Teddies Színes mágneses rajztábla pecsétekkel
6 240 Ft

Mágneses rajztábla szép színes dizájnnal. Kreatív segítség a rajzoláshoz mivel, ha a kicsinek nem tetszik, amit rajzolt, egyből le is törölheti. A gyerekek szórakoztató formával fejleszthetik a finommotorikájukat és kibontakoztathatják a kreativitásukat.

Fisher-Price DOLU Kreatív állvány
10 640 Ft

Csodálatos mágneses tábla, amely hagyományos, krétás táblaként is használható. Segít fejleszteni a kreativitást és a képzelőerőt. Kiváló segítség az ábécé, a számok és a színek tanulásához. A csomag 21 darabot tartalmaz.

LENA Mágneses rajztábla Verdák, 22cm
3 180 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Verdák motívumaival, és rajzold meg saját remekművedet.

LENA Mágneses Rajztábla 41 cm
4 110 Ft

Lena Mágneses rajztáblával sok örömteli percet szerezhetünk gyermekünknek. A csomag tartalma a rajztáblán kívül egy toll fém heggyel és két bélyegző is, amivel még csodálatosabb képek készülhetnek. Tartós műanyagból készült.

Bino Farm, mágneses tábla puzzleval
3 050 Ft

Szórakoztató és kreatív farm témájú játék gyerekeknek, fa dobozban. A csomagolás tartalmaz mágneses képeket, amelyekből az utasítások alapján különböző ábrákat lehet megalkotni a mágneses táblán. A tábla két oldalú, a másik oldalára krétával lehet rajzolni.

Woody ABC tábla betűkkel, papírtekercscsel és csészékkel
15 430 Ft

Kétoldalas, állítható magasságú tábla praktikus kivitelben, rúddal a papírtekercshez. Az egyik oldal zöld, hogy krétával lehessen rá írni, a másik fehér mágneses felület, amelyre fixszel lehet írni. A deszka fölött van egy beépített rúd, amely rögzíti a papírtekercset, amelyet le lehet tekerni és festeni a táblák által biztosított felületre. Ide tartoznak a betű alakú mágnesek, valamint a vízhez és a festékhez készített csészék.

Woody Tábla papírtekerccsel

Woody Tábla papírtekerccsel

Értékelés: 4,2
6 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mágneses, praktikus formatervezésű kétoldalas iskolatábla, rúddal a papírtekercseknek. Az egyik oldal krétafestéshez fekete, a másik száraz filctollal jelölőfestéshez fehér. A tábla tetején egy egyszerű pult.

Woody Fa mágnes- és rajztábla, 65 cm
5 580 Ft

Woody Fa mágnes- és rajztábla, 65 cm kreatív gyermekek számára nagyszerű választás. Könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, miközben kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai érzéke is fejlődik. A rajztábla nagyszerű kialakításának köszönhetően kényelmesen tárolhatja polcán az alkotáshoz szükséges eszközöket.

Bino Mágneses kétoldalú rajztábla
6 380 Ft

Bino Mágneses tábla két különböző oldalával gondoskodik róla, hogy a kicsik ne unjanak rá egyhamar a rajzolásra. Egyik oldala hagyományosan, krétával, míg a másik táblafilccel használható, így változatos módon fejleszti a gyerekek kézügyességét. Használata 3 éves kortól ajánlott.

Woody Állatos mágnestábla, kétoldalas
6 020 Ft 5 290 Ft

Kétoldalas mágnestábla és fa kirakós egyben állatok és emberek témában. Az egyik oldal fekete, hogy krétával lehessen rá írni, a másik fehér mágneses felület, amelyre fixszel lehet írni. Sok darabból áll, amelyekből a gyerekek végtelen és fantáziadús kombinációkat rakhatnak ki.

Woody Asztali mágneses tábla ABC-el
3 310 Ft

Kétoldalas asztali tábla. Az egyik oldalon egy fekete terület krétával történő íráshoz, a másik oldalán egy fehér mágneses terület filccel történő íráshoz. A csomagban nagy számú mágneses betű, szám és karakter található a szavak összetételének gyakorlására, egyszerű matematikai példák, valamint színes kréták, filcek és egy szivacs.

Smoby Álványos rajztábla 2in1, kék
13 300 Ft

A 2in1 rajztábla kiváló kiegészítő minden gyerekszobába. Nem csak rajzolásra alkalmas, hanem akár a kisiskolások a betűk írását vagy a matematikai műveleteket is gyakorolhatják rajta. Mindkét oldala használható, az egyikre filctollal, míg a másik oldalára krétával tudnak alkotni.

