DICKIE Giant Crane Óriásdaru, 100 cm
8 000 Ft

Dickie Giant Crane Óriásdaru, 1 méteres magasságával tökéletes ajándék lehet minden gyermek számára. A daru a talapzata segítségével akár 360°-ban is forgatható, az emelőhorog pedig előre és hátra is csúsztatható a karon. A kiváló minőségű műanyagból készült daruszerkezet távirányítóról irányítható.

Happy People Nano VaporaceR Amphibious
11 460 Ft 11 340 Ft

A Nano VaporaceR Amphibious autó szuper kétéltű modellje fehér-narancssárga színben. A modell távirányítós 4 × 4 kerékmeghajtású, mint egy igazi terepjáró! Lehet vele közlekedni szárazon, vízen, de hóban is.

Mondo Motors BMW I8 1:14 - ezüst
14 670 Ft

BMW világhírű márka által engedélyezett távirányítású autó. A modell ezüst kivitelezésben, 1:14 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozásban kapható. A modell részletesen kidolgozott beltérrel rendelkezik. Ez a modell ráadásul **fényeffektusokkal is rendelkezik. Az autó minden menetirányba irányítható.

Mondo Motors BMW I8 1:14 - fehér
14 670 Ft

BMW világhírű márka által engedélyezett távirányítású autó. A modell fehér kivitelezésben, 1:14 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozásban kapható. A modell részletesen kidolgozott beltérrel rendelkezik. Ez a modell ráadásul **fényeffektusokkal is rendelkezik. Az autó minden menetirányba irányítható.

Mondo Motors Pagani Huyara BC 1:14 nyitható ajtó - sárga
16 470 Ft 15 470 Ft

Pagani Zonda világhírű márka által engedélyezett távirányítású autó. A modell sárga kivitelezésben, 1:14 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozásban kapható. A modell részletesen kidolgozott beltérrel és nyitható ajtókkal rendelkezik. Az autó minden menetirányba irányítható.

Happy People VaporaceR Amphibious
20 280 Ft
+ ingyen szállítás

A VaporaceR Amphibious autó szuper kétéltű modellje fehér-zöld színben. A modell távirányítós 4 × 4 kerékmeghajtású, mint egy igazi terepjáró! Lehet vele közlekedni szárazon, vízen, de hóban is.

Teddies Auto RC 25 cm műanyag, gyorsul, 1:18
5 330 Ft

Ez a minőségi versenyautó modell távirányítóval minden irányban száguld. Minden autós rajongót magával ragad. Csak lépj a gázra, és menj a győzelemért!

Lamps Vezetékes vadászrepülőgép hangokkal és fényekkel
3 060 Ft

vezetékes műanyag vadászrepülőgép fényekkel és hanggal is rendelkezik. A vadászrepülőgép az irányító segítségével előre, hátra tud mozogni és lövéskor hangot ad ki. Ezzel a játékkal kiválóan fogsz szórakozni.

Lamps Kábeles helikopter fényekkel és hanggal
2 630 Ft 2 520 Ft

A műanyag helikopter kábeles fényekkel és hanggal is rendelkezik. Az irányító segítségével előre, hátra tud mozogni és lövéskor hangot ad ki. Ezzel a játékkal kiválóan fogsz szórakozni.

Teddies Auto RC drift sárga 40cm, 27MHz
14 540 Ft

Sárga autó távirányítható 1:10 méretarányban. Az autó műanyagból készült és 40 cm magas. A távirányító 27 MHz-es frekvencián működik. Az autó „teljesen szabályozható“ és driftelő funkcióval rendelkezik.

Nikko RC Mini Countryman karavánnal
12 140 Ft

A Nikko RC Countryman modell számos előnnyel rendelkezik: rendkívül részletes, 1:10-os aránnyal rendelkezik, emellett kiemelkedően tartós. Ez az autó 2,4 GHz-es frekvencián működik, és akár 6,8 km/h-s sebességre is felgyorsulhat. Az autó 3 x AA elemekkel működik, a távirányító pedig 3 x AAA elemmel, melyek nem képezik a csomag részét. A játékautó használata 8 éves kortól ajánlott. A távirányító használatával a gyerekek fejleszthetik az ujjaikkal való irányítást és a térbeli látásuk is fokozatosan fejlődik.

Tatra 603 Retro játékautó, Fehér
18 340 Ft 18 140 Ft

A Tatra 603 játékautó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat.** A kis autó fehér színű és 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.

SIKU Control Liebherr R980 SME Lánctalpas kotrógép
91 310 Ft

2 év garancia

SIKU Control Liebherr R980 SME Lánctalpas kotrógép remek szórakozást nyújt! Főként fémből készült, ez súlyában is megmutatkozik. Két lánctalpja külön-külön irányított így gyorsan és pontotsan manőverezhetünk vele a kívánt helyre. Tornya 360 fokban forgatható.

