STRONG 1600 Extender

Márka: STRONG Katalógus száma: 892054

STRONG 1600 Extender

Kiterjeszti a WLAN lefedettséget az otthonában a folyamatos Internet böngészéshez és az Ultra HD videók streameléséhez. A nagysebességű Jel Erősítő kibővíti és megnöveli a WLAN lefedettséget az ön otthonában, akár 1600 Mbit/s átviteli sebességgel, további 70m2-rel. További információ

25990

25 990 Ft ÁFA-val
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Élvezheti a videók streamelését, képeket és zenéket a legjobb minőségben. Lehetősége van AirPlay, és NAS (Hálózati tárolóeszköz) csatlakozásra. Egyszerű beállítás, és kivételes teljesítmény.

Kivételes teljesítmény

A leggyorsabb és a legújabb technológiával felszerelve. A WLAN Jel Erősítő ismétli a WLAN jelet az 5G hz-es és a 2,4 Ghz-es frekvencia sávokban is. Kiterjeszti a WLAN lefedettséget a teljes otthonában minimum további 70m2-rel.

Egyszerű beállítás

A beállítás egyszerűen és gyorsan 3 percen belül elvégezhető. A STRONG WLAN Jel Erősítő egyszerűen csatlakoztatható a routeréhez.

HQ Video streamelés

A WLAN Jel Erősítő stabil és megbízható sávszélességet és MIMO (Multiple Input/ Multiple output) 3×3 5 Ghz-en, és 2×2 2.4 Ghz-en támogatást biztosít. Gyorsabb adat továbbítása biztosítja a folyamatos internetböngészést, a több résztvevős játékokat és az Ultra HD Videók streamelését.

Zene és Média Szerver

A WLAN Jel Erősítő AirPlay kompatibilis, zenék streameléséhez Apple termékekről. Csatlakoztassa USB tároló eszközét az USB 3.0 portra és élvezze a média fájlok (videók, képek, zenék) lejátszását bármilyen kompatibilis eszközön a hálózatában.

2× 1 Gigabit Ethernet

A WLAN Jel Erősítő 2× 1 Gigabit-es Ethernet porttal van felszerelve. Eszközök, mint TV, digitális vevőkészülék, nyomtató, egyszerűen beilleszthető, csatlakoztatható az otthoni vezeték nélküli hálózatához.

Biztonságos hálózat

A WLAN Jel Erősítő biztonságosan konfigurált, akár egy gombnyomással. Hasonlóképp terjesztheti ki hálózatát további STRONG Jel Erősítő hozzáadásával

  • Két sávos: 2.4 GHz 802.11 b/g/n és 5 GHz 802.11 a/n/ac
  • Antennák: 5 GHz – 3×3 MIMO, 2.4 GHz – 2×2 MIMO
  • Csatlakozók: 2× 1 Gbit Ethernet, USB 3.0 Port, 3.5 mm Audio kimenet
  • Bemeneti feszültség: 12 V DC, 1.5 A
  • Teljesítmény felvétel működés közben: max. 18 W
  • Teljesítmény felvétel készenléti állapotban: max. 6.2 W
  • Működési hőmérséklet tartomány: 0 °C ~ +40 °C
  • Tárolási hőmérséklet tartomány: –40 °C ~ +70 °C
  • Méretek (SZ x M x M) mm: 40 × 109 × 100

Paraméterek

%2% paraméterei

Eszköz típusa router
Vezeték nélküli WiFi igen
Antenna nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.