Mercusys MR30G AC1200 2.4/5GHz Gigabit Vezeték Nélküli Fekete router

Mercusys MR30G AC1200 2.4/5GHz Gigabit Vezeték Nélküli Fekete router

Száma: 22496640
Közvetlenül partnerünktől
Amint a szélessávú szolgáltatások tovább fejlődnek, a WiFi routerét is frissíteni kell. A legújabb mainstream router készen áll az Ön számára. Az erőteljes 802.11ac szabványnak megfelelően az MR30G akár 1200 Mbps (300 Mbps 2,4 GHz-en, 867 Mbps 5 GHz-en) sebességet biztosít. További információ
16 470 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Easy-Shop

Partnerünk által szállítva

2023.2.10 - 2023.2.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Easy-Shop

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22496640

Leírás

Szuper gyors sebesség minden eszköznek

Amint a szélessávú szolgáltatások tovább fejlődnek, a WiFi routerét is frissíteni kell. A legújabb mainstream router készen áll az Ön számára. Az erőteljes 802.11ac szabványnak megfelelően az MR30G akár 1200 Mbps (300 Mbps 2,4 GHz-en, 867 Mbps 5 GHz-en) sebességet biztosít, hogy az összes számítógép, okostelefon és TV-doboz a lehető leggyorsabban működhessen. Élvezze a non-stop szórakozást és a 4K streaminget késés nélkül.

Erős nagy nyereségű Antennák + Beamforming technológia

4 x nagy nyereségű, a legmodernebb technológiával felvértezett külső antennák erőteljes jeleket szolgáltatnak otthonában. A Beamforming érzékeli a csatlakoztatott eszközöket és koncentrálja feléjük a vezeték nélküli jelerősséget, stabilabbá téve a kapcsolatait. Élvezze a gyors és stabil WiFi-t, ahol csak akarja.

Több csatlakozott eszköz egyidőben

A hagyományos routernek sorba kell állítania az eszközeit, ha egyidejűleg több kapcsolat van a hálózaton, ami hálózati forgalom torlódást okoz. Az MU-MIMO technológiával azonban az MR30G egyszerre több eszközzel is kommunikál a várakozási idő csökkentése és a hálózat hatékonyabbá tétele érdekében.

Szülői Felügyelet

Hozzon létre szabályokat a gyermeknek, hogy milyen oldalakat láthatnak az internetből.

Vendég hálózat

Külön hálózat a vendégeinek, egyszerűen, szeparáltan, biztonságosan.

Quality of Service

A QoS-el kiemelheti eszközei adatforgalmát az internet felé a routeren.

Szuper Gyors Vezetékes Kapcsolat

Az Ethernet portokhoz képest 10× gyorsabb teljes gigabites portokkal felszerelt MR50G szédítő sebességgel továbbítja az adatokat a csúcsteljesítmény érdekében. Csatlakoztassa számítógépét, IPTV-jét és játékkonzolját az MR30G-hez a stabil stabilitás érdekében.

Access Point Mód

Külön accesspoint mód, hozzon létre routeréből egy WiFi hozzáférési pontot.

Router mód

Létrehoz egy vezeték nélküli hálózatot az összes WiFi eszköz számára.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.