Nikko RC CAT Lánctalpas markoló
21 350 Ft
+ ingyen szállítás

A távirányítású Nikko RC CAT Lánctalpas markoló könnyen kezelhető távirányítós játék a kisgyermekeknek. Takarítsd el a földkupacokat a CAT Mini munkagépek sorozat 18 centiméteres Lánctalpas markolójával! Ereszd le a mozgatható kotró kanalat. Nagyszerű szórakozás és készségfejlesztés egyszerre.

Wiky Autó csata

Wiky Autó csata

Értékelés: 4,3
8 400 Ft

Élj át egy igazi autós kergetőzést, ki lesz a gyorsabb? Bankrabló vagy rendőr leszel? Az autók vadul csapódnak egymásnak, amelyik fordul fel elsőnek az veszít. De ne add fel, fordulj kerekekre és folytasd a harcot!

Spin Master Monster Jam RC Grave Digger Mega
60 070 Ft
+ ingyen szállítás

Valósághű Monster Jam El Grave Digger autó utánzata a világkörüli show-ról 1:6 méretarányban, ami távirányíthatóval vezérelhető. Indítsd be ezt a Moster Jam terepjárót a maximumon és mutass be vele kaszkadőr mutatványokat, mint a valódi show-ból ismert autók! Mutasd meg, mit tudsz!

DICKIE Távirányítós Mega Daru, 120cm
13 070 Ft

A Dickie Távirányítós Mega Daru 120 cm-es magasságával tényleg óriásinak mondható. Távirányító segítségével 360 fokban mozgatható. A fülke ajtaja kinyitható, amibe még akár egy 7 cm-es figurát is belehelyezhetünk. Működéséhez elem szükséges. Az Ön gyermeke is garantáltan imádni fogja! 3 éves kortól ajánlott.

DICKIE RC Cars 3 Blesk McQueen Single Drive
6 660 Ft

Száguldozz ezzel a távirányítós autóval, melyet a Cars 3 film inspirált. A 14 cm-es RC Villám McQueen előre és hátra halad, valamint kanyarokat vesz be. Az 1 csatornás távvezérlő frekvenciája 27 MHz.

Škoda Škoda 120 L Távirányítós autó, Fehér
18 140 Ft

A Škoda 120 L távirányítós autó egy igazi retro RC modell, amely arányos (1:14) és pontos mása az eredeti gépjárműnek. Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően igazán élethű, részletgazdag másolat. A fehér színű kisautó, mely hátrafelé is képes haladni 5 darab ceruzaelemmel működik. Gyerekek és a gyűjtők nagy kedvence.

DICKIE RC - Sam a tűzoltó, Jupiter tűzoltóautó
11 340 Ft

Minden kis tűzoltónak szüksége van egy igazi tűzoltóautóra. Jupiter, a tűzoltóautó a kedvelt Sam, a tűzoltó c. sorozatból. Az 1:24-hez méretarányú autó távirányítással működik, valamint hang- és fényeffektusokat ad ki. Az irányítást a két csatornás 27 MHz-es frekvencián működő adóvevő biztosítja.

Teddies Auto RC narancssárga gyorsító 40cm, 27MHz
13 600 Ft

Narancssárga autó távirányítható 1:10 méretarányban. Az autó műanyagból készült és 40 cm magas. A távirányító 27 MHz-es frekvencián működik. Az autó „teljesen szabályozható“ és gyorsítási funkcióval rendelkezik.

SIKU RC Fendt 939 traktor távirányítóval
39 640 Ft

Siku Control RC Fendt 939 Traktor Távirányítóval 1:32 arányú Távirányítós Traktor. Kitűnő elektromos játéktraktor 1:32-es arányra kicsinyítve. Az infravörös irányításnak köszönhetően jól kezelhető. A burkolatot öntött fém és műanyag alkotja. Első és hátsó lámpái folyamatosan világítanak működés közben, ezzel kiváló esztétikai hatást kölcsönözve a járműnek. Kiváló időtöltést biztosít mindenki számára.

Mondo Motors Mustang GT4 4WD 2.4 GHz 1:10
21 220 Ft

A Mustang GT4 WD 2.4 Ghz 1:10 gépkocsi RC modellje kizárólag szürke színben kapható. A modell akár 30 km/h sebességet is elér, ennek megfelelően karosszériája rendkívül könnyű és ütközésálló. A négykerék-meghajtásnak köszönhetően ezzel a modellel a kanyarok ún. drifteléssel is bevehetők.

