CONCEPT VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser

Értékelés: 4,6 33 értékelés Márka: CONCEPT Katalógus száma: 2547418

Ingyen szállítás2 év garancia

CONCEPT VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser

Robotporszívó felmosó funkcióval. A Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser LaserTec 2.0-ás lézeres navigációs rendszerrel a takarítás pontos tervezéséhez. A porszívót könnyen kezelheted a Concept Robot funkciónak köszönhetően akár a mobiltelefonod segítségével, vagy a távirányító használatával. Válassz egyet a 3 takarítási mód közül, és csak figyeld a takarítási folyamatot. További információ

149990
4.6 33

239 990 Ft Piaci ár ÁFA-val
149 990 Ft
-37%

Katalógus száma: 2547418

Leírás

Termékleírás

Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser főbb jellemzői 

 • Egy lépésben felporszívóz és felmos
 • LaserTec 2.0-ás lézeres navigációs rendszer
 • Magyar nyelvű alkalmazás
 • 3 takarítási mód
 • Hatékony BLDC motor
Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser főbb jellemzői

A Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser nem fél semmitől

A Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser LaserTec 2.0-ás lézeres navigációs rendszerrel van felszerelve, amely részletesen átvizsgálja otthonod alapterületét, és pontos térképet készít a tisztítás tervezéséhez. A Robotporszívó maximális pontossággal tájékozódik a térben és ezenkívül megakadályozza az azonos helyeken való újbóli áthaladást is. Probléma nélkül áthalad kisebb akadályokon (küszöb) akár 1,8 cm-s szintkülönbséggel. A takarítás befejeztével automatikusan megkeresi a töltőállomást. 

Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser spirálkefék

Mindig tökéletesen feltakarítva

Robotporszívó nem csak felporszívóz, hanem fel is töröl. Ezenkívül a hatékonyabb porszívózást elősegítendő egy 600 ml térfogatú extra nagy portartály is a csomag része. A második tálca 2 az 1-ben lehetővé teszi a porszívózást és felmosást is egyszerre. Egyesíti a klasszikus portartályt az elektronikusan vezérelt víztartállyal. A teljes takarítás rekordidő alatt kész lesz. Amennyiben a víztartályban lévő vízhez fertőtlenítő hatású tisztítószert adagolsz, a padlózat fertőtlenítésére is sor kerül majd. 

Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser giroszkópikus vezérlés

Irányítod őt

A Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser Robotporszívót könnyen irányítod majd a Concept Robot applikáción keresztül, amely ingyenesen elérhető magyar nyelven is iOS és Android készülékekre egyaránt. A porszívót bármikor és bárhonnan szolgálatba állíthatod, csak állítsd be az a számodra legmegfelelőbb programot. Amennyiben nem vagy applikáció rajongó vagy csak nincs okostelefonod, használd a távirányítót, amely a csomagolás részét képezi.

Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser Concept Home Robotporszívó

Zóna takarítás

Az applikáció segítségével akár 15 zónára is oszthatod lakásod, akár tiltott terület meghatározásával is. A választott zónában a porszívó ugyanúgy takarít majd, mint az automatikus tisztításkor. A tiltott területek meghatározásával szőnyegeid vagy a lakás egyéb területeit védheted. A DOUBLE funkció választásakor a takarítás effektivitását növelheted, amikor is az általános takarítás befejeztével a porszívó megismétli a tisztítást, illetve a TURBO funkciót, aminek a választásakor a szívóteljesítményt a legmagasabb szintre növeled. 


Nagyteljesítményű motor

A porszívó digitális, kefe nélküli egyenáramú BLDC motorral van felszerelve, amely hatékony, csendes, megbízható, energiatakarékos és hosszabb élettartammal is rendelkező. A 3 teljesítményszint automatikusan megváltozik a futó tisztítási módtól függően.

Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser motor

Mindig tökéletesen feltakarítva

Carpet turbo funkció automatikusan növeli a szívóteljesítményt a maximumra, amennyiben szőnyegre fut. Miután visszaérkezik a szilárd felületre automatikusan visszaállítja magát az eredeti normál teljesítményre. Ezt a funkciót abban az esetben tudod kihasználni, ha a porszívó szőnyegkefével van felszerelve. 

Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser lézeres vezérlés

 Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser

Carpet kefe

Ez a spirálkefe, amely kombinálja a sörtéket és gumi lamellákkal, megfelelő minden padlófelülethez a szőnyegeket is beleértve.

 Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser Robotporszívó

HardFloor kefe

A speciális szálakkal ellátott puha felület akár háromszor több szennyeződést képes eltávolítani a kemény padlóról. Nem áll fenn a karcolások veszélye.

 Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser Robotporszívó

Pet kefe

A spirálkefe felszerelt gumi lamellákkal feltisztítja a legfinomabb porszemcséket, szőrszálakat vagy lehullott hajszálakat is, anélkül, hogy azok rátekerednének a kefére.

