CONCEPT VR2000

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: CONCEPT Katalógus száma: 1324046

Ingyen szállítás2 év garancia

CONCEPT VR2000

Az intelligens mobil robot porszívó egy nagyszerű segítő lesz, amely a segítséged nélkül ürül ki és töröl. A Concept VR2000 Perfect Clean maximum 5 tisztítási módot kínál, beleértve a FULL GO módot is, amellyel a porszívó a megtöltés után azonnal kiürül. További információ

85990
5 2

85 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 91 990 Ft, Megtakarítás: 6 000 Ft (6 %)

Katalógus száma: 1324046

Leírás

Termékleírás

A Concept VR2000 főbb jellemzői

 • Porszívózik és feltöröl
 • Giroszkópos navigáció
 • 5 tisztítási mód
 • Hatékony BLDC motor
Robot porszívó Concept VR2000

A VR2000 koncepció nem fél semmitől

És semmi sem fogja megállítani. A robot asszisztens nemcsak vákuumozik, hanem töröl is. Mindegy, hogyLinóleum, beton, parketta vagy szőnyeg, mindent megtisztít. Az interakcióhoz extra nagy 600 ml-es edényt használunk. Két fő forgó kefe van, amelyek szőrszálakat és finom port is felszednek. Az oldalkefékkel együtt tökéletesen vákuumozzák a szoba sarkait. Ha úgy döntesz, hogy seperni akarsz egyszerűen cseréld ki a tartály mögötti portartályt egy edényre 330 ml vízzel, és a mosható anyagra helyezzük, amely mosógépben mosható. Ha elhasználódik a szövet vagy a kefe, akkor a csomagban van cserélhető.

Koncepció VR2000 forgó kefék

Mindig tökéletesen rendezett

Concept VR2000 giroszkópos navigációs rendszerrel rendelkezik, amely tökéletesen lefedi a tiszta padlót. Nagy előnye, hogy jobban tájékozódik a térben, ezáltal rövidítve a tisztítási időt. Ez megakadályozza az ugyanazon hely ismételt keresztezését is. Mindazonáltal ne aggódj a robot leállítása mellett a lépcsőn vagy más akadályokon. Egyik akadály sem haladja meg a 1,5 cm magas küszöbértéket. Még anti-ütés és leesés funkció is van. Ha tisztításkor megtisztítod vagy lemerül, automatikusan megkeresi a töltőállomást, ahol maga töltődik, és további tisztításra vár.

Koncepció VR2000 giroszkópos navigáció

Tudtad, hogy…?

Tartalmaz egy mágneses szalagot, amely virtuális falként szolgál. Használd azokon a területeken, amelyeket nem kívánsz tisztítani. Egyszerűen szétválaszthatja a szobát, vagy egy nagy térbe osztja.


Örülni fogsz

Concept VR2000 robot könnyen kezelhető a Concept Home segítségével, amely cseh nyelvű és ingyenesen használható iOS és Android készülékekhez is. A porszívót bármikor és bárhol tud dolgozni, csak állítsd be a legmegfelelőbb programot. A porszívót az otthoni asszisztensed Alex vagy a Google Home segítségével is vezérelheted. Ha nem vagy app fanatikus, vagy nincs okos telefonod, használd a csomagban található távirányítót.

Robotporszívó Concept VR2000 Concept Home

A VR2000 koncepció 5 tisztítási módot kínál

Mielőtt elindítanád a porszívót, legfeljebb 5 tisztítási mód közül választhatsz, vagy ütemezheted a halasztott tisztítást. FULL GO üzemmódban a töltés után azonnal tisztít. Az AUTO SMART hatékonyan tisztítja az egész helyet. A porszívó a fal mentén is tisztítást biztosít, és csak abban az esetben távolítja el a pontmódot körökben, ha szüksége van rá. Van egy gyors 30 perces takarítás. A kiváló eredményeket biztosítják a kiváló minőségű digitális BLDC-motorok, amelyek csendesebbek, megbízhatóbbak, energiahatékonyabbak és hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos motorok.

Robot porszívó Concept VR2000 BLDC motor

Tulajdonságok:

 • Extrém működési idő- akár 150 perc
 • Nagy konténerek – nincs szükség zsákokra, ez egy kétlépcsős szűrés, amely rögzíti a port, atkákat és más allergéneket
 • Giroszkópos navigáció – jobb tájolás a térben
 • Mobil vezérlés – a Concept Home segítségével cseh nyelven
 • BLDC motor – egy újonnan használt digitális kefe nélküli egyenáramú motor
 • 5 tisztítási mód
 • Ütközés és zuhanás elleni funkció
 • Beépített zár
 • Automatikus töltés
 • Takarítás tervezése

A csomagolás tartalma

 • Csere kefék és törlőkendő
 • Mágneses szalag – virtuális falként szolgál
 • Távirányító

Műszaki paraméterek

Tartály űrtartalma 600 ml
Az akkumulátor típusa Li-Ion
Működési idő 150 min
Töltési idő 1,5–2 h
Távirányító igen
Automatikus visszatérés a bázisra igen
Színe fehér

Paraméterek

%2% paraméterei

Szívórész típusa robot
Zajszint 60 dBel
Szín

Szín

fehér
Rendszer tápegysége akkumulátoros
Nedves tisztítás igen
Súly 2.5 kg
2in1 igen
Akkumulátor típusa LI-ION
Tisztítás ideje 150 perc
Feltöltési idő 120 perc
Virtuális fal igen
Távirányító igen
Időzítő igen
Smart igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.