Revogi Smart Sense Kit-46%
59 339 Ft

31 890 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Ennek a készletnek köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz az otthonodról, kényelem és a biztonság az otthonodban. A készlet egy bázisállomásból, egy füstérzékelőből, egy mozgásérzékelőből, egy ajtó/ablak nyitó érzékelőből és egy csengőből áll


Optex Vezetékes kamera rendszer 990530 (HD)
144 790 Ft

127 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A megfigyelő rendszer lehetővé teszi a videók elmentését a 4 csomagban lévő kameráról HD felbontásban (akár 8 kamerával csatlakoztatható).


FIBARO Dimmer 2, 250 W-ig (beépített modul), Z-Wave Plus
19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Dimmer (250 W) a megvilágítás sötétítéséhez. 2 bemeneti csatlakozót tartalmaz. LED izzókkal és CFL-el működik. Bypassem 2-vel (FIB-FGB-002) kombinálva nagyon alacsony energiafogyasztás mellett használható (0,5 W-tól).


FIBARO Univerzális érzékelő (beépített modul)
13 590 Ft

Vezeték nélküli vezérlésű modul redőnyök, árnyékolók, napellenzők, kapuk és más egyfázisú váltóáramú motorok vezérlésére szolgáló eszközök vezérlésére. Lehetőséget kínál az aktuális pozíció nyomon követésére.


Evolveo Riasztó billentyűzet (Alarmex/Sonix)
13 590 Ft

12 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Evolveo vezeték nélküli mini riasztó billentyűzet Alarmex/Sonix rendszerek főegységéhez hozzáépíthető, így lehetőség nyílik a riasztót kóddal aktiválni, megnövelve ezzel a biztonságot. Manipuláció elleni védelemmel rendelkezik, így bármilyen fizikai hatásra, amely az eltávolítást célozza, riaszt.


Evolveo Sürgősségi SOS gomb Alarmex/Sonix
3 240 Ft

2 590 Ft

vezeték nélküli Evolveo sürgősségi SOS gomb Alarmex és Sonix riasztórendszerekhez építhető. Megnyomása esetén a sziréna bekapcsol és a rendszer kiküldi az SMS-eket a megadott számokra. Nagy családokba kifejezetten hasznos, hiszen a gyermekek így egy gombnyomásra jelezni tudják az esetleges veszélyhelyzetet.


Evolveo Mini Sziréna

Evolveo Mini Sziréna

Értékelés: 3
2 390 Ft

Az Evolveo mini szirénát főként belső terekben használhatjuk. A vezetékes készüléket könnyedén csatalkoztathatjuk a főegységhez. A 110 dB-es hangerősségével figyelmezteti az esetleges vészesetre.


Evolveo Securix, internetes kamerával ellátott biztonsági rendszer
40 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A vezeték nélküli internetes kamera, mozgásérzékelő és ablak vagy ajtó nyitási érzékelő az Evolveo cégtől egy biztonsági rendszert alkot otthonod, lakásod vagy víkendházad számára. A megfigyelt objektumba való behatolás esetén a kamerába beépített riasztó beindul és e-mailt is küld. A működése egyszerű, az aktiválás / deaktiválás a ** távvezérlőn** vagy az okostelefonodon keresztül történik.


Evolveo Távvezérlés, kulcstartó a Securix-hoz
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Evolveo Sonix rendszer egyszerű bővítése. Elegáns fém távvezérlés a riasztó kényelmes vezérléséhez. Egyszerűen párosítható a főegységgel. Gomb teljes aktiváláshoz, deaktiváláshoz és ** SOS riasztáshoz**- sürgősségi gomb, amikor a riasztás ki van kapcsolva.


Evolveo Vezeték nélküli érzékelő, ajtó- vagy ablaknyílás érzékelő a Securix-hoz
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Evolveo Sonix rendszer egyszerű bővítése. A vezeték nélküli érzékelő jelzi az objektumba való behatolást az ajtók vagy ablakok kinyitásával. A riasztó bekapcsol, amikor az érzékelő 2 része több mint 2 cm-re távolodik el egymástól. Sem rezgés, sem szél nem kapcsolja be. Az érzékelő egyszerűen párosítható a főegységgel.