Mac Toys Mágneses tábla

Mac Toys Mágneses tábla

Értékelés: 4,5
4 060 Ft 3 980 Ft

Mac Toys mágikus tábla amelyen festhetnek újra és újra a gyerekek. A doboz három bélyeget tartalmaz és persze egy darab mágneses tollat. A toll egy madzaggal hozzá van kötve a táblához hogy még véletlenül se lehessen elveszíteni.

LENA Mágneses Rajztábla 32 cm
2 800 Ft 2 650 Ft

Lena Mágneses Rajztábla 32 cm mágneses rajztábla kicsiknek , 32 cm rajztábla ,le lehet radírozni róla a rajzot ,külön toll van hozzá

Teddies Tábla állvánnyal, 88×46 cm
3 980 Ft

Kreatív csemeténk számára mi sem nagyszerűbb ajándék, mint egy Teddies Tábla állvánnyal. Nem csak könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, hanem kreativitása, kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai készsége is fejlődik. Kiváló minőségű anyagokból készült, valamint biztonságos.

Teddies Tábla állvánnyal, 89×46 cm
6 240 Ft

Kreatív csemeténk számára mi sem nagyszerűbb ajándék, mint egy Teddies Tábla állvánnyal. Nem csak könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, hanem kreativitása, kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai készsége is fejlődik. Kiváló minőségű anyagokból készült, valamint biztonságos.

Hape Kreatív tábla

Hape Kreatív tábla

Értékelés: 2
12 770 Ft
+ ingyen szállítás

Ez kétoldalas tábla ideális kiegészítő a kis művészek számára. Az egyik oldalára krétával lehet festeni, a másik oldalára pedig filctollal rajzolni.

Lamps Mágneses tábla Frozen II
3 710 Ft

Műanyag mágneses tábla rajzoláshoz a népszerű Frozen 2 animációs film dizájnjában. Rajzolj, törölj és rajzolj újra, nincs szükséged ceruzákra, pasztellekre, vagy papírra. Ne várjál semmire, meríts ihletet a Frozen film motívumából, és rajzold le a saját királyságodat.

LENA Mágneses Rajztábla Jégvarázs, 22cm
3 330 Ft 3 180 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Jégvarázs motívumaival, és rajzold meg saját jeges királyságodat.

Smoby Álló tábla 2v1, rózsaszín
14 630 Ft

Tábla rajzolásra 2in1 egy nagyszerű kiegészítő minden gyermek szobájába. Akár már iskolás a gyermeked és matematikai példákat fog számolni a táblán, akár óvodás és csak rajzolni fog rajta.

Viga Fa mágneses tábla
10 640 Ft

Ennek a mágneses fából készült táblának két oldala van. A tábla egyik oldala fekete, amelyre krétával írhatsz, a másik oldala fehér, amelyre speciális jelölővel írhatsz, majd törölheted a ráírt szöveget. A mágneses tábla kiegészítőkkel egy ideális kiegészítő a gyermekszoba számára.

Smoby Évolutif kék rajztábla
29 800 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fém tábla, rajzoláshoz állítható. Egyik oldala klasszikus fekete krétával való íráshoz, másik oldala pedig fehér táblamarkerhez. Az elmaradhatatlan tolltartó polc zárható. A csomag 60 db tartozékot tartalmaz. A tábla 5 helyzetbe állítható a gyermek aktuális magassága szerint.

Aga4Kids gyerek tábla BANK B1
13 000 Ft

Gyerek rajztábla bank formájában, gazdag hozzávalókkal és kiegészítőkkel az Aga4Kids gyártótól.

Teddies Mágnese tábla Magic Sketcher
3 980 Ft

Kreatív segédeszköz rajzoláshoz, üzenetíráshoz és játszáshoz. Amennyiben a kép nem tetszik, a törlőlista segítségével azonnal letörölheted. A gyerekek szórakoztató formában fejlesztik a motorikus készségeket és kreativitásukat.

Aga4Kids gyerek rajztábla OPNG
7 400 Ft

Forgótábla polccal, számlálóval és cserélhető 15 méteres papírtekercssel az Aga4Kids-től.

