Smoby Álló tábla 2v1, rózsaszín
14 610 Ft

Tábla rajzolásra 2in1 egy nagyszerű kiegészítő minden gyermek szobájába. Akár már iskolás a gyermeked és matematikai példákat fog számolni a táblán, akár óvodás és csak rajzolni fog rajta.


LENA Mágneses Rajztábla 32 cm
2 510 Ft

Lena Mágneses Rajztábla 32 cm mágneses rajztábla kicsiknek , 32 cm rajztábla ,le lehet radírozni róla a rajzot ,külön toll van hozzá


Marionette Fa rajztábla 2in1
8 360 Ft

Marionette Fa rajztábla 2in1 fából készült két oldalas rajztábla. Gyermeke krétával, vagy a hozzávaló filctollal is elkészítheti művét. Könnyen és egyszerűen összecsukható, így kis helyen is elfér.


LENA Mágneses Rajztábla 41 cm
4 910 Ft

Lena Mágneses rajztáblával sok örömteli percet szerezhetünk gyermekünknek. A csomag tartalma a rajztáblán kívül egy toll fém heggyel és két bélyegző is, amivel még csodálatosabb képek készülhetnek. Tartós műanyagból készült.


Woody Mágneses Tábla Betűkkel
4 890 Ft

3 460 Ft

Woody mágneses tábla betűkkelWoody játékok rendkívül népszerűek, hiszen amellett, hogy törekszenek a természetességre rendkívül kreatívak is. Ez a Varázslatos Mágnestábla sem kivétel. A tábla kerete és a táblára illeszthető elemek is fából készültek.A betűknek köszönhetően gyermekünk gyakorolhatja az írást. A másik oldalára pedig különféle rajzokat pingálhat. TOVÁBB OLVASOM->


Bigjigs Toys Mágneses rajztábla kiegészítőkkel
14 210 Ft

Bigjigs mágneses tábla kiegészítőkkel tökéletes tartozéka a gyerekszobának. Egyik oldala mágneses ami könnyen letörölhető, a másik oldala pedig hagyomános papíros, amit le lehet tépni ha végeztünk, vagy elrontottuk a rajzunkat.


BINO Mágneses kétoldalú rajztábla
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bino Mágneses tábla két különböző oldalával gondoskodik róla, hogy a kicsik ne unjanak rá egyhamar a rajzolásra. Egyik oldala hagyományosan, krétával, míg a másik táblafilccel használható, így változatos módon fejleszti a gyerekek kézügyességét. Használata 3 éves kortól ajánlott.


Cars Mágneses rajztábla
3 980 Ft

Műanyag Cars 3 engedélyezett mágneses rajztábla gyerekeknek rajzoláshoz. Oktatási és szórakoztató játék, amely segít fejleszteni a gyerek kreativitását és motorikus képességeit. A gyerekek a csomagolás részét képező mágneses toll segítségével rajzolhatnak.


Fisher-Price DOLU Kreatív állvány-39%
13 090 Ft

7 890 Ft

Akció

Csodálatos mágneses tábla, amely hagyományos, krétás táblaként is használható. Segít fejleszteni a kreativitást és a képzelőerőt. Kiváló segítség az ábécé, a számok és a színek tanulásához. A csomag 21 darabot tartalmaz.


LENA Mágneses Rajztábla Jégvarázs, 22cm
3 667 Ft

2 610 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Jégvarázs motívumaival, és rajzold meg saját jeges királyságodat.


LENA Mágneses rajztábla Verdák, 22cm
3 667 Ft

3 240 Ft

Műanyag mágneses tábla gyermekek részére rajzoláshoz, tartozék ceruzával fém ceruzabéllel. Ne tétovázz, inspirálódj a Verdák motívumaival, és rajzold meg saját remekművedet.


