FIBARO Érintés nélküli Swipe vezérlés, gesztusvezérlés
60 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Swipe egy egyedülálló érintés nélküli kezelőpanel, amely lehetővé teszi a háztartás vezérlését egyszerűen csak kézmozdulattal a térben. Hat különböző gesztust képes megkülönböztetni.

FIBARO Ablak/ajtó érzékelő FGBHDW-002-1-19%
25 990 Ft 20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ablak/ajtó érzékelő Fibaro figyelemmel kíséri a hőmérsékletet, könnyen telepíthető ajtókra, ablakokra, kapukra stb. Használhatod az „Itthon vagyok“ típusú jelenet elindításához.

Evolveo Vezeték nélküli vízmagasság érzékelő
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Evolveo vízmagasság érzékelő egy megbízható riasztórendszer. Valamilyen folyadékszint adott magasságának elérésekor vált ki riasztójelzést. A vezeték nélkül használható készülék hatótávolsága 80 m.

FIBARO Fibaro Starter Kit, Z-Wave Plus
195 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fibaro Starter Kit tartalmaz öt alapvető eszközt az intelligens háztartásban és egy vezérlőegységet. Az intelligens ház életbe helyezése percek kérdése.

Optex CAM 565 Kültéri infra kamera makett
6 890 Ft

Az Optex CAM 565 kültéri infra kamera makett az megteremti épület védettségének tökéletes illúzióját. Villogó LED fénnyével csak még élethűbb.

Solight biztonsági kamera makett, fali, LED dióda, 2 x AA
3 290 Ft 2 990 Ft

Akció

Jól sikerült makett, melynek az a célja, hogy megijessze a betörőket. ABS műanyagból készült szerkezet hosszantartó ellenálló képességgel az időjárási viszonyokkal szemben. Falra szerelhető. A bekötőkábel is a valódi kamera benyomását kelti. A Solight fali, LED diódás, 2 x AA biztonsági kamera makett IP44 védettséggel van ellátva, ami spriccelő vízcseppekkel szembeni védelmet jelent.

Honeywell ATF600 falra szerelhető készlet az evotouch WiFi-hez
21 269 Ft

Az ATF600 Honeywell szerelőkészlet eredeti kiegészítő a Honeywell Evohome Touch WiFi fűtésvezérlőhöz. A Honeywell Evohome vezeték nélküli fűtési rendszer nemcsak háztartások számára. Ezen felül lehetővé teszi a távoli hozzáférést a mobilalkalmazás segítségével. A rendszer maximális kényelmet nyújt

Optex CAM 566 Álkamera

Optex CAM 566 Álkamera

Értékelés: 5
3 290 Ft

2 év garancia

Az Optex CAM 566 Álkamera tökéletes választás mindenki számára. Az álkamera villogó ledekkel van felszerelve, valamint nagyon egyszerűen felszerelhető kültéren és beltéren is. Megtévesztésig hasonlít egy igazi kamerára, ezáltal elrettenti a betörőket.

Honeywell XC70-EN CO riasztó, akkumulátorral működik
15 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Honeywell XC70-CSSK-A gázdetektor bevált hosszú élettartamú érzékelő technológiát kínál. A lakóépületek védelmére van optimalizálva, zárt házának köszönhetően képes ellenállni a káros környezeti feltételeknek. A készülék beépített riasztási memóriával és eseménynaplózóval rendelkezik, így mindig

Optex TV 990571 Televízió szimulátor
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Optex TV 990571 Televízió szimulátor tökéletes választás házának védelmére. A készülék időnként különböző erejű fényekkel tölti meg a szobát, ezáltal megakadályozva egy esetleges betörést. A készülékbe beépített világító diódákat a beépített elektronika véletlenszerű sorrendben be és kikapcsolja, ezáltal egy bekapcsolt TV készüléket szimulál.

Solight biztonsági kamera makett, mennyezetre, LED dióda, 3 x AA
2 190 Ft 1 990 Ft

Akció

Jól sikerült makett, melynek az a célja, hogy megijessze a betörőket. ABS műanyagból készült szerkezet hosszantartó ellenálló képességgel az időjárási viszonyokkal szemben. Mennyezetre szerelhető. Valódi kamera benyomását kelti, beltéri használatra alkalmas. A Solight mennyezeti, LED diódás, 3 x AA biztonsági kamera makett IP20 védettséggel van ellátva az elektromos áram okozta sérülés ellen.

