BOSCH PSS 250 AE Rezgőcsiszoló + 25 db csiszolópapír
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch PSS 250 AE rezgőcsiszoló ideális megoldást jelent a finom csiszoláshoz és gyors előrehaladáshoz nagy teljesítményű, 250 W-os motorjával, a 92×182 mm-es csiszolófelülettel és a percenként 14.000–24.000 rezgésszámú csiszolómozgással. A Bosch mikroszűrőrendszernek köszönhetően a tiszta munkavégzés biztosított. A beépített porelszívó elem a port közvetlenül beszívja a géppel szállított mikroszűrő dobozba. Emellett a PSS 250 AE a rezgésszám anyagnak megfelelő előválasztásához állítókerékkel is rendelkezik.


BOSCH PSM 200 AES multicsiszoló (06033B6020)
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch PSM 200 AES multicsiszoló egy sokoldalú, nagy teljesítményű, és mindössze 1,4 kg-jával egy elég könnyű, sokoldalú csiszoló. Az erőteljes, 200 W-os motor a nagyobb feladatoknak is probléma nélkül megfelel. A két mellékelt csiszolólappal a készülék egyszerre multi- és rezgőcsiszoló. A csiszolólap hátsó része rögzített, a delta alakú csúcs pedig rugalmas és elforgatható. A kiegészítő négyszögletű csiszolólappal a nagyobb felületeken is hatékony csiszolhat. A csiszolólapok cseréje szerszám nélkül történik.


Black+Decker KA2000AT-QS Rezgőcsiszoló, 120 W
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Black & Decker KA2000AT-QS Rezgőcsiszoló, 120 W kényelmes használatáról a puha markolat illetve a mikroszűrős portartály gondoskodik. Az új és innovatív hálós csiszolóívek négyszer hosszabb élettartamot biztosítanak a standard csiszolóívekhez képest. A delta csiszolótalpnak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyek sem jelentenek többé akadályt, ami nagyon praktikussá teszi ezt a terméket. Nagyon jó választás lehet mindenki számára mivel könnyen szállítható és a 10db tartozéknak köszönhetően minden egy helyen megtalálható a munkakezdéshez.


Einhell TE-DS 20 E
9 700 Ft

Einhell Expert TE-TR 20 E excentercsiszoló, melyet nehezen elérhető helyek csiszolásához terveztek. 200 W-os teljesítményt kínál, tépőzárral zárható, ergonomikus kialakítású. A csomag tartalmaz 10 db csiszolópapírt.


Wagner Studio Csiszoló
15 093 Ft

13 490 Ft

Kiárusítás

A márkás Wagner Studio rezgőcsiszoló 130W és 14.000 fordulat/perc teljesítménnyel, ami gyors és kényelmes munkát tesz lehetővé pl. a bútorok felújításakor. A zsák és a porszűrő felfogja a port, így a csiszolást egyből a felület lefestésével folytathatod. A csiszolóhoz 3 db csiszolópapír tartozik.


Einhell TE-OS 18 Li (4460710) Rezgőcsiszoló
13 890 Ft
13 290 Ft

2 év garancia

Az Einhell TE-OS 18 Li 4.460.710 Rezgőcsiszoló egy könnyen kezelhető és praktikus barkácsszerszám akkumulátor nélkül. A TE-OS 18 LI rezgőcsiszoló az X-Change Power System akkumulátorokkal szerelhető fel, és így nem szükséges hozzá állandó áramellátás. Ergonomikus Softgrip fogantyúja illeszkedik a kézhez, így könnyen kordában tarthatja a 24000 rezgés/perces sebességű gépet.


Einhell TE-OS 1320 Rezgőcsiszoló
9 990 Ft

9 490 Ft

Az Einhell TE-OS 1320 Rezgőcsiszolót ergonomikus kialakítása miatt rendkívül egyszerű kezelni, és a nehezebben hozzáférhető területeken is hatékonyan dolgozik. Hétköznapi műveletek végzésére, fa, műanyag és fém felületek rezgő csiszolására alkalmas. A csiszolópapírt könnyedén cserélheti rajta, tépőzáras rendszerének köszönhetően. Tiszta munkavégzést biztosít, hiszen el van látva porelszívó adapterrel és porgyűjtő dobozzal is.


