Smoby Fa rajztábla 2-in-1, álló
15 200 Ft

Kiárusítás

Minőségi fa rajztábla. Egyik oldala mágneses, másik oldala pedig klasszikus fekete krétával való íráshoz. A csomag 60 db tartozékot tartalmaz, mint filctoll, 6 db színes kréta, mágneses betűk és számok

Teddies Tábla állvánnyal, 89×46 cm
4 290 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

Kreatív csemeténk számára mi sem nagyszerűbb ajándék, mint egy Teddies Tábla állvánnyal. Nem csak könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, hanem kreativitása, kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai készsége is fejlődik. Kiváló minőségű anyagokból készült, valamint biztonságos.

Smoby Álló tábla 2v1, rózsaszín
14 490 Ft

Kiárusítás

Tábla rajzolásra 2in1 egy nagyszerű kiegészítő minden gyermek szobájába. Akár már iskolás a gyermeked és matematikai példákat fog számolni a táblán, akár óvodás és csak rajzolni fog rajta.

Aga4Kids gyerek tábla BANK B1
12 000 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek rajztábla bank formájában, gazdag hozzávalókkal és kiegészítőkkel az Aga4Kids gyártótól.

Teddies Színes mágneses rajztábla pecsétekkel
5 190 Ft

Kiárusítás

Mágneses rajztábla szép színes dizájnnal. Kreatív segítség a rajzoláshoz mivel, ha a kicsinek nem tetszik, amit rajzolt, egyből le is törölheti. A gyerekek szórakoztató formával fejleszthetik a finommotorikájukat és kibontakoztathatják a kreativitásukat.

Aga4Kids gyerek rajztábla OPNG
8 000 Ft
+ ingyen szállítás

Forgótábla polccal, számlálóval és cserélhető 15 méteres papírtekercssel az Aga4Kids-től.

Aga4Kids gyerek rajztábla OPNY
8 000 Ft
+ ingyen szállítás

Forgótábla polccal, számlálóval és cserélhető 15 méteres papírtekercssel az Aga4Kids-től.

Fisher-Price DOLU Kreatív állvány-27%
13 090 Ft 9 490 Ft

Kiárusítás

Csodálatos mágneses tábla, amely hagyományos, krétás táblaként is használható. Segít fejleszteni a kreativitást és a képzelőerőt. Kiváló segítség az ábécé, a számok és a színek tanulásához. A csomag 21 darabot tartalmaz.

LENA Mágneses Rajztábla Jégvarázs, 22cm
3 667 Ft 3 430 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Jégvarázs motívumaival, és rajzold meg saját jeges királyságodat.

Aga4Kids rajztábla 2v1 MBUSY
9 500 Ft
+ ingyen szállítás

Állítható mágneses rajztábla tábla polccal, golyós számolóval és órával.

Teddies Tábla állvánnyal, 88×46 cm
3 290 Ft

Kreatív csemeténk számára mi sem nagyszerűbb ajándék, mint egy Teddies Tábla állvánnyal. Nem csak könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, hanem kreativitása, kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai készsége is fejlődik. Kiváló minőségű anyagokból készült, valamint biztonságos.

Smoby Évolutif kék rajztábla
26 090 Ft

Kiárusítás

Fém tábla, rajzoláshoz állítható. Egyik oldala klasszikus fekete krétával való íráshoz, másik oldala pedig fehér táblamarkerhez. Az elmaradhatatlan tolltartó polc zárható. A csomag 60 db tartozékot tartalmaz. A tábla 5 helyzetbe állítható a gyermek aktuális magassága szerint.

Smoby Álványos rajztábla 2in1, kék-34%
20 190 Ft 13 210 Ft

Kiárusítás

A 2in1 rajztábla kiváló kiegészítő minden gyerekszobába. Nem csak rajzolásra alkalmas, hanem akár a kisiskolások a betűk írását vagy a matematikai műveleteket is gyakorolhatják rajta. Mindkét oldala használható, az egyikre filctollal, míg a másik oldalára krétával tudnak alkotni.

Teddies Mágnese tábla Magic Sketcher
2 990 Ft

Kiárusítás

Kreatív segédeszköz rajzoláshoz, üzenetíráshoz és játszáshoz. Amennyiben a kép nem tetszik, a törlőlista segítségével azonnal letörölheted. A gyerekek szórakoztató formában fejlesztik a motorikus készségeket és kreativitásukat.

Hape Kreatív tábla
12 680 Ft

Ez kétoldalas tábla ideális kiegészítő a kis művészek számára. Az egyik oldalára krétával lehet festeni, a másik oldalára pedig filctollal rajzolni.

