Simple Solution EXTREME enzimes szag és szennyeződés eltávolító kutyáknak 500ml

Értékelés: 4,3 11 értékelés Márka: Simple Solution Katalógus száma: 993445

Simple Solution EXTREME enzimes szag és szennyeződés eltávolító kutyáknak 500ml

A készítmény speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy eltávolítsa a legdurvább szennyeződéseket és a szagokat, a kutya vizeletből, székletéből és hányásából További információ

3490
4.3 11

3 490 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 993445

Leírás

Termékleírás

Extreme Stain Odour Remover PRO PSY

 • Speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy eltávolítsa a legdurvább szennyeződéseket és a szagokat, a kutya vizeletből, székletéből és hányásából
 • Háromszor erősebb, mint a hagyományos verzió
 • Egyedi pro-baktériumok, amelyek tisztító enzimeket produkálnak
 • A gyulladás eltávolítása preventíven hat a további képződése ellen.
 • Biztonságos használat a házi kedvenceknél és gyereknél, a megfelelő adagolás betartásával

A tisztítókészítmények többsége a piacon tartalmaz mosószereket és foszfátokat, amely elfedi a szagokat illatokkal vagy eltávolítja a szennyeződéseket. De idővel a piszok és a gyulladás visszatér. Simple Solution különbözik a pro-baktérium generáló enzimekkel. Az enzimek aktiválódnak érintkezve a kosszal vagy a gyulladással, majd a pro-baktérium által produkált enzimek lebontja az organikus anyagokat, amely teljes mértékben megsemmisíti a szennyeződéseket. A teljes folt és szag eltávolítás csökkenti a további jelölő vizelést ugyanazon a helyen.

Alkalmas felületek:

 • Övek, kanapék, autópárnák, szőnyegek, kárpitok, textilek tisztításához.

Alkalmatlan felületek:

 • Bőr, pamut

Alkalmas ezekhez a szennyeződésekhez:

 • Vizelet, széklet, hányás, vér, áramlás, folyás, piszok, kávé, gyümölcslé, bor, élelmiszer, fű.
 • Háromszor erősebb, mint a hagyományos verzió

Használati utasítás:

Használat előtt távolítsd el a lehető legnagyobb részét a szennyeződésnek, rázd fel a sprayt és teszteled a reakciót a színnel a kevésbé látható helyeken a tisztított felületen. Ne használd bőrön vagy pamuton.

 • Használd a sprayt a piszkos részen, hogy a felület teljes mértékben telített legyen a folyadékkal. Szőnyeg tisztítása esetén 2× nagyobb felületen használd a szert a lehetséges szennyeződés terhelés miatt.
 • Várj 5 percet, míg az enzimek lebontják az organikus fehérjéket. Ezután itasd fel a felesleges folyadékot szövetdarabbal, amely nem színezi be a felületet.
 • Hagyd a helyet természetesen megszáradni (24–48 óra). Száradás után eltűnnek a szagok és szennyeződések.

Ha a helye már megszárad, de a szagok még mindig jelent vannak, valószínűleg a készítmény nem jutott el a szagok forrásához. Használj ismét elegendő mennyiséget, hogy a folyadék eljuthasson a szagok forrásához.

Gép szőnyegtisztításra: Az extrémen szennyeződött helyet, egyénileg kezeld. A többi felületre adj hozzá 120 ml-t, minden 4 l tisztító folyadékhoz a szőnyeghez.

A textil kezelése mosás előtt: Használd a piszkos helyen és hagyd hagyni 10 percet mosás előtt.

A kemény felület tisztítására, mint a kemény padlók, hajópadlók és linoleumok használj Simple Solution Hardfloor Stain + Odour Remover.

Összetétel:

 • Anionos felületi aktív elemek max. 5%, illatok, hexil-cinnamal, lítium-aldehid Desztillált víz, természetesen veszélytelen baktériumok, denaturált etanol.

Figyelmeztetés: Kerüld a szemkontaktust. Ha szembe került öblítsd ki a szemet 15 percig, a probléma további fennállásánál keress orvosi segítséget. A készítményt gyermekektől és házi kedvencektől elzárva tartsd.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus riasztó tiszító
Macskáknak igen
Kutya igen
Madár nem
Rágcsálóknak nem
Lovak nem
Űrtartalom 0.5 l

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.