Einhell TE-OS 2520 E Einhell Excentercsiszoló
18 990 Ft

17 790 Ft

2 év garancia

Az Einhell TE-OS 2520 E excentercsiszoló egy robosztus és erős csiszoló, amely akár nagyobb felületek megmunkálásához is tökéletesen alkalmas. A mikro- tépőzár segítségével a csiszolópapír váltás könnyebb és gyorsabb. A speciális rezgéscsillapítónak köszönhetően pedig használat közben a vibráció minimális. Ergonomikus kialakítású, puha markolata kényelmes használatot biztosít. A tiszta munka garantált, hiszen a csiszolóhoz csatlakozik egy szűrődoboz, amely összegyűjti a csiszolóport.


Matrix EM-OS 180 Rezgőcsiszoló
7 690 Ft

2 év garancia

Matrix EM-OS 180 Rezgőcsiszoló egy kis méretű, könnyű és praktikus barkácsgép. Porfogó zsákja csökkenti a használat közben keletkezett port és hulladékokat, így segítve tisztán tartani a munkaterületet. Ergonomikus markolata segít a kényelmes fogásban. Teljesítménye 180 W, és 240 × 90 mm-es csiszolókorongokkal kompatibilis.


Black+Decker KA274EKA Rezgőcsiszoló
25 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Black&Decker KA274EKA egy vibrációs csiszoló általános csiszolási feladatokra. A beépített porelszívó rendszernek köszönhetően tiszta munkakörnyezetben dolgozhat. A hüvelykujjas karos-csíptetős rögzítés biztosítja a csiszolópapír munka közbeni biztos helyzetét. Az ergonomikus első fogantyúnak hála kényelmesen használhatja a készüléket.


Black+Decker KA310 Rezgőcsiszoló
15 090 Ft

2 év garancia

Black&Decker KA310 csiszoló erőteljes, 240W-os motorja áll a rendelkezésünkre. A csíptetős és tépőzáras papírrögzítésnek köszönhetően a csiszolópapír csere egyszerűbb és kényelmesebb. Ergonómikus első fogantyú biztosítja a készülék még kényelmesebb használatát. Hatékony porelszívó rendszerrel és beépített porzsákkal rendelkezik, így a munkaterületen kevesebb lesz a fűrészpor.


BOSCH EasySander 12 Akkus multicsiszoló (1x2,5 Ah akkumulátor)
31 539 Ft
30 590 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch EasySander 12 Akkus multicsiszoló egyszerre erőteljes és kényelmes, hisz PowerAutomatic funkcióval rendelkezik. Ha a felhasználó növeli a rányomást, a készülék automatikusan növeli a lemunkálási teljesítményt. A kompakt, kézreálló és mobil multicsiszoló elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken történő csiszoláshoz és polírozáshoz alkalmas.


BOSCH EasySander 12 Akkus multicsiszoló (akku és töltőegység nélkül)
18 919 Ft
18 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch EasySander 12 Akkus multicsiszoló egyszerre erőteljes és kényelmes, hisz PowerAutomatic funkcióval rendelkezik. Ha a felhasználó növeli a rányomást, a készülék automatikusan növeli a lemunkálási teljesítményt. A kompakt, kézreálló és mobil multicsiszoló elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken történő csiszoláshoz és polírozáshoz alkalmas.


BOSCH Professional GSS 140-1 A Rezgőcsiszoló
31 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch GSS 140–1 A egy nagy teljesítményű rezgőcsiszoló. A több órán át tartó csiszoláshoz robusztus kihajtható lábbal és tárolórendszerrel rendelkezik. A csiszoló hosszú élettartamáról porvédett kapcsoló gondoskodik.


