Revogi Smart Sense Kit

Revogi Smart Sense Kit

Értékelés: 3
59 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ennek a készletnek köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz az otthonodról, kényelem és a biztonság az otthonodban. A készlet egy bázisállomásból, egy füstérzékelőből, egy mozgásérzékelőből, egy ajtó/ablak nyitó érzékelőből és egy csengőből áll

Optex Vezeték nélküli kamera rendszer 990555 (HD)
89 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A vezeték nélküli megfigyelő rendszer lehetővé teszi a videók elmentését a 2 csomagban lévő kameráról HD felbontásban (akár 4 kamerával csatlakoztatható).

FIBARO Dimmer 2, 250 W-ig (beépített modul), Z-Wave Plus
19 990 Ft

Dimmer (250 W) a megvilágítás sötétítéséhez. 2 bemeneti csatlakozót tartalmaz. LED izzókkal és CFL-el működik. Bypassem 2-vel (FIB-FGB-002) kombinálva nagyon alacsony energiafogyasztás mellett használható (0,5 W-tól).

Optex 990569 Kültéri sziréna makett
5 990 Ft

Az Optex 990569 kültéri sziréna makett az megteremti épület védettségének tökéletes illúzióját. Villogó LED fénnyel csak még élethűbb.

Richter Czech RHK.4705 Elektormos ajtóék
2 990 Ft

Richter RHK.4705 Elektormos ajtóék minden otthont biztonságosabbá tesz. Az ajtó szárnya és a padló közé kell helyezni. Ezután az ajtót nem lehet anélkül kinyitni, hogy a riasztó ne szólalna meg, ráadásul azt is megakadályozza, hogy az ajtót teljesen kinyissák. A készülék kompressziós érzékenysége állítható.

Solight biztonsági kamera makett, fali, LED dióda, 2 x AA
2 690 Ft

Jól sikerült makett, melynek az a célja, hogy megijessze a betörőket. ABS műanyagból készült szerkezet hosszantartó ellenálló képességgel az időjárási viszonyokkal szemben. Falra szerelhető. A bekötőkábel is a valódi kamera benyomását kelti. A Solight fali, LED diódás, 2 x AA biztonsági kamera makett IP44 védettséggel van ellátva, ami spriccelő vízcseppekkel szembeni védelmet jelent.

Optex CAM 566 Álkamera

Optex CAM 566 Álkamera

Értékelés: 5
2 790 Ft

2 év garancia

Az Optex CAM 566 Álkamera tökéletes választás mindenki számára. Az álkamera villogó ledekkel van felszerelve, valamint nagyon egyszerűen felszerelhető kültéren és beltéren is. Megtévesztésig hasonlít egy igazi kamerára, ezáltal elrettenti a betörőket.

VIVANCO Személyi riasztó V-37517
2 290 Ft

Vivanco V-37517 személyi riasztó egyszerű aktiválás csatlakozóval. Elemeket beleértve (2× CR1632). Ideális utazáshoz. Karpánttal.

Optex CAM 565 Kültéri infra kamera makett
5 890 Ft

Az Optex CAM 565 kültéri infra kamera makett az megteremti épület védettségének tökéletes illúzióját. Villogó LED fénnyével csak még élethűbb.

Evolveo Securix, internetes kamerával ellátott biztonsági rendszer
40 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Új év, új akciók! Használd a HELLO2X20 kuponkódot 2020. január 20 – február 2. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!

A vezeték nélküli internetes kamera, mozgásérzékelő és ablak vagy ajtó nyitási érzékelő az Evolveo cégtől egy biztonsági rendszert alkot otthonod, lakásod vagy víkendházad számára. A megfigyelt objektumba való behatolás esetén a kamerába beépített riasztó beindul és e-mailt is küld. A működése egyszerű, az aktiválás / deaktiválás a ** távvezérlőn** vagy az okostelefonodon keresztül történik.

FIBARO Fibaro Starter Kit, Z-Wave Plus
160 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fibaro Starter Kit tartalmaz öt alapvető eszközt az intelligens háztartásban és egy vezérlőegységet. Az intelligens ház életbe helyezése percek kérdése.

Optex TV 990571 Televízió szimulátor
5 390 Ft

Az Optex TV 990571 Televízió szimulátor tökéletes választás házának védelmére. A készülék időnként különböző erejű fényekkel tölti meg a szobát, ezáltal megakadályozva egy esetleges betörést. A készülékbe beépített világító diódákat a beépített elektronika véletlenszerű sorrendben be és kikapcsolja, ezáltal egy bekapcsolt TV készüléket szimulál.

