Hexbug Harci pók 2.0, Sötétkék
10 480 Ft 8 890 Ft

Kiárusítás

HexBug Harci Pók 2.0 egy HexBug Harci pókot tartalmaz és egy távirányítót. A pókok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát.

Hexbug Harci pók 2.0, Narancssárga
10 480 Ft 8 850 Ft

Kiárusítás

A HexBug Harci Pók egy HexBug Harci pókot tartalmaz és egy távirányítót. A pókok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát.

Spin Master Zoomer Interaktivní štěňátko Lollipop
6 699 Ft 5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Interaktív kiskutya ** Zoomer ** a fej vagy az orr érintésére reagál. Vidám ugató ** hangokat** ad ki és** ragyogó szeme van ** Különleges ** trükköt ** is tud. Készítsd el saját kiskutya kollekciódat!

Spin Master Zoomer Interaktív egyszarvú - Crystal
6 290 Ft 5 410 Ft

A Crystal interaktív egyszarvú reagál az érintésedre, vidám hangokat ad ki, szemei világítanak, valamint egyedülálló trükk elvégzésére képes. Mindezek mellett gyönyörű hosszú farka és sörényevan, melyet a mellékelt fésűvel fésülni is lehet.

Spin Master Zoomer Interakív pónik - Nova
6 772 Ft 5 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nova, az interaktív póni reagál érintésedre, vidám hangokat ad ki és világít a szeme, valamint egy saját trükköt is tud. Ráadásul gyönyörű hosszú sörénye és farka van, amely a csatolt fésűvel fésülhető.

Spin Master Zoomer Interaktív egyszarvú - Charm
6 290 Ft 4 990 Ft

Kiárusítás

A Charm interaktív egyszarvú reagál az érintésedre, vidám hangokat ad ki, szemei világítanak, valamint egyedülálló trükk elvégzésére képes. Mindezek mellett gyönyörű hosszú farka és sörényevan, melyet a mellékelt fésűvel fésülni is lehet.

Hexbug Pók

Hexbug Pók

Értékelés: 5
9 090 Ft 8 190 Ft

Kiárusítás

A Hexbug pók infravörös jellel rendkívül pontosan irányítható. A robotpók utánozza a valódi mozgását, izgalmas játékot garantálva. A különféle színű pókok akár versenyeztethetők is egymással.

TM Toys Build-A-Bot - Róka

TM Toys Build-A-Bot - Róka

Értékelés: 4
12 690 Ft 8 850 Ft

Építs egy aranyos robot rókát a saját elképzelésed szerint. Az építés nagyon egyszerű, így belekóstolhatsz a technika világába és felejthetetlen szórakozást nyújt a kisebb gyerekeknek. A kisállat tud mozogni is – egy finom falattal ébresztheted fel.

Hexbug Harci pók 2.0 Dupla csomag
21 026 Ft 19 030 Ft

HexBug Harci Pók Dupla- csomag két HexBug Harci pókot tartalmaz és két távirányítót. A pókok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát.

EP LINE Nocto

EP LINE Nocto

Értékelés: 4,5
19 590 Ft

Kiárusítás

A Nocto nevű denevérrel rengeteg különböző szórakozást élhetsz át. Több mint 50 interaktív funkcióval. Annak megfelelően viselkedik, hogy a hat kedve közül éppen milyen kedve van. Átkapcsolhatod a hat mód bármelyikébe.

Hexbug Beetle
4 490 Ft

A Beetle robotbogár pontosan tudja, hová kell mennie. Az érzékelők segítségével kikerüli az akadályokat és hang által vezérelhető. A bekapcsolást követően a HEXBUG poloska addig megy, amíg akadályba nem ütközik vagy míg hangot nem hall.

Hexbug Harci pókok 2.0 - Torony készlet
25 701 Ft 21 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

HexBug Harci Pókok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát. A csomagban található készletből megépíthető a harctér a pókok számára.

Wildroid- Patkány R/C, doboz
1 310 Ft

Rémisztő patkány távirányítással, olyan mint az élő! A gomb megnyomásával az alsó részen világítanak a szemei és előre és jobbra kezd mozogni. Ezzel a robotikus játékkal nagyokat fogtok szórakozni a bolondos barátaiddal!

Cobi Little Live Pets Egyszarvú
13 590 Ft 10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sparkles, a táncoló Egyszarvúm egy elbűvölő interaktív játék, amellyel kis hölgyednek rengeteg varázslatos kalandban lesz része. Etesd meg, fésüld meg és simogasd, ő pedig a kezedhez fog dörgölődni. A szarva színesen világít. Jár és tud zenére táncolni, amelyet ő maga le is játszik.