Lamps RC Auto jeep Super power 1:16
5 790 Ft 5 730 Ft

Kék-piros kivitelű terepjáró távirányítós autó. Az autó funkcionális fényszórókkal rendelkezik, és tartós műanyagból készül. Minden irányba halad. A távirányító 27 MHz frekvencián működik.

Maisto Ford Shelby GT350

Maisto Ford Shelby GT350

Értékelés: 3,8
8 260 Ft

Távirányítású sportautómodell Ford Mustang Shelby GT350 designban. Az autó 1:24 méretaránnyal készül. A csomagolás intuitív kétcsatornás pisztoly távirányítót is tartalmaz, amely 27 MHz frekvencián működik.

Mondo Motors BMW Z4 New 1:18, piros
9 690 Ft

Az RC modell BMW Z4 new 1:18 maga a BMW márka licensze alatt készült. A modell piros színben, 1:18 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozással kapható. Kiváló minőségű termék a Mondo Motors cégtől.

DICKIE RC Bob építész kampós-daru Single Drive, 1kan
5 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Távvezérlős kampós-daru. Bob az építész egyik barátja az Ön otthonában is lehet. Egyszerű vezérlés, amellyel rengeteg szórakozást élhet át. Startoljon és induljon.

Lamps RC szemeteskocsi

Lamps RC szemeteskocsi

Értékelés: 3,8
4 130 Ft

Távirányítós tűzoltóautó. Az autó képes haladni előre, hátra és oldalra. Egy népszerű kukásautó, aminek minden kisfiú örülni fog, aki mindig is ara vágyott, hogy kukás lehessen. Tanítsd meg a gyermekeket a fiatal korában a hulladék elkülönítésére.

Spin Master Monster Jam RC Cápa 1:24
6 490 Ft 6 400 Ft

A Monster Jam Cápa autó valósághű utánzata a világméretű show-ból 1:24 méretben távirányítóval vezérelhető. Indítsd be ezt a Moster Jam terepjárót a maximumon és mutass be vele kaszkadőr mutatványokat, mint a valódi show-ból ismert autók! Mutasd meg, mit tudsz!

SIKU Control Távirányítós traktor John Deere 8345R
42 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SIKU Control John Deere 8345 R Távirányítós traktor a kiváló minőségű termékeket gyártó SIKU német cég valósághű játéka, amely gyorsan gyermeke kedvencévé fog válni. A részletgazdag modell 2,4 GHz-es RC távirányítóval irányítható, 7 féle menetfunkcióval rendelkezik, és elöl és hátul LED lámpák teszik még élethűbbé gyerekének a játékot. A fémből és műanyagból készült traktor 3 éves életkor felett ajánlott.

Spin Master Monster Jam RC Cápa
29 060 Ft 26 690 Ft
+ ingyen szállítás

Monster Jam RC Cápa a terepen és vízen is távirányítható, így a vízben és a földön is irányíthatod. Haladj a vízen a Monster Jam autó hiteles másolatával. A speciális gumiabroncsok lehetővé teszik bármilyen terep leküzdését vízen, poros, homokos terepek köveken, hóval borított úton és más szélsőséges körülmények között is. 360 fokos fordulat is lehetséges ezzel a magasteljesítményű Monster Jam autóval.

Mondo Motors Ferrari LaFerrari 1:14 open door
16 280 Ft

Az RC modell Ferrari La Ferrari 1:14 maga a Ferrari márka licensze alatt készült. A modell piros színben, 1:14 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozással kapható. A modell nagyon részletesen kidolgozott beltérrel és nyitható ajtókkal rendelkezik.

Mondo Motors BMW Z4 New 1:18, fekete
9 730 Ft

Az RC modell BMW Z4 new 1:18 maga a BMW márka licensze alatt készült. A modell fekete színben, 1:18 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozással kapható. Kiváló minőségű termék a Mondo Motors cégtől.

CARRERA R/C autó Carrera 181069 Ford F-150 Rapto
19 890 Ft 18 680 Ft
+ ingyen szállítás

Ford F-150 távirányítós autó a Carrera márkától az RC PROFI szériából kiemelkedik a magas minőségével, rövid idejű töltéssel, legújabb technológiájával és a speciális funkcióival, ami fantasztikus élményt kölcsönöz! A főbb előnyei közé tartozik a nagy gyorsaság, ennél a modellnél elérheti az akár 25 km/h-t.