Evolveo Riasztó billentyűzet (Alarmex/Sonix)
15 490 Ft 13 490 Ft

Akció

Az Evolveo vezeték nélküli mini riasztó billentyűzet Alarmex/Sonix rendszerek főegységéhez hozzáépíthető, így lehetőség nyílik a riasztót kóddal aktiválni, megnövelve ezzel a biztonságot. Manipuláció elleni védelemmel rendelkezik, így bármilyen fizikai hatásra, amely az eltávolítást célozza, riaszt.

Evolveo Securix, internetes kamerával ellátott biztonsági rendszer
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

A vezeték nélküli internetes kamera, mozgásérzékelő és ablak vagy ajtó nyitási érzékelő az Evolveo cégtől egy biztonsági rendszert alkot otthonod, lakásod vagy víkendházad számára. A megfigyelt objektumba való behatolás esetén a kamerába beépített riasztó beindul és e-mailt is küld. A működése egyszerű, az aktiválás / deaktiválás a ** távvezérlőn** vagy az okostelefonodon keresztül történik.

Evolveo Vezeték nélküli PIR, mozgásérzékelő a Securix-hoz
4 390 Ft

Az Evolveo Sonix rendszer egyszerű bővítése. A vezeték nélküli érzékelő érzékeli az őrzött objektumon belüli mozgást. Az érzékelő egyszerűen párosítható a főegységgel. A riasztás aktiválásának vizuális tartománya 8–12 m. Látószög 110° vízszintesen és 60° függőlegesen.

Evolveo Vezeték néküli PIR mozgásérzékelő Alarmex/Sonix rendszerhez
8 490 Ft

Az Evolveo vezeték nélküli, passzív infravörös érzékelő úgy van beállítva, hogy a kisebb háziállatok (kutyák/macskák) mozgását ne érzékelje, megszabadítva ezzel Önt a téves riasztások okozta stressztől. Nagyszerű kiegészítése már meglévő Evolveo Alarmex vagy Sonix riasztórendszerének.

Honeywell DC915E vezeték nélküli otthoni csengő fehér
22 758 Ft

Vezeték nélküli hordozható ajtó csengő kibővített tartományban, alvás és gomb – fehér. A legkeresettebb ötéves akkumulátorral, akár 100 m hallható távolsággal és akár 200 m vezeték nélküli távolsággal a Honeywell Home DC915E soha nem hagyja ki a látogatását. Csatlakoztasson két harangot egymáshoz,

Honeywell DC915ECV vezeték nélküli otthoni csengő fehér
22 758 Ft

Vezeték nélküli hordozható ajtó csengő kibővített tartományban, alvó üzemmódban és vezeték nélküli fehérről átalakítóval. Az ötéves legkeresettebb akkumulátorral, akár 100 m hallható távolsággal és akár 200 m vezeték nélküli távolsággal a Honeywell Home DC915ECV vezetékes-vezeték nélküli konverter

Honeywell XC100D-EN CO riasztó, akkumulátorral működik
25 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Honeywell XC100D mérgező szén-monoxid (CO) koncentrációjának ellenőrzésére szolgál. Ez a figyelmeztető berendezés alkalmazható lakóterekben (beleértve a statikus nyári otthont), lakókocsikban, lakóautókban és csónakokban. A szén-monoxid (CO) egy láthatatlan, szagtalan gáz, amely erősen mérgező. E

Avtech  DGC1004XFT - 2MPX Dome kamera
11 842 Ft

2MPX HDCCTV dome kamera AVTECH DGC1004XFT IR megvilágítás akár 25 méterig és maximális 1920×1080 px videófelbontással. Modern kialakítás, amelynek köszönhetően a kamera bármilyen környezetbe beilleszthető. Alkalmas beltéri és.

Avtech  DGC1105YFT - 2MPX Bullet kamera
12 928 Ft

2MPX HDCCTV Bullet kamera AVTECH DGC1105YFT IR megvilágítással akár 25 méterig és maximális 1920×1080 px videó felbontással. Modern kialakítás, amelynek köszönhetően a kamera bármilyen környezetbe beilleszthető. Alkalmas beltéri.