Hexbug CuddleBot Bumble Bee robot méhecske
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hexbug Cuddlebot Bumble Bee robot méhecske egy imádnivaló, puha kis robot. Innovatív gyermek játék 18–36 hónaposok számára. Biztonságos, tartós, szórakoztató elektronikai kis állatka.

Hexbug Nano Junior kék
2 670 Ft 2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vége az idősebb testvérek játékainak használatának, megérkezett a HEXBUG Nano Junior! A legnépszerűbb mikrorobot maxi designban. Ezek a robot barátod 18 hónapos kortól teljesen biztonságosak a gyermekek számára.

Hexbug Nano Junior rózsaszín
2 670 Ft 2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vége az idősebb testvérek játékainak használatának, megérkezett a HEXBUG Nano Junior! A legnépszerűbb mikrorobot maxi designban. Ezek a robot barátod 18 hónapos kortól teljesen biztonságosak a gyermekek számára.

Hexbug Nano Junior zöld
2 670 Ft 2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vége az idősebb testvérek játékainak használatának, megérkezett a HEXBUG Nano Junior! A legnépszerűbb mikrorobot maxi designban. Ezek a robot barátod 18 hónapos kortól teljesen biztonságosak a gyermekek számára.

Hexbug Tarantula harcos, Narancssárga
11 646 Ft 10 590 Ft

HexBug Tarantula harcosok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát. 3 db AG13/LR44-es gombelemmel működik, a távirányító pedig 2 db ugyanilyen elemmel.

Rappa Dino robot, járó, hanggal és a fénnyel
2 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Robot dinoszaurusz, fehér-fekete színkombinációban, élethű. Jár, hangokat ad ki és világít a szeme. Nagyszerű ajándék minden dinoszaurusz rajongónak.

Spin Master Interaktív kutyus Sandy
6 876 Ft 5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zoomer interaktív kutyus reagál a feje vagy az orra érintésére. Vidám kutyus hangokat hallat és szemei világítanak. Egyszerű trükk elvégzésére is képes. Szerezd be saját készletedet!

Spin Master Zoomer Interaktív egyszarvú - Midnight
6 290 Ft 5 090 Ft

A Midnight interaktív egyszarvú reagál az érintésedre, vidám hangokat ad ki, szemei világítanak, valamint egyedülálló trükk elvégzésére képes. Mindezek mellett gyönyörű hosszú farka és sörényevan, melyet a mellékelt fésűvel fésülni is lehet.

Spin Master Zoomer Interaktív pónik - Electra
6 772 Ft 5 390 Ft

Electra, az interaktív póni reagál érintésedre, vidám hangokat ad ki és világít a szeme, valamint egy saját trükköt is tud. Ráadásul gyönyörű hosszú sörénye és farka van, amely a csatolt fésűvel fésülhető.

Spin Master Zoomer Interaktív pónik - Star
6 772 Ft 5 390 Ft

Star, az interaktív póni reagál érintésedre, vidám hangokat ad ki és világít a szeme, valamint egy saját trükköt is tud. Ráadásul gyönyörű hosszú sörénye és farka van, amely a csatolt fésűvel fésülhető.

Spin Master Zoomer nyuszi - rózsaszín
15 090 Ft 9 640 Ft

Legyen része egy csomó szórakozásban az éhes nyuszival, amely tényleg megrágja az elé tett finomságokat. Ezt követően képes ürítésre is. Mozog és zenés játékokat is játszhat vele.

TM Toys Build-A-Bot - Dinoszaurusz
12 690 Ft 9 110 Ft

Építs egy aranyos robot dinoszauruszt a saját elképzelésed szerint. Az építés nagyon egyszerű, így belekóstolhatsz a technika világába és felejthetetlen szórakozást nyújt a kisebb gyerekeknek. A kisállat tud mozogni is – egy finom falattal ébresztheted fel.

TM Toys Build-A-Bot - Hangya
7 490 Ft 5 090 Ft

Építsd meg a saját robot hangyádat. Az építés nagyon egyszerű, így belekóstolhatsz a technika világába és felejthetetlen szórakozást nyújt a kisebb gyerekeknek. Az állat a mini elektromotoroknak köszönhetően még mozogni is tud.

Hexbug Tarantula robot, 2 db
22 190 Ft 19 820 Ft

A robotikus ízeltlábúak nagy családjának egyik legmasszívabb tagja a Hexbug Tarantula. A távirányítós szörnyek a távirányítóval egymásra fénysugarat lőnek harc közben. 3 db AG13/LR44-es gombelemmel működik, a távirányító pedig 2 db ugyanilyen elemmel.

