Tickless Ultrahangos rovarirtó TickLess Pet kullancs ellen, bézs
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ultrahangos rovarirtó, kulcstartó kinézettel, amely a nyakörvhöz rögzíthető. Ideális megoldás a kutya és a macska kullancs és bolha elleni védelmére. Ökologikus és mellékhatásoktól mentes.

Happy Green Vakondriasztó szett, 2 db
3 590 Ft

Vakondriasztó, magas frekvenciájú búgó hang, föld alatt terjed, elriasztja a nem kívánt föld alatt lakókat. A napelem cella feltölti az akkumulátor, amely a jeladót energiával látja el.

G21 Elektronikus rovarcsapda Bubble
4 490 Ft

Az elektronikus rovarcsapda akár 50 m-es ultraibolya sugárzást hoz létre, és hatékonyan elpusztítja a rovarokat. A fém rács azonnal megsemmisíti a szúnyogokat, lepkéket és így tovább. A G21 Bubble elektronikus rovarcsapda kórházakban, éttermekben, kávézókban, irodákban és természetesen a háztartásokban is használható.

G21 Cserélhető fénycső a GT-40 rovarcsapdába
2 890 Ft

Cserélhető fluoreszkáló lámpa rovarcsapdához G21 GT-40. Ez az elektromos rovarcsapda UV-A fényt használ a rovarok vonzására, amelyeket ezután megbénítja. A helyettesítő fénycső teljesítménye 20 W.

G21 Rovarcsapda GTS-30

G21 Rovarcsapda GTS-30

Értékelés: 5
34 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hatásos eszköz a repülő rovarok irtására. A G21 GS-30 kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült, környezetbarát és nem használ vegyi anyagokat. Szabadalmaztatott konstrukció biztosítja a kiváló hatékonyságot és biztonságot. Az egyedi kialakítása minden irányból vonzza a rovarokat A rovarcsapda falra szerelhető.

Tescoma (906320) Méh és darázscsapda
4 090 Ft

Méh és darazsak elleni védelmet biztosít ez a műanyagból készült speciális csapda. Használata egyszerű, elég egy kis édes gyümölcs szirupot vagy bármilyen édes italt beletölteni.

Kynast rovarcsapda
2 700 Ft 2 300 Ft

A Kynast elektromos rovarcsapda ideális választás lesz az Ön számára, ha unja, hogy folyamatosan zavarják a tolakodó rovarok. A rovarcsapda a repülő rovarokat nagy feszültség alatt egy elektromosan töltött fémrácsba vonzza, amely kivétel nélkül megöli a rovarokat. Ezenkívül nem használ semmilyen veg

Ardes Elektromos rovar és szúnyogcsapda AR6S01
5 290 Ft

Ardes S01 rovar ultraibolya fénnyel. Maximum 10 m2 területű helyiségbe. Ez a típusú csapda nem használ semmilyen kémiai anyagot a működéséhez és nem akusztikus elven működik.

G21 Pótfénycső a GS-16 és NG-16 rovarcsapdákhoz
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pótfénycső a GS-16 és NG-16 rovarcsapdákhoz. Ezek az elektromos rovarcsapdák ultraibolya sugárzást használnak, nem hoznak létre kellemetlen szagokat és nem szennyezik a légkört. A pótfénycső teljesítménye 8 W.

G21 Pótfénycső a GTS-30 rovarcsapdához
2 390 Ft

Pótfénycső a G21 GTS-30 rovarcsapdához. Ez az elektromos rovarcsapda speciális UV-A fényt használ, így nem hoz létre kellemetlen szagokat és nem szennyezi a légkört. A pótfénycső teljesítménye 15 W.

G21 Tartalék izzó Straubing rovarfogóhoz
1 690 Ft

Tartalék izzó Straubing rovarfogóhoz. Ultraibolya sugárzást bocsát ki a rovarok hatékony vonzására. A Straubing G21 csere izzó teljesítménye 7 watt.

G21 Rovarcsapda GT-40

G21 Rovarcsapda GT-40

Értékelés: 4,9
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hatásos eszköz a repülő rovarok irtására. A G21 GT-40 kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült, környezetbarát és nem használ vegyi anyagokat. Szabadalmaztatott konstrukció biztosítja a kiváló hatékonyságot és biztonságot. Az egyedi kialakítása minden irányból vonzza a rovarokat A rovarcsapda falra szerelhető.