Avtech  DGC5105T - 5MPX Bullet kamera
18 361 Ft

5MPX HDCCTV AVTECH DGC5105T Bullet kamera IR megvilágítással akár 50 méterig és maximális 2560×1920 px videófelbontással. Modern kialakítás, amelynek köszönhetően a kamera bármilyen környezetbe beilleszthető. Alkalmas beltéri és.

Avtech  DGC5205TSE - 5MPX Dome kamera
18 361 Ft

5MPX HDCCTV dome kamera AVTECH DGC5205TSE IR megvilágítással akár 50 méterig és maximális 2560×1920 px videó felbontással. Modern kialakítás, amelynek köszönhetően a kamera bármilyen környezetbe beilleszthető. Alkalmas beltéri és.

Avtech  DGD1005AV - DVR, 4 csatorna
43 353 Ft

AVTECH DGD1005AV egy 4 csatornás DVR rögzítő eszköz HD CCTV AVTECH kamerarendszerekhez.

FŐBB FUNKCIÓK

H.265 tömörítési technológia Jelentősen javul a rögzítési kapacitás, továbbá a sávszélesség-megtakarítás a.

Avtech  DGD1009AV - DVR, 8 csatorna
65 075 Ft

AVTECH DGD1009AV egy 8-csatornás DVR rögzítő eszköz HD CCTV AVTECH kamera rendszerekhez.

FŐBB FUNKCIÓK

H.265 tömörítési technológia Jelentősen fejlesztett a rögzítési kapacitás, hasonlóan a.

Evolveo Nyomozó kamerarendszer D04_FHD, NVR
108 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teljesen digitális NVR rendszer figyeléshez és felvételhez 4 Full HD IP kamerából. Az Evolveo D04_FHD detektív lehetővé teszi a folyamatos rögzítést vagy indítást mozgásérzékelés esetén. Választhat 3 képminőségi szint közül, és kényelmesen futtathatja a monitoron vagy a mobiltelefonon.

FIBARO Akkumulátoros érzékelő 2 FGDW-002-1 ZW5, fehér
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akkumulátorral működő mágneses érzékelő Z-Wave plusz támogatással. Használható a jelenetek elindításához, de még bárhol máshol, ahol tájékoztatnia kell a vezérlési rendszeredet az ablakok, ajtók vagy garázskapuk nyitásáról.

FIBARO Akkumulátoros mozgásérzékelő, Z-Wave
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A legkisebb vezeték nélküli mozgásérzékelő a világon, amely ráadásul képes rögzíteni a mozgás sebességét és irányát, az emberek számát, a világítási szinteket, a rezgéseket és a hőmérsékletet. Mindez egy 44 mm átmérőjű golyóban!

Honeywell ATF800 íróasztal állvány energiával az evohome WiFi használatához
17 441 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Honeywell Evohome ATF800 eredeti kiegészítő a Honeywell Evohome Touch WiFi vezérlőegységhez. Az állványt asztalra történő felépítésre tervezték, és 230 V-os hálózati adapterrel van felszerelve. Az állványnak köszönhetően könnyedén és kényelmesen hozzáférhet az összes beállításhoz. Honeywell aszt

Honeywell DC313E vezeték nélküli otthoni csengő fehér
15 102 Ft

Vezeték nélküli hordozható harang gombbal – fehér. Egyszerű, megbízható és problémamentes ajtócsengő – még inkább a Honeywell Home DC311E. Előre csatlakoztatva és készen áll a használatra, megbízható vezeték nélküli csatlakozással és csodálatos hangminőséggel soha nem hagyja ki a látogatást. Műsz

Honeywell DC313EP2 vezeték nélküli otthoni csengő fehér
17 228 Ft

Vezeték nélküli csatlakozó csengő gomb – fehér. Az egyszerű, megbízható és problémamentes ajtócsengő Honeywell Home DC311EP2 soha nem lesz szüksége új elemekre. Előre csatlakoztatva és készen áll a használatra, megbízható vezeték nélküli csatlakozással és csodálatos hangminőséggel soha nem hagyja

Honeywell DC515E vezeték nélküli otthoni csengő fehér
19 142 Ft

Vezeték nélküli hordozható csengő, Halo világítással, alvó üzemmóddal és fehér gombbal. Stílusos és kompakt, kiváló hangminőséggel rendelkező Honeywell Home DC515E készüléket tökéletesen otthona számára tervezték, és az életmódhoz igazították. Alvó üzemmóddal rendelkezik, így zavartalanul pihenhet