Robotgép és ételelőkészítő

Segítőtársat keres a konyhába, aki tésztát gyúr, felveri a tejszínhabot vagy lereszeli a zöldséget? Akkor a konyhai robotgépet vagy ételelőkészítőt Önnek találták ki! A készülék kiválasztása során összpontosítson a funkciókra, a bemeneti teljesítményre és a robotgéphez csatlakoztatható fejekre.

Mutass többet

Konyhai robotgép vagy ételelőkészítő?

A konyhai robotgép és az ételelőkészítő között a különbség főként az elsődleges használatban rejlik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a food processor nem rendelkezhet konyhai robotgép funkciókkal, és fordítva.

 • Konyhai robotgép – elsősorban keverésre, gyúrásra és habverésre alkalmas
 • Food processor – főleg reszelésre, mixelésre és szeletelésre
Információ:

Tudta, hogy konyhai robotgépet kényelmesen és biztonságosan részletre is vásárolhat úgy, hogy még a rendelés napján kiszállítják?

A konyhai robotgép és food processor egyéb funkciói és tartozékai

A megfelelő fejekkel és tartozékokkal jelentősen bővíthetők a konyhai robotgép és az ételelőkészítő funckiói. A választás során ezért figyeljünk arra, hogy a készülékekhez milyen tartozékok vásárolhatók a későbbiekben. Egész fejeken kivül K és flexi keverőkarokat külön is lehet a készülékhez venni.

 • Húsdaráló – darálófej darált hús és kolbász készítéséhez
 • Prés és facsaró – gyümölcsök, zöldségek facsarásához külön erre a célra szolgáló készülék helyett
 • Tésztakészítő – házi tészta készítéséhez
 • Kávédaráló – darálófej kifejezetten friss kávé darálására

Keverőkarok konyhai robotgéphez

A konyhai robotgéphez néhány keverőkar is tartozik, a speciális keverőkarokat azonban külön kell beszerezni. Milyen robotgép keverőkarokat talál ajánlatunkban?

 • Keverőkar – alap keverőkar, általában a csomag része, alap keverésre alkalmas
 • Dagasztókar – minden konyhai robotgép rendelkezik tésztahoroggal
 • Habverő – tojásfehérje vagy tejszínhab felveréséhez, általában a csomag része
 • K keverőkar – speciális K alakú keverőkar, mely az egész tálat éri, sütemények, darált húsok, krumplipüré vagy krémek készítéséhez, külön kell megvenni
 • Flexi keverőkar – a keverőkar rugalmas széle követi a tálka falát, lágy krémek, könnyű tészták készítéséhez, általában külön kell beszerezni
TIPP!

A konyhai robotgép nem a tökéletes választás az Ön számára? Vessen egy pillantást a különálló gyümölcscentrifugákra és mixerekre.

Keverési mód

 • Bolygómozgású keverési rendszer – továbbfejlesztett, tökéletes keverési mód, a keverőkar követi a tál falát
 • Központi keverés – alap keverési mód egy vagy két forgó keverőkarral, kevésbé hatékony, mint a bolygómozgású keverés

A konyhai robotgép edényének űrtartalma

Az edény űrtartalma az egyik kulcsfontosságú paraméter a konyhai robotgép kiválasztás során. A méret kb. 0,5 l és 7 l között változik. A család mérete alapján válassza ki a megfelelőt.

 • Max. 3 l űrtartalmú edény – 2-3 embernek
 • 3-5 l űrtartalmú edény – 4-5 embernek
 • Min. 5 l űrtartalmú edény – 5 vagy több embernek
TIPP!

Ha a konyhai robotgépet szeretné sokáig használni, fókuszáljon a teljesen fém robotgépekre, ezek többet bírnak, mint a műanyag készülékek.