Filtrációs rendszer

Háromfokozatú TripleAirClean fiiltrációs rendszer a HEPA 13 szűrővel eltávolítja a részecskék, baktériumok és vírusok akár 99,9% -át.


 Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser Robotporszívó

Akkumulátor

A nagyteljesítményű LG BYG akkumulátor akár 250 perc működéshez alkalmas energiát biztosít. Ez a típusú akkumulátor kiemelkedik nagy teljesítményével, hosszú élettartamával, és ugyanakkor biztonságával.

Alkalmazkodik

A három főkefét, két oldalkefét a takarítás módja szerint változtathatod. Az oldalkefék bővítik a porszívó szívási tartományát és tökéletesen tisztítják a nehezen hozzáférhető helyeket is.

TOF érzékelő

Egy speciális érzékelő biztosítja a tájolást a falak mentén, védi a porszívót és a bútorokat a sérülésektől, és kis távolságot tart fenn az akadályoktól. Ez az érzékelő az üveget és a fekete falakat is érzékeli.

 Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser Robotporszívó

RoomPlan

A RoomPlan funkció lehetővé teszi a pontos tisztítási időt, a tisztítási módot és a szívóteljesítmény szintjét. A robot automatikusan elindul a megadott időpontban, és a tisztítás után visszatér a töltőállomáshoz.


 Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser Robotporszívó

Total Surface

A Total Surface automatikus folytatás funkciójának köszönhetően a porszívó nagy felületek tisztítását os könnyen elvégzi. Amennyiben takarítás közben lemerül, automatikusan megkeresi a töltőállomást, teljesen feltölti magát, majd távozik és a takarítást pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta.

Automatikus tisztítás

Ez a takarítási mód az egész háztartás tisztítására szolgál. A robot létrehoz egy térképet, amelyet kisebb zónákra oszt fel, ezután alaposan felporszívózza egyiket a másik után. Alaposan porszívóz a falak mentén, majd sorokba rendezve megtisztítja a fennmaradó tereket.

Helyi takarítási mód

A helyi takarítási módot főleg kisebb területekhez vagy az alaposabb tisztításhoz használható. A robot dupla tisztítást végez 2×2 m-es területen, középről kiindulási helyzettel. A TURBO móddal kombinálható.

 Concept VR3120 2 az 1-ben PERFECT CLEAN Laser Robotporszívó

Csendes takarítási mód

Csendes üzemmódban a robot kikapcsol minden hangjelzést, hogy ne zavarjon a kedvenc sorozatod nézése közben sem. A csendes üzemmódba helyezés alatt a robotporszívó nem végez előre programozott takarítást.

Tulajdonságok

 • LaserTec 2.0 navigációs technológia a gyors és effektív takarításért
 • A víztartályban lévő vízhez fertőtlenítőt lehet hozzáadni a vírusok és baktériumok hatékonyabb eltávolításáért.
 • Nagy teljesítményű kefe nélküli egyenáramú BLDC motor
 • Nagy szívóteljesítmény
 • Nagy kapacitású, hosszú élettartamú akkumulátor
 • 3 cserélhető főkefe – CARPET, HARDFLOOR, PET
 • 3 takarítási mód – teljes, zóna, és helyi
 • Concept Robot Applikáció – magyar nyelven
 • Távirányító
 • 3 funkció- TURBO, DOUBLE és csendes üzemmód
 • Háromfokozatú filtrációs rendszer HEPA 13-al
 • Az akkumulátor akár 250 perc működési energiát biztosít
 • TOF érzékelő
 • ROOMPLAN – takarítás osztályozása, a takarítás típusai, tiltott zónák
 • Total Surface
 • Tervezett takarítás
 • Cserélhető tartály – por + 2 az1-ben

A csomagolás tartalma

 • Töltőállomás
 • CARPET főkefe
 • HARDFLOOR főkefe
 • PET főkefe
 • 3 HEPA 13-as szűrő + habszűrő
 • Távvezérlés kijelzővel
 • Tisztító kefe
 • Mop-modul + 2 mop törlő

Műszaki adatok

Portartály űrtartalma 600 ml
2 az 1-ben tartály kapacitása 300 ml portartály/ 300 ml víztartály
Akkumulátor típusa Li-Ion
Működési idő 250 min
Töltési idő 3–4 óra
Távirányító Igen
Automatikus visszatérés a töltőállomásra Igen
Szín Fehér

Hivatkozások


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szívórész típusa robot
Zajszint 70 dBel
Szín

Szín

fekete/ sötét piros
Porgyűjtő kapacitás 0.6 l
Rendszer tápegysége akkumulátoros
Nedves tisztítás igen
Súly 3.1 kg
2in1 igen
Akkumulátor típusa LI-ION
Tisztítás ideje 250 perc
Feltöltési idő 240 perc
Virtuális fal igen
Távirányító igen
Időzítő igen
Smart igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.