Asus Blue Cave (90IG03W1-BM3000)

Márka: Asus Katalógus száma: 1253558

Ingyen szállítás

Asus Blue Cave (90IG03W1-BM3000)

Az ASUS Blue Cave teljesítményre készült és szemet gyönyörködtetőnek született. Az Intel Wi-Fi és az ASUS mérnöki innováció előnyeit ötvöző, egyszerűen használható Blue Cave szupersima online lejátszást és akadozásmentes játékot kínál a lakás bármely pontján. A fejlett ASUS AiProtection biztonsági szolgáltatással és a Family Overview szülői felügyeleti funkcióval mindig biztos lehetsz benne, hogy otthon mindenki védett, biztonságban élvezheti az online világ nyújtotta lehetőségeket. További információ

99390

99 390 Ft ÁFA-val
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1253558

Leírás

TermékleírásAsus

Az ASUS Tajvanról származik, alapítva pedig 1989-ben, Taipeiben volt. Kevesen tudják, de a céged négy, egykori Acer mérnök alapította. Az Asus név a görög Pegazus szóból származik. A cég eléggé későn, az 1989-es években kezdte el kihozni a piacra az Asus notebookokat, ám a fejlesztési eredmények minden várakozást felülmúltak. 2004-ben a cég több mint 30 millió alaplapot adott el, ami abszulútumnak számít.

Az Asus egy világhírű cég, amely nem csak a laptopokról híres, hanem asztali számítógépekről, hálózati eszközökről és mindenről, aminek bármilyen köze van a számítástechnikához.

Az Asus laptopok nagyon népszerűek és rendkívül jól felszereltek, amelyek teljes mértékben megfelelnek az aktuális felhasználók igényeinek.

Az Asus Blue Cave jellemzői:

Tökéletes Wi-Fi a még tökéletesebb otthonért

A Blue Cave különleges megjelenéséhez és komoly teljesítményéhez egyaránt a Wi-Fi terület kifinomult mérnöki ismeretére volt szükség. A belső antennák gyakran kompromisszumot jelentenek: a külső kinézet ugyan rendezettebb lehet, de az eszköz kiszolgáltatottabb a teljesítményt rontó interferenciáknak. A Blue Cave négy tökéletesen optimalizált antennája azonban egyes külső antennáknál még jobb is; akár 28%-kal jobban teljesít. Az antennák elhelyezését, valamint irányultságát egymáshoz képest és a belső áramkörökhöz képest is gondosan kikísérleteztük, hogy minden irányban a lehető legjobb Wi-Fi jelet adják: a legszélesebb lefedettséget három függőleges antennával és egy vízszintessel értük el; ez utóbbi segíti, hogy a Wi-Fi jelek födémen is átjussanak. Az ultravékony áramköri lapot és a különleges grafénbevonatú hűtőbordákat kifejezetten úgy terveztük, hogy a lehető legjobban kihasználhassuk a belső teret.

Az eszközök teljes körű biztonsága – Kiegészítő vírusvédelem

A Blue Cave exkluzív kiegészítő védelmet nyújt az eszközök — PC-k, okostelefonok és táblagépek — számára, még akkor is, ha azok nem az otthoni hálózatra csatlakoznak! A Blue Cave nyugalmat ad: biztos lehetsz benne, hogy az eszközeid mindig teljes vírusvédelmet élveznek, bárhol is használod azokat. Minden Blue Cave routerhez egy évre ingyenesen jár a Trend Micro™ Mobile Security szolgáltatás két mobileszközre, és a Trend Micro Antivirus+ Security két windowsos PC-re.

Vállalati szintű otthoni biztonsági megoldások

A Blue Cave routerbe a Trend Micro™ technológiát használó ASUS AiProtection-t is beépítettük, amely átfogó védelmet nyújt az otthoni hálózat számára. Az AiProtectionnel az összes csatlakoztatott eszköz — beleértve az okos otthonos (IoT) berendezéseket is — védelmet élvez a személyes adataid kiszivárgása ellen.


Az Asus Blue Cave további jellemzői:

 • Nagy teljesítményű Wi-Fi, elegáns megjelenés – Egyidejű kétsávos AC2600 Wi-Fi a sima tartalomlejátszáshoz, olyan kinézettel, amely bármelyik lakásnak díszére válhat.
 • Intel® WiFi technológia — Elég erő az otthon sok csatlakozó eszközének egyidejű kiszolgálásához.
 • Teljes körű hálózati biztonság az egész család számára – A Blue Cave minden csatlakoztatott eszközt véd a kibertámadások ellen, ráadásul fejlett szülői felügyeleti eszközökkel kiszűri a családtagok számára nem megfelelő tartalmakat.
 • Okosotthonok kezelésére készen – Automatizált feladatvégzés IFTTT-vel, a Blue Cave vezérlése Amazon Alexával.
 • AiMesh Supported – Connect Blue Cave to other AiMesh-compatible ASUS routers to create a powerful and flexible whole-home Wi-Fi network
 • Hálózati szabvány: IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IPv4, IPv6
 • Termékszegmens: AC2600 maximális AC-teljesítmény : 800+1734 Mbps
 • Titkosítás: WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPS kezelése
 • AiProtection
 • Szülői felügyelet
 • WPS gomb, Reset gomb, Bekapcsológomb
 • Méret: 160 × 160 × 80 mm
 • Súly: 800 g

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Eszköz típusa router
Vezeték nélküli WiFi igen
Portok száma 4
Antenna nem
LAN gyorsasága Gigabit
Maximális WiFi sebesség 2534 Mb/s
Antennák száma 4
USB 3.0 1
Energiaforrás elektromos hálózat 230 v

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.