Lamps Kábeles daru

Lamps Kábeles daru

Értékelés: 3,8
8 400 Ft

Daru, távirányító kábellel, ami mozog minden irányban. Magassága 1,28 cm. Ez egy szükséges gépezet, amely nélkül nem tudsz építeni. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

DICKIE Transformers Sideswipe Távirányítós autó
11 910 Ft 10 930 Ft

Dickie Transformers Sidewipe Távirányítós autó ideális választás minden kis versenyző számára. Sidewipe rendkívül jól irányítható, sima felületeken villám gyorsan száguldozik. Kiváló minőségű műanyagból készült, ezáltal rendkívül tartós termék.

Buddy Toys RC High Speed ​​Car DRIFT 1/16 BHC 16110 Távirányítós autó
32 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Buddy Toys RC High Speed ​​Car DRIFT BHC 16110 1:16 arányú távirányítós autó. A játék maximális sebessége 35 km/h, a maximális vezérlési távolsága pedig 50 m. A 4×4 meghajtásnak köszönhetően terepen is használható. Egyetlen töltéssel kb. 10 percig üzemel. 14 éves kortól ajánlott.

Spin Master RC plüss kukásautó, távirányítós effektusokkal
6 660 Ft

Nyomd meg, vezesd, bonts ezzel az RC plüss teherautóval, amely távirányítással működik. Mivel az autó puha plüss anyagból készült, így nem kell félned az ütközésektől, vagy bontástól, amely a háztartásodat érheti. Ezt az autót még a legkisebb gyerekek is képesek vezérelni előre- vagy hátramozgással, amikor az autó kanyarodik.

Mondo Motors Bugatti Chiron 1:14, kék
14 670 Ft

Az RC modell Bugatti Chiron 1:14 maga a Bugatti márka licensze alatt készült. A modell kék színben, 1:14 méretarányban és kiváló minőségű kidolgozással kapható. Kiváló minőségű termék a Mondo Motors cégtől.

Buddy Toys BRC 20.420 RC Bulan

Buddy Toys BRC 20.420 RC Bulan

Értékelés: 3,6
6 070 Ft 5 990 Ft

RC Bulan távirányítós autó 1:20 méretarányban. Sebessége akár 12 km/h. Ez az autó leküzdi az enyhe terepet és hátsó kerék meghajtással rendelkezik. A pisztoly irányítónak akár 50 méteres hatótávolsága van. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.

Buddy Toys BRC 24.061 Mercedes-Benz SLS BUDDY TOYS-41%
5 480 Ft 3 180 Ft

Akció

Mercedes Benz SLS szuper sportkocsi modellje egy részletes és valósághű RC fém modell, amely ezt a csodás autót 1:24 méretarányban jeleníti meg. A modell első és hátsó LED világítással kiegészített.

CARRERA R/C autó Carrera 240002 Desert Buggy (1:24)
12 400 Ft

Távirányítós autó a Carrera márkától, amely különböző felületeken akár 20 km/óra sebességge képes haladni. Nagy gumiabroncsainak hála megbirkózik a különböző akadályokkal. Kiváló minőséggel, hosszú üzemidővel, rövid töltési idővel, a legújabb technológiákkal és egyedi funkciókkal jellemezhető, amelyek fantasztikus élményeket garantálnak. Fő előnyei közé kiváló lengéscsillapítói, könnyű műanyag karosszériája és pontos vezérlése/sebességszabályozása sorolhatóak.

DICKIE RC Desert Supreme 20 cm, 2 kan
7 690 Ft

Terepjáró távirányítással, ideális játék, amellyel a kis versenyzők rengeteg szórakozást élnek át. Rendezz felejthetetlen versenyeket és nyerd meg a legértékesebb trófeát. Ha első akarsz lenni megbírkózol az összes buktatóval?

Buddy Toys BRC 18.612 RC Rock Climber
10 980 Ft 9 600 Ft

Rock Climber távirányítós autó 1:18 mércében és a hossza 26 cm. Csuklórugózása van és 4 kerekes meghajtása. Alkalmas a nehéz terepre, a differenciálnak és a gumis kerekeinek köszönhetően. Átlagsebessége 8 km/h. Pisztolyos irányítónak legfeljebb 50 m-es hatótávolsága van. Gyermekek számára 6 éves kortól ajánlott.

CARRERA R/C autó Carrera 160011 Hell Rider (1:16)
16 320 Ft 16 140 Ft

Távirányítós autó a Carrera márkától, amely akár 20 km/óra sebességge képes haladni. Nagy gumiabroncsainak hála megbirkózik a különböző akadályokkal. Kiváló minőséggel, hosszú üzemidővel, rövid töltési idővel, a legújabb technológiákkal és egyedi funkciókkal jellemezhető, amelyek fantasztikus élményeket garantálnak. Fő előnyei közé kiváló lengéscsillapítói, könnyű műanyag karosszériája és pontos vezérlése/sebességszabályozása sorolhatóak.