A konyhai robotgépek és ételelőkészítők egyéb hasznos funkciói

 • Teljesen fém kivitel – tovább bírja, mint a műanyag
 • LCD kijelző – a beállítási információk számára
 • Biztonsági zár – a robotgép nem indul el csak ha rendesen be van csukva
 • Túlmelegedés elleni biztosíték – a motor túlmelegedése esetén a robotgép magától kikapcsol
 • Mosogatógépben mosható – az egyes tartozékok és keverőkarok mosogatógépben moshatók (az adott tartozékon külön feltüntetve)
 • Automata program – garantálja a tészta vagy a hab optimális állagát
TIPP!

Még mindig nem tudja, milyen robotgépet válasszon? Nézze meg a Hogyan válasszunk robotgépet cikkünket.

Kenwood Konyhai robotgép KVC85.124SI
19x

Kenwood Konyhai robotgép KVC85.124SI

214 490 Ft
Ingyen szállítás

Konyhai robotgép 1200 W teljesítményfelvétellel, 2 darab tállál 7 és 3,5 liter űrtartalommal. A Kenwood KVC85.124SI digitálisan vezérelt ChefMotorral, időzítővel ellátott beépített mérleggel, planetáris keverővel és könnyen kezelhető LightLift karral rendelkezik. A csomagolás 4 keverő tartozékot tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
BOSCH Konyhai robot MUM55761
784x

BOSCH Konyhai robot MUM55761

84 490 Ft
Ingyen szállítás

A Bosch MUM 55761 konyhai robotgép nemcsak kiváló teljesítményt kínál, hanem modern, díjnyertes dizájnt is. A sokoldalú felhasználás mellett egyszerűen használható, ami mindig nagyszerű eredményeket garantál!

Forgalmazó: MALL
SENCOR Konyhai robot STM 6359BK
100x

SENCOR Konyhai robot STM 6359BK

66 790 Ft
Ingyen szállítás

Konyhai robotgép 1000 W-os teljesítménnyel és 4,5 literes rozsdamentes, mérőszalaggal ellátott acéledénnyel rendelkezik. SENCOR STM 6359BK robusztus teljes fém testtel fém fogaskerekekkel, változtatható fordulatszám-szabályozással fokozatos indítással, 8 fokozattal és LED világítású keverőtállal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
ETA Gratus 0028 90030
82x

ETA Gratus 0028 90030

113 990 Ft
Ingyen szállítás

Az ETA Gratus 0028 90030 konyhai robotgép bolygó keverési rendszerrel és 1200 W teljesítményű hatékony motorral rendelkezik. Egyszerűen, időpazarlás nélkül dolgozza el az összetevőket a profi eredmény érdekében. A számos kiegészítőnek köszönhetően minden feladatot képes kezelni.

Forgalmazó: MALL
BOSCH MUM4880
790x

BOSCH MUM4880

54 190 Ft
Ingyen szállítás

Bosch MUM 4880 konyhai robotgép képes jól és gyorsan lereszelni a burgonyát, felverni a tejszínhabot vagy bármilyen koktélt elkészíteni. Döntsd el te magad… A **robot ezen felül receptekkel ellátott DVD-t tartalmaz – 86 recept 14 világnyelven.

Forgalmazó: MALL
SENCOR Konyhai robot STM 3787CH
6x

SENCOR Konyhai robot STM 3787CH

73 990 Ft
Ingyen szállítás

Konyhai robotgép 1200 W-os teljesítménnyel és 5 literes rozsdamentes acéledénnyel. A SENCOR STM 3787CH 6 sebességbeállítást, PULSE funkciót és 2 NutriSmart programot kínál. A csomag tartalmaz egy speciális FLEXI habverőt és habverőt finom tésztákhoz is.

