Xiaomi Mi Robot Vacuum Brush

Xiaomi Mi Robot Vacuum Brush

Száma: 1258984
Xiaomi Mi Robot Vacuum porszívó pótkefe. További információ
4 890 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1258984

Leírás

Xiaomi Mi Robot Vacuum Brush – Hatékony kefe

A Mi Robot Vacuum V alakú kefét használ, melynek forgási gyorsasága 1350 fordulat/perc, a bipoláris ciklon a középső helyzetbe gyűjti a hulladékot mindkét oldalról majd az erős szél nyomásával az összes szennyeződést a porgyűjtőbe gyűjti. Ezáltal a porszívó nagyon hatékony takarítást végez az egész házban egész nap.

A fő kefe lebegő szerkezete

Tekintettel arra, hogy a háztartásokban több típusú padlófelület található mint pl. a csempe, szőnyeg, parketta, ahol könnyen összegyűlik a por, amely nehezen tisztítható mozgó kefe rendszer volt kifejlesztve. Ennek köszönhetően mozoghatnak a kefék fel – alá és alaposan kitisztítják az egyes réseket a szívóerőt csökkenése nélkül, ezáltal elérhető a padlók mély tisztítása.


Tulajdonságok:

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.