Mikasa Röplabda labda V345W

Mikasa Röplabda labda V345W

Száma: 20536259
Közvetlenül partnerünktől
Röplabda MIKASA V345WÚj gyermek és ifjúsági versenylabda „V“ sorozatú kivitelben, kisebb súllyal (200–220g), FIVB pecséttel, ideális választás gyermekek és fiatalok számára 8 éves kortól – iskolák és klubok számára röplabdához és strandröplabdához egyaránt. A V345W kiváló minőségű műbőrből (Aero További információ
19 200 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: EFI Global Store

Partnerünk által szállítva

2023.2.10 - 2023.2.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: EFI Global Store

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 20536259

Leírás

Röplabda MIKASA V345W
Az új gyermek és ifjúsági versenylabda „V“ sorozatú kivitelben, alacsonyabb súllyal (200–220g), FIVB pecséttel, ideális választás a gyermekek és fiatalok számára 8 éves kortól – iskolák és klubok számára röplabdázáshoz és strandröplabdához egyaránt.

A V345W kiváló minőségű műbőrből (Aero anyag) készült, minden egyes panel külön-külön textilréteggel van megerősítve – a labda puha és nagyon tartós. A szabadalmaztatott „TwinSTLock“ technológiával varrják (a gépi varrás kombinálva van egy kötött varrással), amelyet a strandröplabdából vettek át, ahol először az olimpiai VLS300 modellben alkalmazták – így a varrás meglazulásának esélye szinte nulla. Ez a technológia lehetővé teszi a lényegesen vékonyabb cérna használatát is a tökéletesebb illesztés érdekében – a játékos nem érzékeli vagy érzi a panel átmeneteit, amikor a labdával érintkezik.

Az egyedi színkialakítás garantálja a labda tökéletes láthatóságát.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.