TESLA SecureQ i7 vezeték nélküli GSM riasztó rendszer
31 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vezeték nélküli riasztó rendszer otthonod megbízható bebiztosítása . Tesla SecureQ i7 beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, valamint Android/iOS rendszerek vezérlésével egy ingyenes alkalmazáson keresztül, SOS gombbal a kulcstartón. Nem igényel semmiféle készüléket, vagy profi beszerelést, intuitív vezérlése felkelti az érdeklődést.

Evolveo Mini Sziréna

Evolveo Mini Sziréna

Értékelés: 3
2 390 Ft

Az Evolveo mini szirénát főként belső terekben használhatjuk. A vezetékes készüléket könnyedén csatalkoztathatjuk a főegységhez. A 110 dB-es hangerősségével figyelmezteti az esetleges vészesetre.

TESLA SecureQ i7 - vezeték nélküli mozgásérzékelő (ajtó/ablak)
3 290 Ft

A vezeték nélküli mozgásérzékelő alkalmas a Tesla SecureQ i7-re, de más 433 MHz-es rendszerekhez is használható. Az ajtóhoz vagy ablakhoz rögzíti a riasztót, ami 2 cm-nél nagyobb nyitást esetén riasztást okoz. Nagyon alacsony energiafogyasztása és készenléti ideje 12 hónapig tart.

Evolveo Vezeték nélküli vízmagasság érzékelő
3 390 Ft

Az Evolveo vízmagasság érzékelő egy megbízható riasztórendszer. Valamilyen folyadékszint adott magasságának elérésekor vált ki riasztójelzést. A vezeték nélkül használható készülék hatótávolsága 80 m.

FIBARO Akkumulátoros mozgásérzékelő, Z-Wave
20 490 Ft

A legkisebb vezeték nélküli mozgásérzékelő a világon, amely ráadásul képes rögzíteni a mozgás sebességét és irányát, az emberek számát, a világítási szinteket, a rezgéseket és a hőmérsékletet. Mindez egy 44 mm átmérőjű golyóban!

TESLA SecureQ i7 - vezeték nélküli mozgásérzékelő
5 290 Ft

Felismer egy behatolót a rendszer védett területén. A vezeték nélküli mozgásérzékelő alkalmas a Tesla SecureQ i7-re, de más 433 MHz-es rendszerekhez is használható. Az érzékelési szöge 110° vízszintesen és 60 °-kal függőlegesen, a felismerési tartomány pedig legfeljebb 10 m. A legmodernebb technológiát alkalmazza.

Evolveo Sürgősségi SOS gomb Alarmex/Sonix
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

vezeték nélküli Evolveo sürgősségi SOS gomb Alarmex és Sonix riasztórendszerekhez építhető. Megnyomása esetén a sziréna bekapcsol és a rendszer kiküldi az SMS-eket a megadott számokra. Nagy családokba kifejezetten hasznos, hiszen a gyermekek így egy gombnyomásra jelezni tudják az esetleges veszélyhelyzetet.

Evolveo Nyomozó kamerarendszer D04_FHD, NVR
100 990 Ft
+ ingyen szállítás

Teljesen digitális NVR rendszer figyeléshez és felvételhez 4 Full HD IP kamerából. Az Evolveo D04_FHD detektív lehetővé teszi a folyamatos rögzítést vagy indítást mozgásérzékelés esetén. Választhat 3 képminőségi szint közül, és kényelmesen futtathatja a monitoron vagy a mobiltelefonon.

Evolveo Vezeték nélküli érzékelő, ajtó- vagy ablaknyílás érzékelő a Securix-hoz
3 290 Ft 3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Evolveo Sonix rendszer egyszerű bővítése. A vezeték nélküli érzékelő jelzi az objektumba való behatolást az ajtók vagy ablakok kinyitásával. A riasztó bekapcsol, amikor az érzékelő 2 része több mint 2 cm-re távolodik el egymástól. Sem rezgés, sem szél nem kapcsolja be. Az érzékelő egyszerűen párosítható a főegységgel.

Evolveo Vezeték nélküli PIR, mozgásérzékelő a Securix-hoz
4 490 Ft

Az Evolveo Sonix rendszer egyszerű bővítése. A vezeték nélküli érzékelő érzékeli az őrzött objektumon belüli mozgást. Az érzékelő egyszerűen párosítható a főegységgel. A riasztás aktiválásának vizuális tartománya 8–12 m. Látószög 110° vízszintesen és 60° függőlegesen.

Evolveo Vezeték néküli PIR mozgásérzékelő Alarmex/Sonix rendszerhez
7 790 Ft

Az Evolveo vezeték nélküli, passzív infravörös érzékelő úgy van beállítva, hogy a kisebb háziállatok (kutyák/macskák) mozgását ne érzékelje, megszabadítva ezzel Önt a téves riasztások okozta stressztől. Nagyszerű kiegészítése már meglévő Evolveo Alarmex vagy Sonix riasztórendszerének.