BOSCH Professional GSS 160-1 A Rezgőcsiszoló
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch Professional GSS 160–1 A egy nagy teljesítményű rezgőcsiszoló. A munka ezzel a géppel mindig precíz és hatékony lesz. Porvédett kapcsolóval is rendelkezik, az elektromos szerszám hosszú élettartama érdekében.


BOSCH Professional GSS 23 A Rezgőcsiszoló
29 690 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch GSS 23 A egy nagy teljesítményű rezgőcsiszoló. Első osztályú kényelmet biztosít a kezdő osztályban, így hobbi barkácsolóknak kifejezetten ideális választás. Az ergonomikus kiviteli forma és a nagyvonalú Softgrip lágy fogófelületek lehetővé teszik a fáradtságmentes munkavégzést.


BOSCH PSM 100 A multicsiszoló (06033B7020)
20 990 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch PSM 100 A ,ulticsiszoló egyszerre kompakt és szolid megjelenésű alapgép az alkalmankénti csiszolási munkákhoz. Az ergonomikus kialakítás és csekély, mindössze 0,9 kg-os súly révén a multicsiszoló kézreálló, ideális szerszám a nehezen hozzáférhető helyeken történő csiszoláshoz. Mindamellett 100 W teljesítménnyel, a jól bevált kétosztatú, vasaló alakú csiszolólappal végzi a munkát: a csiszolólap hátsó része rögzített, a delta alakú csúcs pedig rugalmas.


BOSCH PSM 160 A Multicsiszoló
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch PSM 160 A multicsiszoló. Erőteljes sarokcsiszoló (160 watt) csiszoláshoz és polírozáshoz nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken is A mikroszűrő-rendszernek köszönhetően tisztán dolgozhat: a beépített porszívóelem a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. Mikroszálas tépőzár a csiszolópapír gyors cseréjéhez.


BOSCH PSM 18 LI (2,5 Ah) Multicsiszoló
49 990 Ft

47 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A kompakt és nagy teljesítményű Bosch PSM 18 LI (2,5 Ah) Multicsiszolóval ergonomikus kialakítása és a kétrészes csiszolótalp révén a nehezen elérheto helyek is polírozhatók vagy csiszolhatók. PowerAutomatic funkciója nyomás hatására automatikusan növeli a lemunkálási teljesítményt.A Bosch Multicsiszolónak különösen hosszú élettartamot biztosít az elektronikus cellavédelem (ECP) és a lítium ion technológia. Csiszolópapírja a tépőzáras megoldásnak köszönhetően könnyen cserélhető.


BOSCH PSM 18 LI Multicsiszoló
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch PSM 18 LI Multicsiszoló. Kompakt, erőteljes „mindenes" csiszoláshoz és polírozáshoz nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken is. Külön kapható: nagy teljesítményű lítium-ion akku és 1,5 órás töltőberendezés, kompatibilis a Bosch 18 V-os rendszer minden készülékével. A Bosch mikroszűrő-rendszernek köszönhetően tisztán dolgozhat: a beépített porszívóelem a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja.


BOSCH PSM 80 A Multicsiszoló

BOSCH PSM 80 A Multicsiszoló

Értékelés: 4,5
19 390 Ft
19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch PSM 80 A multicsiszoló. Sokoldalú sarokcsiszoló (80 watt) csiszoláshoz és polírozáshoz nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken is A mikroszűrő-rendszernek köszönhetően tisztán dolgozhat: a beépített porszívóelem a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. Mikroszálas tépőzár a csiszolópapír gyors cseréjéhez.


BOSCH PSM Primo Multicsiszoló
17 990 Ft

15 490 Ft

Bosch PSM Primo multicsiszoló. Sarkok és élek csiszolásához, kicsi és közepes felületekhez. Mikroszálas tépőzár a csiszolópapír gyors cseréjéhez. Mikroszűrő rendszer porelszívó-csatlakozóval a tiszta munkavégzésért.