Evolveo Vezeték nélküli mini billentyűzet kijelzővel
12 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Evolveo Sonix rendszer egyszerű bővítése. Vezeték nélküli mini billentyűzet kijelzővel könnyen összekapcsolható a főegységgel. A riasztót egyszerűen aktiválhatod és deaktiválhatod a jelszó megadásával. Nem hiányozhat az SOS gomb, védelem a szétszerelés és a jogosulatlan hozzáférés ellen.


Evolveo Vezeték nélküli PIR, mozgásérzékelő a Securix-hoz
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Evolveo Sonix rendszer egyszerű bővítése. A vezeték nélküli érzékelő érzékeli az őrzött objektumon belüli mozgást. Az érzékelő egyszerűen párosítható a főegységgel. A riasztás aktiválásának vizuális tartománya 8–12 m. Látószög 110° vízszintesen és 60° függőlegesen.


Evolveo Vezeték néküli PIR mozgásérzékelő Alarmex/Sonix rendszerhez
8 840 Ft

7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Evolveo vezeték nélküli, passzív infravörös érzékelő úgy van beállítva, hogy a kisebb háziállatok (kutyák/macskák) mozgását ne érzékelje, megszabadítva ezzel Önt a téves riasztások okozta stressztől. Nagyszerű kiegészítése már meglévő Evolveo Alarmex vagy Sonix riasztórendszerének.


Evolveo Vezeték nélküli rezgésérzékelő Sonix GSM riasztókhoz
4 140 Ft

3 290 Ft

Az Evolveo Vezeték nélküli rezgésérzékelő a Sonix GSM riasztó hatékony kiegészítője, amelynek köszönhetően még tökéletesebbé teheti a biztonsági rendszer működését. A rezgésérzékelő egyszerűen csatlakoztatható a főegységhez, így kihelyezés után azonnal érzékeli a megfigyelt objektumon áthaladó rezgéseket, például a fúrást, vágást, illetve egyéb romboló tevékenységeket. A háromfokozatú érzékelőnek köszönhetően finom-, közepes- és alacsony érzékenységi szint közül választhat.


Evolveo Vezeték nélküli vízmagasság érzékelő
3 390 Ft

Az Evolveo vízmagasság érzékelő egy megbízható riasztórendszer. Valamilyen folyadékszint adott magasságának elérésekor vált ki riasztójelzést. A vezeték nélkül használható készülék hatótávolsága 80 m.


FIBARO Ablak/ajtó érzékelő FGBHDW-002-1
21 090 Ft
+ ingyen szállítás

Ablak/ajtó érzékelő Fibaro figyelemmel kíséri a hőmérsékletet, könnyen telepíthető ajtókra, ablakokra, kapukra stb. Használhatod az „Itthon vagyok“ típusú jelenet elindításához.


FIBARO Akkumulátoros érzékelő 2 FGDW-002-1 ZW5, fehér
16 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akkumulátorral működő mágneses érzékelő Z-Wave plusz támogatással. Használható a jelenetek elindításához, de még bárhol máshol, ahol tájékoztatnia kell a vezérlési rendszeredet az ablakok, ajtók vagy garázskapuk nyitásáról.


FIBARO Akkumulátoros mozgásérzékelő, Z-Wave
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

A legkisebb vezeték nélküli mozgásérzékelő a világon, amely ráadásul képes rögzíteni a mozgás sebességét és irányát, az emberek számát, a világítási szinteket, a rezgéseket és a hőmérsékletet. Mindez egy 44 mm átmérőjű golyóban!


FIBARO Érintés nélküli Swipe vezérlés, gesztusvezérlés
49 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Swipe egy egyedülálló érintés nélküli kezelőpanel, amely lehetővé teszi a háztartás vezérlését egyszerűen csak kézmozdulattal a térben. Hat különböző gesztust képes megkülönböztetni.


FIBARO Fibaro Starter Kit, Z-Wave Plus
159 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fibaro Starter Kit tartalmaz öt alapvető eszközt az intelligens háztartásban és egy vezérlőegységet. Az intelligens ház életbe helyezése percek kérdése.


FIBARO Kapcsoló relé modul 2, Z-Wave plus
19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Relé modul Fibaro bináris bemenetekkel és rádiós kommunikációval a kapcsoló alá, vagy bárhová, ahol egy készüléket kell működtetni, amelynek maximális teljesítménye 2,5 kW. 1 kimeneti relével és 2 bemeneti érintkezővel rendelkezik.