Evolveo Vezeték nélküli rezgésérzékelő Sonix GSM riasztókhoz
9 590 Ft 3 290 Ft

Az Evolveo Vezeték nélküli rezgésérzékelő a Sonix GSM riasztó hatékony kiegészítője, amelynek köszönhetően még tökéletesebbé teheti a biztonsági rendszer működését. A rezgésérzékelő egyszerűen csatlakoztatható a főegységhez, így kihelyezés után azonnal érzékeli a megfigyelt objektumon áthaladó rezgéseket, például a fúrást, vágást, illetve egyéb romboló tevékenységeket. A háromfokozatú érzékelőnek köszönhetően finom-, közepes- és alacsony érzékenységi szint közül választhat.

FIBARO Ablak/ajtó érzékelő FGBHDW-002-1
21 990 Ft

Ablak/ajtó érzékelő Fibaro figyelemmel kíséri a hőmérsékletet, könnyen telepíthető ajtókra, ablakokra, kapukra stb. Használhatod az „Itthon vagyok“ típusú jelenet elindításához.

FIBARO Akkumulátoros érzékelő 2 FGDW-002-1 ZW5, fehér
16 490 Ft

Akkumulátorral működő mágneses érzékelő Z-Wave plusz támogatással. Használható a jelenetek elindításához, de még bárhol máshol, ahol tájékoztatnia kell a vezérlési rendszeredet az ablakok, ajtók vagy garázskapuk nyitásáról.

FIBARO Érintés nélküli Swipe vezérlés, gesztusvezérlés
51 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Swipe egy egyedülálló érintés nélküli kezelőpanel, amely lehetővé teszi a háztartás vezérlését egyszerűen csak kézmozdulattal a térben. Hat különböző gesztust képes megkülönböztetni.

LAMAX Tech WiFi csatlakozó a Shield-re
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Alkalmazásvezérlés, akár 15 SLAVE típusú aljzat csatlakoztatható, be- és kikapcsolás időzítése, egyszerű és világos vezérlés, energiatakarékos és védi a környezetet, valamint a biztonsági rendszerrel a Shield-el és IP-kamerával intelligens otthont hoz létre.

Solight biztonsági kamera makett, mennyezetre, LED dióda, 3 x AA
1 590 Ft

Jól sikerült makett, melynek az a célja, hogy megijessze a betörőket. ABS műanyagból készült szerkezet hosszantartó ellenálló képességgel az időjárási viszonyokkal szemben. Mennyezetre szerelhető. Valódi kamera benyomását kelti, beltéri használatra alkalmas. A Solight mennyezeti, LED diódás, 3 x AA biztonsági kamera makett IP20 védettséggel van ellátva az elektromos áram okozta sérülés ellen.

VIVANCO Riasztás ablakra/ajtóra V-37519
1 790 Ft

A riasztó ajánlott ablakra vagy ajtóra. on/off gomb, öntapadó szalag az ajtóra/ablakra való elhelyezéshez, a csomagolás tartalma 2 riasztó szett. A riasztó öntapadó. Egyszerű és könnyű beszerelés.

Evolveo Riasztó billentyűzet (Alarmex/Sonix)
12 990 Ft

2 év garancia

Az Evolveo vezeték nélküli mini riasztó billentyűzet Alarmex/Sonix rendszerek főegységéhez hozzáépíthető, így lehetőség nyílik a riasztót kóddal aktiválni, megnövelve ezzel a biztonságot. Manipuláció elleni védelemmel rendelkezik, így bármilyen fizikai hatásra, amely az eltávolítást célozza, riaszt.

Evolveo Távvezérlés, kulcstartó a Securix-hoz
3 090 Ft

Az Evolveo Sonix rendszer egyszerű bővítése. Elegáns fém távvezérlés a riasztó kényelmes vezérléséhez. Egyszerűen párosítható a főegységgel. Gomb teljes aktiváláshoz, deaktiváláshoz és ** SOS riasztáshoz**- sürgősségi gomb, amikor a riasztás ki van kapcsolva.

Evolveo Vezeték nélküli mini billentyűzet kijelzővel
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Evolveo Sonix/Salvarix rendszer egyszerű bővítése. Vezeték nélküli mini billentyűzet kijelzővel könnyen összekapcsolható a főegységgel. A riasztót egyszerűen aktiválhatod és deaktiválhatod a jelszó megadásával. Nem hiányozhat az SOS gomb, védelem a szétszerelés és a jogosulatlan hozzáférés ellen.

FIBARO Kulcstartó KeyFob

FIBARO Kulcstartó KeyFob

Értékelés: 1
16 990 Ft

Fibaro KeyFob kompakt kulcstartó, kompatibilis a Z-Wave Plus-szal, amely a 6 gomb segítségével lehetővé teszi az akár 30 különféle eszköz vezérlését.