BOSCH PSS 250 AE Rezgőcsiszoló (0603340220)
24 390 Ft
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

PSS 250 AE Rezgőcsiszoló. Az ideális megoldás a legfinomabb csiszolási eredményhez és a csiszolás gyors előrehaladásához nagy teljesítményű 250 wattos motorral és 92×182 mm csiszolófelülettel. A Bosch mikroszűrő- rendszernek köszönhetően tisztán dolgozhat: a beépített porszívóelem a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő- dobozba szívja. Bosch elektronika – állítókerék rezgésszám előválasztással az anyagnak megfelelő munkához.


Fieldmann FDB 2004-E Rezgőcsiszoló
6 090 Ft

2 év garancia

Fieldmann FDB 2004-E rezgőcsiszoló különböző felületek finom csiszolására tervezve. Ergonomikus kivitele biztosítja a nagyszerű kezelhetőséget a munkavégzés elejétől a végéig. A csiszolópapír cseréje rendkívül egyszerűen végezhető: csak oldja ki a két rögzítőrugót a csiszolólap két végén. A fixre állítható kapcsolónak köszönhetően a csiszoló használata még kényelmesebb lehet. Porszívót is csatlakoztathatunk a rezgőcsiszolóhoz, így a felületről a keletkező por nagy része könnyedén eltávolítható.


Kawasaki K-MS 250 Rezgőcsiszoló
22 777 Ft

20 590 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

A Kawasaki K-MS 250 Rezgőcsiszoló kiváló, 250 W-os teljesítényének és 6,000–12,000/min fordulatszámának köszönhetően kitűnő munkát végez. A súlya mindössze 2 kg, így bárki számára könnyedén emelgethető és hordozható. Az Ön szerszámkészletéből sem hiányozhat!


Kawasaki K-OS 240 E Rezgőcsiszoló
11 315 Ft

10 590 Ft

Kiárusítás

A Kawasaki K-OS 240 E Rezgőcsiszoló kiváló, 240 W-os teljesítményényével garantáltan remek munkát végez. A készülékre szerelt zsák részben felfogja a csiszolás következtében keletkező port, hogy Ön tisztább levegőt szívhasson, miközben dolgozik. A csiszolófelület mérete 140 mm x 110 mm, mely csak még inkább növeli a hatékonyságát. Az Ön szerszámkészletéből sem hiányozhat!


Makita BO4565 Rezgőcsiszoló
27 590 Ft
+ ingyen szállítás

A Makita BO4565 Rezgőcsiszoló polírozott fa, műanyag és hasonló anyagok csiszolásához alkalmas. Puha markolat és kiváló ergonómia biztosítja a kényelmes munkát. 200W-os motor garantálja a gyors és hatékony anyageltávolítást, így akár otthoni használat esetén vagy műhelyben is megállja a helyét.


Makita BO3710 Rezgőcsiszoló
25 190 Ft
+ ingyen szállítás

Makita BO3710 Rezgőcsiszoló csúszásmentes, gumírozott markolata, valamint a folyamatos munkavégzést lehetővé tevő rögzítőgomb kényelmes használatot biztosítanak. A porelszívás a csiszolótalpon keresztül történik.


Matrix OS 200 D Csiszoló

Matrix OS 200 D Csiszoló

Értékelés: 5
8 290 Ft

Kiárusítás

Matrix OS 200 D Csiszoló egy sokoldalú eszköz, nehezen elérhető helyeken is könnyen alkalmazható. A 2 m-es kábelhossz kényelmes használatot tesz lehetővé. Gumírozott, ergonomikusan kialakított fogantyúja a jobb és biztonságos fogást garantálja.


