ILOOX V1 robot porszívó wifi-vel és felmosóval

Márka: ILOOX Katalógus száma: 100017696855

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

ILOOX V1 robot porszívó wifi-vel és felmosóval

Robotporszívó, ami tökéletesen megtisztítja a padlóját és bármilyen típusú szőnyegét is, akár nedves tisztítással is. Fel van szerelve egy 100ml-es víztartállyal és rongykoronggal, amit könnyedén a porszívóhoz tud csatolni. További információ

109999

109 999 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100017696855

Leírás

Termékleírás

Robotporszívó, ami tökéletesen megtisztítja a padlóját és bármilyen típusú szőnyegét is, akár nedves tisztítással is. Fel van szerelve egy 100ml-es víztartállyal és rongykoronggal, amit könnyedén a porszívóhoz tud csatolni.

 

Az iloox v1 egy robotporszívó, ami tökéletesen megtisztítja a padlóját és bármilyen típusú szőnyegét is, akár nedves tisztítással is. Fel van szerelve egy 100ml-es víztartállyal és rongykoronggal, amit könnyedén a porszívóhoz tud csatolni.

iloox-Home---V1---cut_03

Fő előnyei közzé tartozik, hogy nagy teljesítményű és mégis csendes, japán NDEC motorral rendelkezik, aminek szívó teljesítménye 2 000 Pa. A tökéletes tájolást biztosítja az egyik legmodernebb lézeres távérzékelő, ami a porszívó felső részében van elhelyezve és másodpercenként 1800-szor vizsgálja 360°-ban az egész helyiséget.

Több takarítási üzemmódot is kínál, melyeket könnyen irányíthat távolról is mobil alkalmazás segítségével. Fel tudja tölteni a területet és beállítani a takarítás idejét, virtuális falat tud kialakítani vagy saját takarítási tervet készíteni, ahogy jónak látja és ideje van rá. A porszívózás soha sem volt ennél könnyebb!

Az iloox V1 porszívó akár 120 mterületről gondoskodik és képes akár 2cm magas akadályt is leküzdeni. Ennek köszönhetően a porszívó problémamentesen tud mozogni az egész lakásban és csak annyit kell tennie, hogy kiüríti a portartályt vagy utántölti víztartályt. 

iloox-Home---V1---cut_05

Fő előnyei:

  • Tökéletes orientáció a legmodernebb lézeres navigációnak köszönhetően
  • Csendes porszívózás
  • Akár 2 cm magas akadályon is átmegy
  • Erős motor
  • Nedves porszívózás
  • Távirányítás mobilalkalmazással
  • Többfajta takarítási üzemmód
  • Mélytisztítás különféle padlótípusoknál
  • Területenkénti takarítás

iloox-Home---V1---cut_06iloox-Home---V1---cut_07


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szívórész típusa robot
Zajszint 60 dBel
Antibakteriális igen
Súly 3 kg
2in1 igen
Akkumulátor típusa LI-ION
Feltöltési idő 240 perc
Porzsák nem
Virtuális fal igen
Távirányító igen
Időzítő igen
Smart igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.