Cobi Tank PT-76 I/R a Bluetooth
17 990 Ft

Elektronikus vezérelt tank PT-76 az új Cobi Electronic építőjáték sorozatból. A PT-76 távirányítóval (infravörös), okostelefon vagy tablet Bluetooth kapcsolatán keresztül vezérelhető. A tank különféle jellemzőkkel van felszerelve, mint például forgatható torony, független szalag vezérlés és fényszóró vezérlés.


Hobby Engine M1A1 Abrams Távirányítós tank, 1:16, 2,4 GHz, Patinásított
74 160 Ft
+ ingyen szállítás

A realisztikus, patinásított festésű Hobby Engine M1A1 Abrams távirányítós tank rendelkezik egy valódi tank főbb funkcióival. Működő lánctalpain közlekedik, azok ellentétes irányú mozgatásával fordul, forgatja a lövegtornyot, emeli a működő löveget, mely 6 mm-es műanyaggolyókat lő, látható visszarúgással. A modell a motorhangot, valamint a géppuska és a löveg hangját imitálja. 2,4 GHz-es távirányítóval vezérelhető.


Mac Toys Távirányítós tank - Tigris
11 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag, távvezérlésű harckocsi, amely gyermekeknek, 6 éves kor fölött ajánlott. IR típusú távirányítós tank. Ezzel a tankkal tankcsatákban is részt vehetsz. Előre, hátra és oldalra is mozog. Mozgatható karjai vannak.


MaDe Irányítható tank szalagokkal 50 cm-es - barna
11 640 Ft

Részletes tank szalagokkal, a tornya 360 °-ban forgatható. Valósághű hangokat ad ki és világít. A tankszalagok mozgathatóak. A tank méretaránya 1:28. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


MaDe Tank 2 db irányításra, tank 21 cm
17 070 Ft

Távirányítós tankok igazi katonai kialakításban. A tankoknak forgatható ágyúik vannak 360 °-ban, valósághű hangok és világítás. Az infravörös sugaraknak köszönhetően egymás közt harcolhatnak. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


MaDe Tank csata Játékszett

MaDe Tank csata Játékszett

Értékelés: 2,5
20 490 Ft
19 850 Ft

MaDe Tank csata játékszett izgalmas párbajokkal teli időtöltésre ad lehetőséget. Az optikai érzékelők minden találatot rögzítenek, melyeket azonnal megjelenít a tankok hátulján található LED-es jelzőfény. Mindkét modell teljesen funkcionális lánctalppal és forgatható lövegtoronnyal rendelkezik.


Waltersons RC Tank Panzer IV 1:24
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Részletesen kidolgozott makettje a német középkategóriás tanknak a II. világháborúból reális patinás álcázással. Távirányítós tank az 1:24 méretarányban elektromos meghajtással, hangmodullal és intelligens infravörös harci rendszerrel rendelkezik a egyidejűleg akár 16 gép csatázására.


Mac Toys Távirányítós tank - T34
11 910 Ft

Műanyag, távvezérlésű harckocsi, amely gyermekeknek, 6 éves kor fölött ajánlott. IR típusú távirányítós tank. Ezzel a tankkal tankcsatákban is részt vehetsz. Előre, hátra és oldalra is mozog. Mozgatható karjai vannak.


Waltersons RC Tank - M4A3 Sherman 1:24
33 990 Ft

Részletesen kidolgozott makettje az amerikai közép nehézségű tanknak a II. világháborúból reális patinás álcázással. Távirányítós tank az 1:24 méretarányban elektromos meghajtással, hangmodullal és intelligens infravörös harci rendszerrel rendelkezik a egyidejűleg akár 16 gép csatázására.


Waltersons RC Tank - T-34/85 1:24
30 990 Ft

Részletesen kidolgozott makettje a szovjet középső tanknak a II. világháborúból reális patinás álcázással. Távirányítós tank az 1:24 méretarányban elektromos meghajtással, hangmodullal és intelligens infravörös harci rendszerrel rendelkezik a egyidejűleg akár 16 gép csatázására.


Waltersons RC Tank - Tiger I 1:24
33 990 Ft

Részletesen kidolgozott makettje a szovjet középső tanknak a II. világháborúból reális patinás álcázással.. Távirányítós tank az 1:24 méretarányban elektromos meghajtással, hangmodullal és intelligens infravörös harci rendszerrel rendelkezik a egyidejűleg akár 16 gép csatázására.


Wiky Történelmi tankcsata játék
24 581 Ft

21 180 Ft

Találd el ellenfeledet és szerezd meg az életének egy részét. Mindenkinek 4 élete van. Ronts be a háborús csata közepébe. Irányítsd a tankodat és keresd az ellenfelet. Haladj igényes terepeken, játszd ki az ellenfelet és lődd ki. Akit 4 találat ér az veszít.