Roborock Robotporszívó Sweep One S50

Roborock Robotporszívó Sweep One S50

Száma: 1303863
Robotporszívó mop funkcióval, Wi-Fi támogatással. Zóna tisztítás, távirányító és 4 porszívózási szint. További információ
149 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1303863

Leírás

  • Robotporszívó mop funkcióval, Wi-Fi támogatással. – Zóna tisztítás, távirányító és 4 porszívózási szint.
  • A porszívó angolul kommunikál az alkalmazással.
  • Beépített Li-Ion akkumulátor, 5200 mAh kapacitással.
  • A porszívó töltésenként kb. 250 m2 területet képes letisztítani.
  • Teljesítmény 58 W.
  • A portartály tartalma 420 ml.
  • Mérete 353 × 350 × 96,5 mm.
  • Súlya kb 3,5 kg.

4 kategóriában általános javulás

  • Javított seprés + mop teljesítmény
  • Intelligensebb zónatisztítás
  • Könnyebb akadály leküzdés
  • Érzékenyebb érzékelők

Porszívózz, majd töröl fel, hogy tisztább otthonod legyen

A Roborock Robotiv Vacuum Cleane robotporszívó kombinálja a porszívózást és a törlést.

A víztartályt a botanikai biomimetika filozófiájával tervezték, ami egy mikroszálas moppal együtt megkönnyítik a ház takarítását.

Botanikailag biomimetikus nedves mop rendszer

Törlés közben egyenletes vízadagolás – alapjáraton nincs vízszivárgás.

A nedves felmosó rendszer új kialakítása fát utánoz, amelynek gyökerei szimbolizálják a szűrőt, a levelek pedig egy mopot 45–60 percig szabályozhatod a nedves törléshez szükséges víz adagolását. Vízadagolás csak törlés közben. Az adagolás kikapcsol, ha a Roborock Roborock Robotiv Vacuum Cleane robotporszívó végzett a feltörléssel.

Botanikailag biomimetikus szűrő

Stabil vízáramlás szűrt szennyeződésekkel.

Botanikailag tervezett nagy pontosságú biomimetikus szűrő köti össze a víztartályt és a felmosót. A szűrő a kapilláris elv alapján automatikusan felszívja a vizet, így a szövet elegendő vizet tartalmaz és ugyanakkor eltávolítja a vízben lévő szennyeződéseket, hogy megakadályozza a vízkivezetés eltömődését. A moduláris felépítés lehetővé teszi a könnyű szétszerelést és cserét.

Tökéletesen illeszkedik

Mop, amely a szegély nélküli padlóhoz is tökéletes.

A maximális peremrögzítés kialakítását ott alkalmazzák, ahol a szövet és a víztartály összeér, így a szövet tökéletesen rögzül a víztartályhoz, kiküszöbölve a felszín tökéletlen lefedését a mop szövetével, ami a szokásos használat során befolyásolná az általános tisztítási eredményt.

Nyugodt lélek

Könnyen telepíthető, nem billenő víztartály.

A botanikailag biomimetikus víztartály fiók szerűen könnyen eltávolítható. Egyszerűen beillesztheted a Roborock Robotiv Vacuum Cleaner porszívó aljába anélkül, hogy el kellene fordítanod a készüléket.

Lézeres szkennelés térkép készítéshez. Útvonal tervezése az ütemezett takarításhoz.

Teljes lefedettség a teljes tisztításért, Nagy hatékonyság a gyorsabb tisztításhoz, Hangtervezés a megfelelő tisztítás érdekében.

A nagy pontosságú LDS lézerszkenner képes 5 × 360°/másodperc sebességgel képes a szobát beolvasni a távolságra vonatkozó információkért, amelyeket ezután a legkorszerűbb SLAM algoritmus segítségével átszámol a valós idejű térkép előállításához. A térkép alapján először a szélek mentén, majd Z alakban terveznek útvonalat a hatékony és teljes tisztítás érdekében.

Saját takarítási terület

Akár egy szobát, minden szobát, akár egy kis területet szeretnél megtisztítani, csak húzd a tisztító keretet az alkalmazás beli térképére és állítsa be a saját tisztítási területed.

