DICKIE RC hajó Sea Cruiser 34 cm
7 990 Ft

RC hajó Sea Lord, melynek hossza 34 cm, méretaránya 1:48. Sportos designban, kiváló tulajdonságokkal. A készlet teljes, beleértve az elemeket. Könnyen kezelhető, gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott.

DICKIE RC Titan Fireman Sam Hajó, 1:16
17 270 Ft 16 650 Ft

Dickie RC Titan Fireman Sam Hajó, 1:16 a távirányító segítségével tökéletesen irányítható. Sam a tűzoltó a gyerekek segítségére siet a tűzoltásban! A fények és a vízágyú segítségével igazán önfeledt lehet a játék! A játék 5 éves kor felett ajánlott.

CARRERA R/C hajó 301016 Race Catamaran 2.4GHz
14 790 Ft

A Carrera távirányítós csónakját kiváló minőség, hosszú futási idő, rövid töltési idő, a legújabb technológia és különleges funkciók jellemzik, amelyek fantasztikus élményt nyújtanak! -A fő előnyei közé tartozik az egyes modellek magas sebessége. – Könnyű műanyag karosszériájával és pontos kormányzási és gyorshajtási sebességgel rendelkezik.

Pelikan Joysway RC Catamaran Binary, 400 mm RTR, kék
34 260 Ft

A távirányítós Pelikan Joysway RC Catamaran Binary egy könnyű és egyszerűen kezelhető modell hajó, ami remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít gyermekek és felnőttek számára is. A karbonszálas műanyag hajó váz és a tartós, műanyag vitorlázat is mozgatható. 3 db AAA elem több órányi üzemidőt biztosít.