Teamsterz Rendőrségi autó effektekkel, 16 cm

Teamsterz Rendőrségi autó effektekkel, 16 cm

Száma: 18203884
A bűnözőknek esélyük sincs, megbízhatóan elkapja őket a rendőrök csapata, akik egy Teamsterz Police Car 16cm-es effektekkel a tűz helyszínére hajtanak, ingyenes kerekekkel az egész óvodában és azon túl. A tűzhely hangokat ad ki és világít. Az AA elemek akár 150 órás működési időt biztosít. További információ
3 490 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2023.2.06 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.07 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 18203884

Leírás

Teamsterz Rendőrségi autó effektekkel, 16 cm

Segítség! Vigyázz az útból, egy menő rendőrautó a Teamsterzből úton van egy rablás helyszínére. Amint megérkezik a katasztrófa helyszínére, legénysége kiugrik, fegyvereket és bilincseket ragad, és hősiesen lefegyverzi a bűnözőket. Az autó hangokat ad ki és világít, így mindenki azonnal tudja, hogy egy rendőri csapat van úton, hogy életeket és vagyontárgyakat mentsen. A bűnözésnek esélye sincs!

Jellemzők

  • A rendőrautó mérete 16 cm.
  • A rendőrautó hangokat ad ki és világít.
  • Szabad kerekek, hogy a gyermek bárhová mozgatni tudja az autót
  • Gombok az effektek vezérléséhez.
  • A csomagban található 3 AG13 elemek működtetik.
  • Alkalmas 3 éves kortól
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.