Mac Toys Mágneses tábla

Mac Toys Mágneses tábla

Értékelés: 4,5
3 840 Ft

Mac Toys mágikus tábla amelyen festhetnek újra és újra a gyerekek. A doboz három bélyeget tartalmaz és persze egy darab mágneses tollat. A toll egy madzaggal hozzá van kötve a táblához hogy még véletlenül se lehessen elveszíteni.


My Little Pony Mágneses rajztábla
4 231 Ft

3 980 Ft

Műanyag My Little Pony engedélyezett mágneses rajztábla gyerekek részére rajzoláshoz. Oktatási és szórakoztató játék, amely segít fejleszteni a gyerek kreativitását és motorikus képességeit. A gyerekek a csomagolás részét képező mágneses toll segítségével rajzolhatnak.


Smoby Álványos rajztábla 2in1, kék
20 190 Ft

14 610 Ft

A 2in1 rajztábla kiváló kiegészítő minden gyerekszobába. Nem csak rajzolásra alkalmas, hanem akár a kisiskolások a betűk írását vagy a matematikai műveleteket is gyakorolhatják rajta. Mindkét oldala használható, az egyikre filctollal, míg a másik oldalára krétával tudnak alkotni.


Smoby Kék álló fém rajztábla
18 531 Ft

17 270 Ft

A fém rajztábla egy kiváló kiegészítő a gyerekszobába. Az egyik oldala mágneses, amelyre letörölhető filctollal, míg a másik oldala egy klasszikus tábla, amelyre krétával írhat. Rengeteg tartozékot melléklünk hozzá.


Teddies Tábla állvánnyal, 88×46 cm
3 310 Ft

Kreatív csemeténk számára mi sem nagyszerűbb ajándék, mint egy Teddies Tábla állvánnyal. Nem csak könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, hanem kreativitása, kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai készsége is fejlődik. Kiváló minőségű anyagokból készült, valamint biztonságos.


Teddies Tábla állvánnyal, 89×46 cm
9 050 Ft

Kreatív csemeténk számára mi sem nagyszerűbb ajándék, mint egy Teddies Tábla állvánnyal. Nem csak könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, hanem kreativitása, kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai készsége is fejlődik. Kiváló minőségű anyagokból készült, valamint biztonságos.


Woody Fa mágnes- és rajztábla, 65 cm
5 000 Ft

Woody Fa mágnes- és rajztábla, 65 cm kreatív gyermekek számára nagyszerű választás. Könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, miközben kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai érzéke is fejlődik. A rajztábla nagyszerű kialakításának köszönhetően kényelmesen tárolhatja polcán az alkotáshoz szükséges eszközöket.


Woody Mágneses iskolatábla „GOYA nature“
8 853 Ft

7 880 Ft

Mágneses iskolatábla praktikus, kétoldalas. Egyik oldalról mosható fehér felület száraz filctollal festhető a másik oldala fekete krétával festhető.


Woody Mágneses rajztábla

Woody Mágneses rajztábla

Értékelés: 5
11 990 Ft

10 620 Ft

Woody mágneses rajztábla multifunkciós táblácskával. A multifunkciós táblácskán az ABC a számok és az óra is megtalálható így egyszerűbb a tanulás, alatta tárolórekesszel. Mind a két oldala mágneses.


Hape Kreatív tábla
11 770 Ft

Ez kétoldalas tábla ideális kiegészítő a kis művészek számára. Az egyik oldalára krétával lehet festeni, a másik oldalára pedig filctollal rajzolni.


Hape Mágneses rajzolós tábla
39 390 Ft

29 770 Ft

A gyermekek imádnak rajzolni! Ezzel az állítható, könnyen áthelyezhető kétoldalas állvánnyal ez még nagyobb szórakozás lesz. A tábla kerekekkel és elegendő méretű tárolóhellyel ellátott. A gyermekek kedvüknek megfelelően mindkét felületet használhatják – a mágneseset és a rajzolósat egyaránt.


