iRobot Roomba 696 Robotporszívó

Értékelés: 5 4 értékelés Márka: iRobot Katalógus száma: 1063089

2 év garancia

iRobot Roomba 696 Robotporszívó

Az iRobot Roomba 696 Robotporszívó automatikusan feltölti lemerült akkumulátorát, és újra nekiindul, hogy bejárja a még kimaradt területeket és elvégezze a teljes lakás takarítását. A Roomba 696 előre programozható a hét bármely napjára. Hagyja hogy a robot végezze el az Ön otthonának a takarítását és töltse idejét igazán fontos dolgokkal! További információ

159990
5 4

159 990 Ft ÁFA-val
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

IROBOT

Az amerikai központú iRobot céget 1990-ben alapította Colin Angle, Helen Greiner és Dr Rodney Brooks abból a meggyőződésből, hogy egy napon a robotok majd teljesen megváltoztatják a világot, amiben élünk. Jelenleg több mint 15 millió elégedett vásárlóval büszkélkedik a cég. Az iRobot piacvezető céggé vált az elmúlt időszakban mind az ipari, mind a háztartási robotgépek piacán. A legtöbb díjat tudhatja magáénak és a mai napig is fejleszt robotokat a NASA számára.

Az iRobot Roomba 696 Robotporszívó jellemzői:

iAdapt navigációs rendszer

Az iAdapt navigációs rendszer tökéletes tisztítást biztosít az otthonában. Ez a legokosabb takarítási és navigációs rendszer az iRobottól, amely több különböző érzékelő segítségével a helyiséget 67× monitorozza egy másodperc alatt, összekapcsolva ezt a 40 előre definiált mozgással. Ezáltal lehetővé teszi az iRobot robotjainak, hogy valóban intelligensen és megfontoltan reagáljanak a szennyeződés mértékére vagy a helyiség alakjára.

Szintkülönbség érzékelő

A robot alján elhelyezett különleges szintérzékelőknek köszönhetően, a robot időben felismeri, ha „nem érez biztonságos talajt a lába alatt“ és elkerüli a veszélyes helyet. A Roomba megáll, megfordul és arra a helyre megy, ahol folytatni tudja a takarítást.

Háromfokozatú tisztító rendszer

Az iRobot robotporszívó hatékonyságát háromfokozatú tisztítórendszerének köszönheti. Forgó oldalkefékkel bútorok körül, falak mentén tisztít. Két egymással szembe forgó kefe felszedi a port és nagyobb szennyeződéseket a padlóról. Az optimális szívó teljesítmény pedig arról gondoskodik, hogy kiszívja a felgyülemlett finom port.

SPOT program

A SPOT programot kifejezetten egy kisebb terület alapos tisztításához fejlesztették ki. Válasszon ki egy 1 m² átmérőjű területet, a Roomba 696 pedig alaposan megtisztítja azt például a kiömlött cukortól vagy morzsától.

Portartály

A robot egy könnyedén üríthető portartályba gyűjti a koszt, emellett beállíthatja, hogyha a tartály megtelik, abbahagyja a takarítást. Ekkor a tartály ürítése után egyszerűen, a Clean gomb megnyomásával újrakezdhető a munka.

Töltőállomás

Amikor a Roomba elvégzettnek ítéli meg a takarítást, elkezdi automatikusan keresni a saját töltőállomását, ahol feltöltődik, hogy fel legyen készülve a következő takarításra. A töltőállomásra visszatér a robot akkor is, ha utasítást ad neki a DOCK gomb megnyomásával.

iRobot HOME applikáció, okostelefonról ellenőrizhető robot

Az iRobot HOME applikáció jelzi, ha robot tisztításra szorul. Figyelmeztet a tisztítókefék karbantartására, a portartály ürítésére, vagy egyéb alkatrészek áttakarítására. Emellett hasznos információkat szolgáltat a készülék karbantartásra, és a robot működésére vonatkozóan. Az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.


Műszaki jellemzői:

 • Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
 • iRobot HOME applikáció, okos telefonról ellenőrizhető robot
 • iAdapt takarítási és navigációs rendszer
 • Programozható takarítás
 • ANTITANGLE rendszer a vezetékek és a szőnyegrojtok felcsavarodásának megakadályozása érdekében
 • Szintkülönbség érzékelő, nem esik le a lépcsőről
 • Li-ion akkumulátor
 • Fogantyú a könnyebb mozgatás érdekében
 • DIRT DETECT, szennyeződés felismerés funkció
 • Felületi teljesítmény: 100 m²
 • Szűrő típusa: AERO VAC
 • Porzsák/-tartály telítettség jelző: Igen
 • Töltőállomás: Igen
 • Töltési idő: 2 óra
 • Méretek (mm): 335×93

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Szívórész típusa robot
Zajszint 61 dBel
Szín szürke
Porgyűjtő kapacitás 0.6 l
Rendszer tápegysége akkumulátoros
Antibakteriális igen
Súly 5.6 kg
Akkumulátor típusa LI-ION
Tisztítás ideje 60 perc
Feltöltési idő 120 perc
Háziállatokhoz igen
Virtuális fal igen
Távirányító igen
Időzítő igen

Hasonló termékek

PHILIPS FC9922/09 PowerPro Ultimate Porszívó
134 990 Ft

2 év garancia

Philips FC9922/09 PowerPro Ultimate porzsák nélküli porszívó kiemelkedő tisztítási teljesítménnyel. A por megszüntetése rendetlenség nélkül. A porszívó, mely csúcsminőségű tisztítási teljesítményt nyújt. PowerCyclone 7 technológia a por és a levegő tökéletes elkülönítésére. TriActiveMax szívófej a kíváló teljesítményért minden padló típusra. Több port tüntet el, mint bármilyen 2 400W- os porszívó.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.