FIBARO Kulcstartó KeyFob

FIBARO Kulcstartó KeyFob

Értékelés: 1
15 990 Ft

Fibaro KeyFob kompakt kulcstartó, kompatibilis a Z-Wave Plus-szal, amely a 6 gomb segítségével lehetővé teszi az akár 30 különféle eszköz vezérlését.


FIBARO RGB / RGBW LED vezérlő modul
19 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

RGB / RGBW LED színes szalagokra alkalmas vezérlő modul. Engedd szabadon fantáziádat a helyiség feldíszítése során. Állítsd be a megvilágítást, amely minden alkalomra ideális hangulatot hoz létre.


LAMAX Tech Shield
66 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli biztonsági rendszer, IP kamerával és WiFi dugaljjal együtt okosotthont alkot, vezérlés sms, alkalmazás vagy vezérlőpanel segítségével, párosítható akár 50 érzékelővel, 50 RFID chippel és 10 távvezérlővel.


LAMAX Tech Solar sziréna Shield- hez
32 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sziréna külső terekhez, szoláris panelekhez, tölthető lítium akkumulátor, vezérlőpaneltől való távolság akár 80 m.


LAMAX TECH távvezérlő Shield- hez
4 790 Ft

Shield biztonsági rendszer távvezérlője, aktiválás/deaktiválás, otthoni zóna, segélykérő gomb, vezérlőpaneltől való távolság akár 80 m.


LAMAX Tech WiFi csatlakozó a Shield-re
25 390 Ft
+ ingyen szállítás

Alkalmazásvezérlés, akár 15 SLAVE típusú aljzat csatlakoztatható, be- és kikapcsolás időzítése, egyszerű és világos vezérlés, energiatakarékos és védi a környezetet, valamint a biztonsági rendszerrel a Shield-el és IP-kamerával intelligens otthont hoz létre.


LAMAX Tech WiFi kamera Shield- hez
39 390 Ft
+ ingyen szállítás

Vezérlés alkalmazás segítségével, képérzékelő SONY, éles kép rossz fényviszonyoknál is, kétirányú HIFI hívások, barátokkal és családdal való megosztás lehetősége, akár 10 kamera egy telefonról.


Optex 990569 Kültéri sziréna makett
7 040 Ft

5 990 Ft

Az Optex 990569 kültéri sziréna makett az megteremti épület védettségének tökéletes illúzióját. Villogó LED fénnyel csak még élethűbb.


Optex ALM 630 Riasztórendszer
32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Optex ALM 630 Riasztórendszer tökéletes választás otthona védelmére. A készülék segítségével biztonságban tudhatja lakását akkor is, mikor Ön nincsen otthon. Telepítése és használata roppant egyszerű, valamint könnyedén telefonról is bekapcsolható/kikapcsolható a riasztórendszer. A rendszerhez akár 60 további mozgásérzékelőt is csatlakoztathatunk lakásunk tökéletes védelme érdekében.


Optex CAM 565 Kültéri infra kamera makett
6 340 Ft

5 890 Ft

Az Optex CAM 565 kültéri infra kamera makett az megteremti épület védettségének tökéletes illúzióját. Villogó LED fénnyével csak még élethűbb.


Optex CAM 566 Álkamera

Optex CAM 566 Álkamera

Értékelés: 5
2 790 Ft

Az Optex CAM 566 Álkamera tökéletes választás mindenki számára. Az álkamera villogó ledekkel van felszerelve, valamint nagyon egyszerűen felszerelhető kültéren és beltéren is. Megtévesztésig hasonlít egy igazi kamerára, ezáltal elrettenti a betörőket.


Optex TV 990571 Televízió szimulátor
5 390 Ft

Az Optex TV 990571 Televízió szimulátor tökéletes választás házának védelmére. A készülék időnként különböző erejű fényekkel tölti meg a szobát, ezáltal megakadályozva egy esetleges betörést. A készülékbe beépített világító diódákat a beépített elektronika véletlenszerű sorrendben be és kikapcsolja, ezáltal egy bekapcsolt TV készüléket szimulál.