisebb állatoknak alkalmas. A felszerelt ketrec izgalmas játékokat tartalmaz a kisállat számára, így sosem fog unatkozni. A műanyag aljnak köszönhetően könnyen tisztítható.

IMAC Fantasy Hörcsög ketrec, 58 x 38,5 x 38 cm
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Argi Fantasy Hörcsög ketrec ötletes kialakításának köszönhetően elegendő helyet biztosít kis kedvencének a játékhoz, mozgáshoz. Könnyen tisztán tartható, stílusos kialakítású ketrec. Biztonságos szerkezetű, még a legkisebb rágcsálók sem szökhetnek ki belőle. Szellőzése még az alagutakban is kiváló. Igazi játékbirodalom kis rágcsálóknak. Méretek: 58 × 38,5 × 38,5 cm.

IMAC Rágcsáló ketrec, 80 x 48,5 x 42 cm
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Argi Rágcsáló ketrec kialakításának köszönhetően elegendő helyet biztosít kis kedvencének a mozgáshoz. Könnyedén tisztán tartható, stílusos kialakítású ketrec. Tökéletes válaszás tengerimalacok, vagy nyulak számára. Méretek: 80 × 48,5 × 42 cm.

Savic Nero 2 De Luxe Beltéri Rágcsáló Ketrec
17 990 Ft 15 990 Ft

Savic Nero 2 De Luxe egy magas minőségű, prémium felszereltségű rágcsáló ketrec. Ideális nagyobb rágcsálók, például nyulak vagy tengerimalacok tartására. A ketrec megfelelő mozgásteret biztosít kedvencünknek. A De Luxe verzióban a ketrechez kapunk egy speciális kis emelvényt, mely belül odúként szolgál, viszont egy lépcső vezet a tetejére ahol egy etetőtál található. Így egy külön kis kuckót kap állatunk. Minden szükséges tartozék megtalálható a ketrecben.

Ferplast Hamster Tris Hörcsög ketrec
15 490 Ft

Teljesen felszerelt, tágas, biztonságos hörcsöglak. Emeletes, vidám színekkel és tartozékokkal. Praktikus és helytakarékos megoldás, mégis színvonalas szórakozás a kis kedvenceknek. A szintek, létrák igény szerint variálhatóan helyezhetők be a ketrecbe. Méretek: 46 × 29,5 × 58 cm

COBBYS PET RODDY NATUR HAMSTER 33x50x29cm barna
11 579 Ft

Csöves, emeletes hörcsög, egér birodalom. Ez a kis ketrec modern praktikus otthont szolgáltat a hoercsoegoeknek egereknek és más kisállatoknak felszerelésse: kerék, műanyag csúszda emelvénnyel és házzal.

COBBYS PET P TWISTERTOY 18,5cm műanyag forgó állványon
3 630 Ft

10579 Twistertoy Hörcsögforgó állványon. Eltávolítjuk a színes fedelet a gömbről és betesszük a hörcsögöt. Ezután visszahelyezzük a fedelet. A gömböt a tartóra helyezzük és hadjük, hogy a kedvence jót szórakozzon. Azt tanácsoljuk, hogy a hörcsögöt max. 20 percig…