iRobot Roomba 896 Robotporszívó

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: iRobot Katalógus száma: 1063117

2 év garancia

iRobot Roomba 896 Robotporszívó

Az iRobot Roomba 896 Robotporszívó automatikusan feltölti lemerült akkumulátorát, és újra nekiindul, hogy bejárja a még kimaradt területeket és elvégezze a teljes lakás takarítását. A Roomba 896 előre programozható a hét bármely napjára. Hagyja hogy a robot végezze el az Ön otthonának a takarítását és töltse idejét igazán fontos dolgokkal! További információ

199990
5 2

199 990 Ft ÁFA-val

1 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 5
 • A szerző szeretne anonim maradni

Nagyon elegedett vagyok

Leírás

Termékleírás

IROBOT

Az amerikai központú iRobot céget 1990-ben alapította Colin Angle, Helen Greiner és Dr Rodney Brooks abból a meggyőződésből, hogy egy napon a robotok majd teljesen megváltoztatják a világot, amiben élünk. Jelenleg több mint 15 millió elégedett vásárlóval büszkélkedik a cég. Az iRobot piacvezető céggé vált az elmúlt időszakban mind az ipari, mind a háztartási robotgépek piacán. A legtöbb díjat tudhatja magáénak és a mai napig is fejleszt robotokat a NASA számára.

Az iRobot Roomba 896 Robotporszívó jellemzői:

iAdapt navigációs rendszer

Az iAdapt navigációs rendszer tökéletes tisztítást biztosít az otthonában. Ez a legokosabb takarítási és navigációs rendszer az iRobottól, amely több különböző érzékelő segítségével a helyiséget 67× monitorozza egy másodperc alatt, összekapcsolva ezt a 40 előre definiált mozgással. Ezáltal lehetővé teszi az iRobot robotjainak, hogy valóban intelligensen és megfontoltan reagáljanak a szennyeződés mértékére vagy a helyiség alakjára.

Szintkülönbség érzékelő

A robot alján elhelyezett különleges szintérzékelőknek köszönhetően, a robot időben felismeri, ha „nem érez biztonságos talajt a lába alatt“ és elkerüli a veszélyes helyet. A Roomba megáll, megfordul és arra a helyre megy, ahol folytatni tudja a takarítást.

Háromfokozatú tisztító rendszer

Az iRobot robotporszívó hatékonyságát háromfokozatú tisztítórendszerének köszönheti. Forgó oldalkefékkel bútorok körül, falak mentén tisztít. Két egymással szembe forgó kefe felszedi a port és nagyobb szennyeződéseket a padlóról. Az optimális szívó teljesítmény pedig arról gondoskodik, hogy kiszívja a felgyülemlett finom port.

SPOT program

A SPOT programot kifejezetten egy kisebb terület alapos tisztításához fejlesztették ki. Válasszon ki egy 1 m² átmérőjű területet, a Roomba 896 pedig alaposan megtisztítja azt például a kiömlött cukortól vagy morzsától.

Portartály

A robot egy könnyedén üríthető portartályba gyűjti a koszt, emellett beállíthatja, hogyha a tartály megtelik, abbahagyja a takarítást. Ekkor a tartály ürítése után egyszerűen, a Clean gomb megnyomásával újrakezdhető a munka.

Töltőállomás

Amikor a Roomba elvégzettnek ítéli meg a takarítást, elkezdi automatikusan keresni a saját töltőállomását, ahol feltöltődik, hogy fel legyen készülve a következő takarításra. A töltőállomásra visszatér a robot akkor is, ha utasítást ad neki a DOCK gomb megnyomásával.

iRobot HOME applikáció, okostelefonról ellenőrizhető robot

Az iRobot HOME applikáció jelzi, ha robot tisztításra szorul. Figyelmeztet a tisztítókefék karbantartására, a portartály ürítésére, vagy egyéb alkatrészek áttakarítására. Emellett hasznos információkat szolgáltat a készülék karbantartásra, és a robot működésére vonatkozóan. Az applikáción keresztül visszanézheti a korábbi takarítási ciklusokat is.


Műszaki jellemzői:

 • Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
 • iRobot HOME applikáció, okos telefonról ellenőrizhető robot
 • iAdapt takarítási és navigációs rendszer
 • Programozható takarítás
 • ANTITANGLE rendszer a vezetékek és a szőnyegrojtok felcsavarodásának megakadályozása érdekében
 • Szintkülönbség érzékelő, nem esik le a lépcsőről
 • Li-ion akkumulátor
 • Fogantyú a könnyebb mozgatás érdekében
 • DIRT DETECT, szennyeződés felismerés funkció
 • Felületi teljesítmény: 100 m²
 • Szűrő típusa: AERO FORCE
 • Porzsák/-tartály telítettség jelző: Igen
 • Töltőállomás: Igen

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Szívórész típusa robot
Zajszint 58 dBel
Szín fekete/szürke
Porgyűjtő kapacitás 0.6 l
Rendszer tápegysége akkumulátoros
Antibakteriális igen
Súly 5.7 kg
Akkumulátor típusa LI-ION
Tisztítás ideje 60 perc
Feltöltési idő 120 perc
Háziállatokhoz igen
Virtuális fal igen
Távirányító igen
Időzítő igen
Smart igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.