Hape Mágneses betűk

Hape Mágneses betűk

Értékelés: 4
5 310 Ft

A felismerés és az ábécé tanulása igazán szórakoztató lehet. Ezekkel a színes mágneses betűkkel egyszerűen fog menni, szinte magától. Helyezd a betűket a mágneses alapra és hozz létre a gyerekekkel szavakat és szókapcsolatokat.

Marionette Fa rajztábla 2in1

Marionette Fa rajztábla 2in1

Értékelés: 3,8
8 370 Ft

Marionette Fa rajztábla 2in1 fából készült két oldalas rajztábla. Gyermeke krétával, vagy a hozzávaló filctollal is elkészítheti művét. Könnyen és egyszerűen összecsukható, így kis helyen is elfér.

Marionette Rajztábla, Kétoldalú
8 770 Ft

kétoldalú Marionette rajztábla elősegítheti gyermeke kreativitásának fejlődését, s emelett miőségi szórakozást is nyújt. A hagyományos rajztáblára akár fehér, akár színes krétával a filctollas rajztáblára pedig megfelelő filctollal gyermeke akkor rajzolhat, amikor csak akar, és hogy mit, annak csak képzelete szab határt. A csomag része egy törlőszivacs is, hogy a javítás, illetve a tábla tisztítása igazán hatékony legye.

Smoby Mágikus íróasztal kék paddal
20 750 Ft

Kék íróasztal beépített paddal, letörölhető fixszel való írásra alkalmas felülettel, és lábtartóval. Az írásra alkalmas felület ** kissé meg van döntve a jobb íráshoz vagy festéshez. A készülék kihúzható fiókkal rendelkezik az írószerek tárolására. Az ergonómiai kialakításnak köszönhetően a kreatív íróasztal **kisgyermekek számára alkalmas.

Teddies Mágneses rajztábla 33x27 cm
4 110 Ft

Erre a ** 33 × 27cm** mágikus mágnestáblára körbe-körbe rajzolhatnak a gyerekek ! A csomagolás tartalmaz 4 mágnest és egy tollat, csatolva a táblához.

Seva Mágneses tábla

Seva Mágneses tábla

Értékelés: 4,6
7 310 Ft

Seva Mágneses tábla a gyermek kedvenc rajzeszköze lehet, játszva fejlesztheti kézügyességét, kreativitását. Számtalan képet készíthetnek vele, hiszen csak egy húzás és üres a rajzfelület. A tartós műanyagnak köszönhetően sokáig élvezhetik csemetéik az alkotás örömét. A gombok segítségével rajzolhatóak fel a függőleges és vizszintes vonalak.

Woody Mágneses Tábla Betűkkel
3 850 Ft

Woody mágneses tábla betűkkelWoody játékok rendkívül népszerűek, hiszen amellett, hogy törekszenek a természetességre rendkívül kreatívak is. Ez a Varázslatos Mágnestábla sem kivétel. A tábla kerete és a táblára illeszthető elemek is fából készültek.A betűknek köszönhetően gyermekünk gyakorolhatja az írást. A másik oldalára pedig különféle rajzokat pingálhat. TOVÁBB OLVASOM->

Lamps Mágnese tábla Mancs őrjárat
3 710 Ft

Műanyag mágneses tábla rajzoláshoz a népszerű Mancs őrjárat animációs film dizájnjában. Rajzolj, törölj és rajzolj újra, nincs szükséged ceruzákra, pasztellekre, vagy papírra. Ne várjál semmire, meríts ihletet a Mancs őrjárat film motívumából, és rajzold le a saját történetedet.

Melissa & Doug Kreatív készlet Farm
6 640 Ft

Ez a készlet természetes kivitelben tele van tevékenységgel, rajzolással és alkotással. A gyermekek rajzolhatnak, színezhetnek, feladatokat végezhetnek el, állatokkal ismerkedhetnek meg, angolul tanulhatnak stb. Mindezt körbe-körbe a törlő szivaccsal ellátott filctoll segítségével, vagy játszhatnak a mágnesekkel a mágneses táblán, történeteket fejezhetnek be és még sok más ötletet.

Smoby Smoby iskola
30 920 Ft 30 600 Ft

Fém lécekből összeállított tanterem kulisszák kiegészítőkkel, amelyek játék formájában tökéletesen felkészítik a gyerekeket egy tipikus iskolai napra. Része egy óra, ami forog és jelzi az időt. A kétoldalas tábla egyik oldala fekete és krétával lehet rá írni, megfordításával pedig egy mágneses felületet kapsz, melyre letörölhető filccel írhatsz.