Matrix OS 240 Eco
9 290 Ft

Kiárusítás

Matrix OS 240 Eco köszörű 240 W teljesítménnyel


PowerPlus POWC4010 Rezgőcsiszoló
5 890 Ft

A PowerPlus POWC4010 Rezgőcsiszoló különböző felületek finom csiszolására lett tervezve. Ergonomikus kivitele biztosítja a nagyszerű kezelhetőséget a munkavégzés elejétől a végéig. A csiszolópapír cseréje rendkívül egyszerűen végezhető: csak oldja ki a két rögzítőrugót a csiszolólap két végén. Porszívót is csatlakoztathatunk a rezgőcsiszolóhoz, így a felületről a keletkező por nagy része könnyedén eltávolítható.


PowerPlus POWC4020 Rezgőcsiszoló
6 990 Ft

5 990 Ft

A PowerPlus POWC4020 Rezgőcsiszoló különböző felületek finom csiszolására lett tervezve. Ergonomikus kivitele biztosítja a nagyszerű kezelhetőséget a munkavégzés elejétől a végéig. A tépőzár segítségével gyors és kényelmes a csiszolólapcsere.


PowerPlus POWE40010 Rezgőcsiszoló 180 W
8 890 Ft

Nagyon könnyű vibrációs csiszoló 180 W teljesítménnyel. A PowerPlus POWE40010 fa, műanyag vagy fém csiszolására alkalmas. A csiszolófelület mérete 187 × 90 mm, ami gyors munkát tesz lehetővé. A csiszoló tartozékát képezi egy porzsák és 5 db csiszolópapír is, amelyek kapcsok vagy tépőzár segítségével rögzíthetők.


PowerPlus POWE40020 Elektromos deltacsiszoló
7 390 Ft

PowerPlus POWE40020 egy kompakt. könnyen használható delta csiszológép, amely ideális sarkok, élek és más nehezen hozzáférhető hely csiszolásához. A nagy méretű csiszolófelület és nagy sebesség segít a gyors és egyenletes anyageltávolításban. Az ergonomikus kialakítás lecsökkentett középső átmérővel kényelmes használatot biztosít. Fa, műanyag és hasonló anyagok csiszolására és fényesítésére alkalmas.


PowerPlus POWE40050 Elektromos háromszög csiszoló
8 590 Ft

PowerPlus POWE40050 egy kiváló minőségű, tartós elektromos háromszög csiszológép, amely ideális sarkok, élek és más nehezen hozzáférhető helyek csiszolásához. A nagyméretű csiszolófelület, a nagy sebesség és a 180 W-os teljesítmény segít a gyors és egyenletes anyageltávolításban. Az ergonomikus kialakítás és a puha, csúszásmentes markolat lecsökkentett középső átmérővel kényelmes használatot biztosít.


PowerPlus POWX0400 Rezgőcsiszoló
12 690 Ft

PowerPlus POWX0400 Rezgőcsiszolón a tépőzár segítségével gyors és kényelmes a csiszolólapcsere. Szorítókaros csiszolólap rögzítő rendszer a beszorítani kívánt csiszolópapír egyszerű és kényelmes cseréje érdekében. Beépített porgyűjtő rendszer és kettős „porszűrő" rendszer a tisztább munka érdekében. Csiszolópapír-választék: papírrögzítés tépőzáras vagy szorítókapcsos rendszerrel. Alacsony zaj- és vibrációs szint.


PowerPlus POWX0440 Rezgőcsiszoló
15 990 Ft

PowerPlus POWX0440 Rezgőcsiszoló polírozott fa, műanyag és hasonló anyagok csiszolásához alkalmas. Nagyon fontos, hogy a megfelelő csiszolópapírt használja! Tépőzár a gyors és kényelmes csiszolólapcseréhez. Szorítókaros csiszolólap rögzítő rendszer a beszorítani kívánt csiszolópapír egyszerű és kényelmes cseréje érdekében.