Alltoys RC pók - 4-csatornás
8 580 Ft

Nem félsz a pókoktól? Akkor még nem láttad ezt a hatalmas Fekete özvegyet. A szőrös pók képes a lábait úgy mozgatni, hogy az valósághűnek tűnjön. 6 éves kortól alkalmas.

Hexbug Tarantula Küzdőtér
25 701 Ft 21 540 Ft

A robotikus ízeltlábúak nagy családjának egyik legmasszívabb tagja a Hexbug Tarantula. A távirányítós szörnyek a távirányítóval egymásra fénysugarat lőnek harc közben. A csomagban található falakból megépítheted nekik a küzdőteret.

Cobi Virtuális valóság REEL FEEL Motocross
15 890 Ft

A VR Real Feel™ Versenyek virtuális valóság-szimulátor a versenyző helyére ültet a 3D HD grafika és a kormány irányításának lehetőségével. Megérzel minden ütközést, ugrást és esést! Játssz bárhol! Töltsd le az alkalmazást ingyen, helyezd bele a telefont a készülékbe, válaszd ki az motort és a pálya típusát, és nyerd meg a versenyt!

Hexbug CuddleBot Fire Fly robot szentjánosbogár
3 990 Ft

Hexbug Cuddlebot Fire Fly robot szentjánosbogár egy imádnivaló, puha kis robot. Innovatív gyermek játék 18–36 hónaposok számára. Biztonságos, tartós, szórakoztató elektronikai kis állatka.

Spin Master Owleez repülő fehér bagoly
25 490 Ft 19 690 Ft

Az Owleez egy interaktív bagoly, amire kell vigyázni, etetni és megtanítani neki dolgokat. Amikor mindent jól csinálsz, a bagoly széttárja szárnyait, és elrepül! Ő kommunikál veled a szeme különböző színeivel.

Wiky Rémisztő patkány

Wiky Rémisztő patkány

Értékelés: 2
5 058 Ft 2 990 Ft

Rémisztő patkány távirányításra, olyan mint az élő ! Gombnyomásra felvillannak a szemei, megmozdul és elindul előre, hátra vagy forog. Ezzel a robotikus játékkal nagyokat fogtok szórakozni a bolondos barátaiddal! Két színben gyártva: fekete és szürke.

Wildroid-R/C Tarantula, doboz
4 880 Ft

Tarantula távirányítással, olyan mint az élő! A gomb megnyomásával az alsó részen világítanak a szemei és előre és jobbra kezd mozogni. Ezzel a robotikus játékkal nagyokat fogtok szórakozni a bolondos barátaiddal!

Hexbug Szkarabeusz

Hexbug Szkarabeusz

Értékelés: 5
4 190 Ft

Hexbug Szkarabeusz sok örömet fog okozni a kicsiknek. Hasonlóan viselkedik, mint egy igazi szkarabeusz. Nincs benne akadály-, hang- vagy fényérzékelő, de ha felborul, magától visszaáll a lábára, és megy tovább.

Cobi Virtuális Valóság REEL FEEL Harc a betolakodók ellen
15 890 Ft

Vágj bele egy intergalaktikus kalandba, ahol megmentheted a Földet a betolakodóktól egy hihetetlen 3D harcban! A VR Real Feel™ Harc a betolakodók ellen virtuális valóság-szimulátor a parancsnok helyére állít a 3D HD grafika és a fegyver irányításának lehetőségével.

Disney Ficánkoló halak Szenilla nyomában, Nemo
3 290 Ft

Élvezd a különféle vízi kalandokat a kedvenc hőseiddel a Szenilla nyomában c. filmből. Helyezd a halat a vízbe, és nézd, ahogy a speciális érzékelőknek köszönhetően úszik, megváltoztatja irányát és sebességét. A halacska egy perc úszás után automatikusan kikapcsol, így kíméli az elemet.

EP LINE Mélytengeri robothal barna
3 990 Ft

Mélytengeri robothal a Robo Alive sorozatból. Valóban élethűek. Speciális érzékelővel, melynek köszönhetően a vízbe merítéskor úsznak és változtatják az irányukat és a sebességüket forgó uszonyaikkal. A sötétben villog.

EP LINE Mélytengeri robothal rózsaszín
3 990 Ft

Merülj el a Robo Alive sorozat robothalaival a mélyben. Valóban élethűek. Speciális érzékelővel, melynek köszönhetően a vízbe merítéskor úsznak és változtatják az irányukat és a sebességüket forgó uszonyaikkal.