Rugalmas és egyszerű, mint egy játékban

Érintsd meg a térképet az alkalmazásban, hogy parancsot küldj, és a robotporszívó elindul az úticélhoz, illetve megtervez egy útvonalat az akadályok elkerülése érdekében. Térkép nélkül? Csak állítsd be a kívánt célt, és a tisztító valós idejű térképet készít miközben mozog.

Vákuum ciklonos 3D tisztító rendszer

Az erős nagynyomású ventilátor ciklonként működik a nagy szívóerő mellett, az úszó fő kefe alkalmas padlóra, és a lezárt sima légcsatorna biztosítja az állandó szívást. Az oldalkefékkel és a hengerkefékkel együtt biztosítják a padló rendezettségét, vízszintesen és függőlegesen. Így még ha mezítláb jársz is a padlón, akkor sem érzel majd semmilyen port vagy szemcsét.

A 2 cm magas akadályokat könnyedén veszi

Semmi sem állíthatja meg a takarítási vágyat.

Intelligens szőnyeg azonosító az automatikus nyomásos tisztításhoz

A készülék automatikusan azonosítja a szőnyeget, bekapcsolja a maximális szívóerőt és megtisztíthatja azt. A szőnyeg tisztítása után a készülék automatikusan folytatja a normál szívást.

Mosható szűrő a könnyű tisztítás érdekében

Az E11 szűrő vízálló teflonnal van bevonva, és 95% -os szűrőteljesítménye 1 éves normál használat után is fenntartható. A poros és piszkos csöveket közvetlenül vízben lehet elöblíteni, ami megkönnyíti a tisztítást.

Kiváló kivitelezés gubancolódás nélkül

A fő kefét, az oldalkefét és az irányváltó kerekeket úgy tervezték, hogy ne gubancolódjanak össze, így megakadályozza a haj bejutását a tisztítószerkezetbe és a motor eltömődését, ami egyébként túlmelegedés esetén a motor meghibásodását okozhatja. A csőrszerű tisztító eszköz a szőr eltávolítására szolgál.

Gondos tervezés a csendesebb működés érdekében

A ház takarítása csendesebb.

A teljesen felszerelt, lezárt zajcsillapítók tökéletesen működnek egy speciálisan tervezett porózus szűrővel az optimális zajcsökkentés érdekében.

A takarítástól a szoftverfrissítésig

Amit csak szeretnél a porszívó felajánlja, hogy megnézd Állapot

  • Valós időben tekintsd meg a porszívó álltal alkotott térképet vagy útvonalat

Távirányító

  • Vezesd a porszívót a távirányítóval, például lépj be a dokkoló állomásba akkor is, ha éppen nem vagy otthon

Idő megtakarítás

  • Állítsd be az időzítőt úgy, hogy a porszívó rendszeresen lépjen működésbe, például amikor éppen dolgozol, hogy tiszta otthonba térhess haza

Szoftver frissítés

  • Frissítsd a szoftvert. A legújabb frissítésekkel új optimalizált tisztítási algoritmusok állnak majd rendelkezésedre

A kiváló töltési technológia a készenléti üzemmódot is biztosítja.

Új infravörös dokkoló töltő

  • Az elülső infravörös jel eléri a 4 méteres távolságot, így a dokkoló állomás nagy pontossággal céloz meg nagy távolságot.
  • A dokkoló állomás túltöltés, túlfeszültség vagy rövidzárlat ellen védett.
  • A 20 V-os tápegység ártalmatlan az emberre és háziállatra egyaránt.

Teljesen automatizált

Okosabb útvonaltervezés még nagyobb házak esetében is. Tisztítás után a porszívó automatikusan visszatér a dokkolóba, hogy teljesen feltöltődjön és készen álljon a további használatra. Ha a porszívó lemerül a tisztítás során, akkor visszamegy a dokkolóállomásra ahol feltöltődik, majd folytatja a takarítást azon a helyen, ahol korábban abbahagyta.

Új töltési módszer

Intelligens érzékelés a nagy pontosságú töltéshez

Az LDS lézerérzékelőjének köszönhetően a porszívó átvizsgálja az egész környezetét és ha lemerül, akkor ütközés nélkül be tud hajtani a dokkolóba.

Robusztus és moduláris felépítés a kiváló tartósságért

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.