Forgalmazó: MALL
BOSCH MCM3201B Konyhai robotgép
39x

BOSCH MCM3201B Konyhai robotgép

33 490 Ft
Ingyen szállítás

A Bosch MCM3201B Konyhai robotgép mely kiegészítőinek köszönhetően igazán sokoldalúan használható konyhai kiegészítő. Használata megkönnyítheti a mindennapos konyhai előkészületeket. Segítségével a tésztagyúrás, aprítás, dagasztás, mixelés könnyedén kivitelezhető.

Forgalmazó: MALL
BOSCH MUM54D00 Konyhai robotgép
48x

BOSCH MUM54D00 Konyhai robotgép

58 490 Ft
Ingyen szállítás

Bosch MUM54D00 robotgép , mely megkönnyíti a mindennapos konyhai teendőket. Praktikusságának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően igazán sokoldalúan használható eszköz. Előnyei a biztonságos használat, könnyű tisztíthatóság, és a minőségi kivitelezés.

Forgalmazó: MALL
BOSCH MUM 48R1
516x

BOSCH MUM 48R1

42 990 Ft
Ingyen szállítás

Habverés, dagasztás, szeletelés, vágás és reszelés? Semmi gond! A piros kivitelű Bosch MUM 48R1 konyhai robotgéppel ezeknek a funkcióknak a teljes hosszát nem kell kézzel elvégezni. Csak kapcsold be ezt a nagyszerű segítőt…

Forgalmazó: MALL

Konyhai robotgépek és ételelőkészítők

A konyhai robotgép kiválasztása során ne csak a funkciókra, bemeneti teljesítményre és tartozékokra ügyeljen, hiszen a gyártó is nagyon fontos. Mindegyik más és más technológiával büszkélkedik, melyek jelentősen megkönnyítik a munkát. Az anyag is nagyon fontos, hiszen a teljesen fém készülékek élettartama hosszabb.

A Bosch márka a kiváló minőségű és nagy teljesítményű MUM konyhai robotgépekre összpontosít, melyek teljesítménye akár 1600 W is lehet. Az automatikus SensorControl Plus programmal ellátott robotgépek garantálják a tészta vagy a tejszínhab ideális állagát, és természetesen a bolygómozgású keverési rendszer sem hiányozhat.

A Sencor konyhai robotgépek réztekercses motorral büszkélkednek, melynek köszönhetően túlmelegedés nélkül nagy sebességgel képesek működni. Ezen kívül a robotgépekhez és ételelőkészítőhöz számos tartozékot kínálnak, valamint a tetszetős dizájnról sem feledkeztek meg.

A fokozat nélküli sebességszabályozáson kívül az ETA konyhai robotgépek PULSE programmal is rendelkeznek, melynek köszönhetően rövid ideig képesek extrém teljesítménnyel működni. A food processoraik gyakran rozsdamentes acél kivitelben készülnek.

A Kenwood konyhai robotgépek régóta a legjobb robotgépek közé tartoznak. A készülékekben még főzni is lehet, mindehhez számos automata programmal rendelkeznek, így a robotgép gyakorlatilag elkészíti ön helyett az ételt. Alapvetésnek számít a rozsdamentes acél kivitel, az LCD kijelző és a többféle biztonsági rendszer is.

 • KitchenAid konyhai robotgépek és food processorok

A professzionális KitchenAid konyhai robotgépek nagy teljesítménnyel, ám kis bemeneti teljesítménnyel büszkélkednek. A legjobb készülékek a vendéglátóipari egységekben is nagy népszerűségnek örvendenek. Különböző anyagú és dizájnú robotgépek közül választhat, melyekhez számos tartozékot is talál.

 • Konyhai robotgép vagy különálló készülékek?

A konyhai robotgép jól jön mindazoknak, akik gyakran sütnek és főznek. Ilyenkor nélkülözhetetlen segítség, mely időt és munkát spórol. Ha azonban mondjuk csak egy jobb mixerre vagy gyümölcscentrifugára vágyik, és csak időnként használná keverésre, akkor inkább összpontosítson a különálló mixerekre és gyümölcscentrifugákra.