LENA Mágneses rajztábla Verdák, 22cm
3 667 Ft 3 390 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Verdák motívumaival, és rajzold meg saját remekművedet.

Seva Mágneses tábla

Seva Mágneses tábla

Értékelés: 4,5
7 790 Ft

Seva Mágneses tábla a gyermek kedvenc rajzeszköze lehet, játszva fejlesztheti kézügyességét, kreativitását. Számtalan képet készíthetnek vele, hiszen csak egy húzás és üres a rajzfelület. A tartós műanyagnak köszönhetően sokáig élvezhetik csemetéik az alkotás örömét. A gombok segítségével rajzolhatóak fel a függőleges és vizszintes vonalak.

Hape Mágneses betűk

Hape Mágneses betűk

Értékelés: 4
5 290 Ft

A felismerés és az ábécé tanulása igazán szórakoztató lehet. Ezekkel a színes mágneses betűkkel egyszerűen fog menni, szinte magától. Helyezd a betűket a mágneses alapra és hozz létre a gyerekekkel szavakat és szókapcsolatokat.

Bino Mágneses kétoldalú rajztábla
5 890 Ft 5 670 Ft

Bino Mágneses tábla két különböző oldalával gondoskodik róla, hogy a kicsik ne unjanak rá egyhamar a rajzolásra. Egyik oldala hagyományosan, krétával, míg a másik táblafilccel használható, így változatos módon fejleszti a gyerekek kézügyességét. Használata 3 éves kortól ajánlott.

Woody Fa mágnes- és rajztábla, 65 cm
4 750 Ft

Woody Fa mágnes- és rajztábla, 65 cm kreatív gyermekek számára nagyszerű választás. Könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, miközben kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai érzéke is fejlődik. A rajztábla nagyszerű kialakításának köszönhetően kényelmesen tárolhatja polcán az alkotáshoz szükséges eszközöket.

LENA Mágneses Rajztábla 32 cm
3 160 Ft

Lena Mágneses Rajztábla 32 cm mágneses rajztábla kicsiknek , 32 cm rajztábla ,le lehet radírozni róla a rajzot ,külön toll van hozzá

Teddies Mágneses rajztábla 33x27 cm
3 727 Ft 3 430 Ft

Erre a ** 33 × 27cm** mágikus mágnestáblára körbe-körbe rajzolhatnak a gyerekek ! A csomagolás tartalmaz 4 mágnest és egy tollat, csatolva a táblához.

Mac Toys Mágneses tábla

Mac Toys Mágneses tábla

Értékelés: 4,5
3 560 Ft

Mac Toys mágikus tábla amelyen festhetnek újra és újra a gyerekek. A doboz három bélyeget tartalmaz és persze egy darab mágneses tollat. A toll egy madzaggal hozzá van kötve a táblához hogy még véletlenül se lehessen elveszíteni.

LENA Mágneses Rajztábla 41 cm
4 880 Ft

Lena Mágneses rajztáblával sok örömteli percet szerezhetünk gyermekünknek. A csomag tartalma a rajztáblán kívül egy toll fém heggyel és két bélyegző is, amivel még csodálatosabb képek készülhetnek. Tartós műanyagból készült.

Woody Mágneses Tábla Betűkkel
4 890 Ft 4 620 Ft

Woody mágneses tábla betűkkelWoody játékok rendkívül népszerűek, hiszen amellett, hogy törekszenek a természetességre rendkívül kreatívak is. Ez a Varázslatos Mágnestábla sem kivétel. A tábla kerete és a táblára illeszthető elemek is fából készültek.A betűknek köszönhetően gyermekünk gyakorolhatja az írást. A másik oldalára pedig különféle rajzokat pingálhat. TOVÁBB OLVASOM->

Fiesta Crafts Mágneses mozaik - Alakzatok
6 277 Ft 5 940 Ft

Engedd, hogy a gyerekek képzelete szabadon áramoljon, és hagyd, hogy korlátlan számú képet hozzanak létre ezzel a dobozzal és a kétoldalas mágneses táblával. A kréták lehetővé teszik az egyes képek befejezését rajzolással. A törlő szivaccsal a színes kréták könnyen letörölhetők.

Fiesta Crafts Mágneses mozaik - Arcok
6 277 Ft 5 890 Ft

Engedd, hogy a gyerekek képzelete szabadon áramoljon, és hagyd, hogy korlátlan számú képet hozzanak létre ezzel a dobozzal és a kétoldalas mágneses táblával. A kréták lehetővé teszik az egyes képek befejezését rajzolással. A törlő szivaccsal a színes kréták könnyen letörölhetők.