Hape Rajztábla

Hape Rajztábla

Értékelés: 5
18 600 Ft

Szeretnél krétával festeni, írni vagy rajzolni? Ez kétoldalas fából készült állítható magasságú állvány alkalmas mindezen tevékenységekhez. A következőket tartalmazza: 3 db üveg festék, kétoldalas tartó táblával és mágnestáblával, papír.


HASBRO My Little Ponny utazási rajztábla
6 490 Ft

5 700 Ft

My Little Pony engedélyezett összecsukható tábla gyerekeknek. Ideális kreatív készlet utazáshoz vagy kirándulásra. Órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket. A játék befejeztével a táblát összecsukhatod, és a hordozható bőröndbe helyezheted.


LENA 65712 Első mágneses táblám
9 330 Ft

7 960 Ft

Lena 65712 Első mágneses táblám igazán szórakoztató, a gyerekek könnyen megtanulhatják a segítségével a betűket és számokat. A tábla 360 °-ban elfordítható és ki is vehető a helyéről. A készlet tartalmaz mágneses betűket, számokat, karaktereket és filcet az íráshoz. A szett táskaként zárható.


Marionette Rajztábla, Kétoldalú
11 950 Ft

kétoldalú Marionette rajztábla elősegítheti gyermeke kreativitásának fejlődését, s emelett miőségi szórakozást is nyújt. A hagyományos rajztáblára akár fehér, akár színes krétával a filctollas rajztáblára pedig megfelelő filctollal gyermeke akkor rajzolhat, amikor csak akar, és hogy mit, annak csak képzelete szab határt. A csomag része egy törlőszivacs is, hogy a javítás, illetve a tábla tisztítása igazán hatékony legye.


Seva Mágneses tábla

Seva Mágneses tábla

Értékelés: 4,5
7 300 Ft

Seva Mágneses tábla a gyermek kedvenc rajzeszköze lehet, játszva fejlesztheti kézügyességét, kreativitását. Számtalan képet készíthetnek vele, hiszen csak egy húzás és üres a rajzfelület. A tartós műanyagnak köszönhetően sokáig élvezhetik csemetéik az alkotás örömét. A gombok segítségével rajzolhatóak fel a függőleges és vizszintes vonalak.


Smoby Mágikus íróasztal kék paddal
15 940 Ft

Kék íróasztal beépített paddal, letörölhető fixszel való írásra alkalmas felülettel, és lábtartóval. Az írásra alkalmas felület ** kissé meg van döntve a jobb íráshoz vagy festéshez. A készülék kihúzható fiókkal rendelkezik az írószerek tárolására. Az ergonómiai kialakításnak köszönhetően a kreatív íróasztal **kisgyermekek számára alkalmas.


Smoby Varázslatos íróasztal rózsaszín paddal
15 940 Ft

Rózsaszín íróasztal beépített paddal, letörölhető fixszel való írásra alkalmas felülettel és lábtartóval. Az írásra alkalmas felület kissé meg van döntve a jobb íráshoz vagy festéshez. A készülék kihúzható fiókkal rendelkezik az írószerek tárolására. Az ergonómiai kialakításnak köszönhetően a kreatív íróasztal kisgyermekek számára alkalmas.


Teddies Mágneses rajztábla 33x27 cm
3 727 Ft

3 070 Ft

Erre a ** 33 × 27cm** mágikus mágnestáblára körbe-körbe rajzolhatnak a gyerekek ! A csomagolás tartalmaz 4 mágnest és egy tollat, csatolva a táblához.


Woody Rajztábla

Woody Rajztábla

Értékelés: 4
13 280 Ft

Kreatív csemeténk számára mi sem nagyszerűbb ajándék, mint egy Woody Rajztábla. Nem csak könnyen és egyszerűen készíthet vele fantasztikus műveket, hanem kreativitása, kézügyessége, koncentrációs készsége és esztétikai készsége is fejlődik. TOVÁBB OLVASOM->