PowerPlus POWX0480 Deltacsiszoló
12 290 Ft

PowerPlus POWX0480 egy prémium delta csiszológép, amely ideális sarkok, élek és más nehezen hozzáférhető hely csiszolásához. A nagy méretű csiszolófelület és nagy sebesség segít a gyors és egyenletes anyageltávolításban. Az ergonomikus kialakítás lecsökkentett középső átmérővel, kényelmes használatot biztosít. Fa, műanyag és hasonló anyagok csiszolására és fényesítésére alkalmas.


PowerPlus POWX0490 Deltacsiszoló
14 490 Ft

PowerPlus POWX0490 egy prémium delta csiszológép, amely ideális sarkok, élek és más nehezen hozzáférhető hely csiszolásához. A nagy méretű csiszolófelület és nagy sebesség segít a gyors és egyenletes anyageltávolításban. Az ergonomikus kialakítás lecsökkentett középső átmérővel, kényelmes használatot biztosít.


Hecht 1762 Rezgőcsiszoló

Hecht 1762 Rezgőcsiszoló

Értékelés: 5
9 490 Ft

2 év garancia

Hecht 1762 Rezgőcsiszoló a kisebb barkács munkákhoz ideális választás. Kezelése nagyon könnyű, és a tömege lehetővé teszi, hogy hosszú ideig is kényelmesen lehessen használni. A fogantyú ergonomikus kialakítása révén, kényelmes a használata.


ASIST Rezgőcsiszoló 220 W
9 990 Ft

Ideális a festék, vagy lakk eltávolításához az ajtókról, ablakkeretekről, szegélyekről stb. Asist rezgőcsiszoló 220 W teljesítménnyel 187 × 90 mm csiszoló felülettel meglep a könnyen cserélhető csiszolópapírral, soft grip fogantyúval a kényelmes tartáshoz és az aktív szívással rendelkező porszűrővel.


Hecht 1760 Rezgőcsiszoló

Hecht 1760 Rezgőcsiszoló

Értékelés: 5
7 990 Ft

2 év garancia

Hecht 1760 Rezgőcsiszoló a kisebb barkács munkákhoz ideális választás. Kezelése nagyon könnyű, és a tömege lehetővé teszi, hogy hosszú ideig is kényelmesen lehessen használni. Formájának köszönhetően a legnehezebben hozzáférhető sarkokban és éleknél is nagyon könnyen használható. A fogantyú ergonomikus kialakítása révén, kényelmes a használata.


BOSCH PSM 10,8 LI (2 Ah) Rezgőcsiszoló
27 490 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch PSM 10,8 LI (2 Ah) Rezgőcsiszoló nagy erősségű és kompakt kialakítású litium-ion on technológiájának köszönhetően mindig használatra kész. Csiszolópapírja a tépőzáras megoldásnak köszönhetően könnyen cserélhető. A Bosch rezgőcsiszolóval -ergonomikus kalakítása révén – a nehezen elérhető helyeket is polírozhatók vagy csiszolhatók.


Makita BO3711 Rezgőcsiszoló

Makita BO3711 Rezgőcsiszoló

Értékelés: 4,5
42 900 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Makita BO3711 rezgőcsiszoló kisebb méretéből adódóan rendkívül könnyen és biztonságosan kezelhető, mégis alkalmas akár nagyobb kemény vagy puhafa felületek csiszolására. Alumínium talppal és porelszívó funkcióval van felszerelve az akadálymentes munkavégzés érdekében. A rezgőcsiszoló specializációja a fordulatszám-szabályozás.


BOSCH PSS 200 AC Rezgőcsiszoló
17 990 Ft

15 990 Ft

Bosch PSS 200 AC Rezgőcsiszoló ideális megoldás a legfinomabb csiszolási eredményhez és a csiszolás gyors előrehaladásához nagy teljesítményű 200 wattos motorral és 92×182 mm csiszolófelülettel. A Bosch mikroszűrő-rendszernek köszönhetően tisztán dolgozhat: a beépített porszívóelem a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. Szorítókaros csiszolólap rögzítő rendszer a beszorítani kívánt csiszolópapír egyszerű és kényelmes cseréje érdekében.