Smoby Varázslatos íróasztal rózsaszín paddal
20 620 Ft

Rózsaszín íróasztal beépített paddal, letörölhető fixszel való írásra alkalmas felülettel és lábtartóval. Az írásra alkalmas felület kissé meg van döntve a jobb íráshoz vagy festéshez. A készülék kihúzható fiókkal rendelkezik az írószerek tárolására. Az ergonómiai kialakításnak köszönhetően a kreatív íróasztal kisgyermekek számára alkalmas.

Smoby Mágikus íróasztal kék paddal
20 620 Ft
+ ingyen szállítás

Kék íróasztal beépített paddal, letörölhető fixszel való írásra alkalmas felülettel, és lábtartóval. Az írásra alkalmas felület ** kissé meg van döntve a jobb íráshoz vagy festéshez. A készülék kihúzható fiókkal rendelkezik az írószerek tárolására. Az ergonómiai kialakításnak köszönhetően a kreatív íróasztal **kisgyermekek számára alkalmas.

Smoby Tábla és pad 2 az 1-ben, összecsukható
30 893 Ft 21 290 Ft

Az összecsukható, fából készült 2 az 1-ben tábla és pad egy kiváló kiegészítő a gyerekszobába. Az egyik oldala mágneses, amelyre letörölhető filctollal, míg a másik oldala egy klasszikus tábla, amelyre krétával írhat. Rengeteg tartozékot melléklünk hozzá.

Bino Farm, mágneses tábla puzzleval
3 187 Ft 2 630 Ft

Szórakoztató és kreatív farm témájú játék gyerekeknek, fa dobozban. A csomagolás tartalmaz mágneses képeket, amelyekből az utasítások alapján különböző ábrákat lehet megalkotni a mágneses táblán. A tábla két oldalú, a másik oldalára krétával lehet rajzolni.

Woody Tábla papírtekerccsel
7 390 Ft 7 130 Ft

Mágneses, praktikus formatervezésű kétoldalas iskolatábla, rúddal a papírtekercseknek. Az egyik oldal krétafestéshez fekete, a másik száraz filctollal jelölőfestéshez fehér. A tábla tetején egy egyszerű pult.

Hape Mágneses rajzolós tábla
39 390 Ft 28 290 Ft

A gyermekek imádnak rajzolni! Ezzel az állítható, könnyen áthelyezhető kétoldalas állvánnyal ez még nagyobb szórakozás lesz. A tábla kerekekkel és elegendő méretű tárolóhellyel ellátott. A gyermekek kedvüknek megfelelően mindkét felületet használhatják – a mágneseset és a rajzolósat egyaránt.

Hape Rajztábla

Hape Rajztábla

Értékelés: 5
21 150 Ft

Szeretnél krétával festeni, írni vagy rajzolni? Ez kétoldalas fából készült állítható magasságú állvány alkalmas mindezen tevékenységekhez. A következőket tartalmazza: 3 db üveg festék, kétoldalas tartó táblával és mágnestáblával, papír.

HASBRO My Little Ponny utazási rajztábla
6 490 Ft 5 690 Ft

My Little Pony engedélyezett összecsukható tábla gyerekeknek. Ideális kreatív készlet utazáshoz vagy kirándulásra. Órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket. A játék befejeztével a táblát összecsukhatod, és a hordozható bőröndbe helyezheted.

Marionette Fa rajztábla 2in1
8 290 Ft

Marionette Fa rajztábla 2in1 fából készült két oldalas rajztábla. Gyermeke krétával, vagy a hozzávaló filctollal is elkészítheti művét. Könnyen és egyszerűen összecsukható, így kis helyen is elfér.

LENA 65712 Első mágneses táblám
9 330 Ft 7 890 Ft

Lena 65712 Első mágneses táblám igazán szórakoztató, a gyerekek könnyen megtanulhatják a segítségével a betűket és számokat. A tábla 360 °-ban elfordítható és ki is vehető a helyéről. A készlet tartalmaz mágneses betűket, számokat, karaktereket és filcet az íráshoz. A szett táskaként zárható.

Marionette Rajztábla, Kétoldalú
11 890 Ft

kétoldalú Marionette rajztábla elősegítheti gyermeke kreativitásának fejlődését, s emelett miőségi szórakozást is nyújt. A hagyományos rajztáblára akár fehér, akár színes krétával a filctollas rajztáblára pedig megfelelő filctollal gyermeke akkor rajzolhat, amikor csak akar, és hogy mit, annak csak képzelete szab határt. A csomag része egy törlőszivacs is, hogy a javítás, illetve a tábla tisztítása igazán hatékony legye.