G21 Rovarcsapda GS-16

Márka: G21 Katalógus száma: 1324933

Újdonság

G21 Rovarcsapda GS-16

Hatásos eszköz a repülő rovarok irtására. A G21 GS-16 kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült, környezetbarát és nem használ vegyi anyagokat. Szabadalmaztatott konstrukció biztosítja a kiváló hatékonyságot és biztonságot. Az egyedi kialakítása minden irányból vonzza a rovarokat A rovarcsapda falra szerelhető. További információ

18390

18 390 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

G21 Rovarcsapda GS-16

Tulajdonságok:

  • Az elektromos rovarcsapda alkalmas bármilyen belső térbe – elpusztítja a legyeket, lepkéket, szúnyogokat, molyokat és más repülő rovarokat
  • A készülék az speciális UV-A fénynek köszönhetően vonzza a repülő rovarokat, melyeket a rendszer berepüléskor áramütéssel megbénít.
  • A rovarcsapda tartálya kivehető és könnyen tisztítható.
  • A precízen kidolgozott szabadalmaztatott alumínium konstrukció biztosítja a készülék rendkívüli hatékonyságát és biztonságosságát alacsony energiafogyasztás mellett.
  • Az egyedi kialakítása minden irányból vonzza a rovarokat
  • A készülék környezetbarát – nem használ vegyi anyagokat, füstöt vagy kellemetlen illóanyagokat
  • A rovarcsapda falra szerelhető

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 2× 8 W
Feszültség: 3000 V
Tömeg 2,5 kg
Méretek 33 × 25 × 9 cm
Maximális hatótávolság nappal 40 m2
Maximális hatótávolság éjszaka 100 m2

Paraméterek

%2% paraméterei

Teljesítmény 8 W
Hatékonyság 100 m2
Csövek száma 2 Darab
Súly 2.5 kg
Szín ezüst / fekete

Hasonló termékek

G21 Straubing rovarriasztó
18 490 Ft

Újdonság

Elektromos rovarfogó, rögzített bázisú és 4 levehető lábbal. A G21 Straubing speciális UV-A fényt használ minden repülő rovar vonzására. A csapda magasba függeszthető, vagy a talajra rakva rögzíthető. Ezt például családi házakban, irodákban, éttermekben, kerti menedékházakban használhatod, és bárhol, ahol a rovarok akadályoznak.


G21 Rovarcsapda NG-16
18 490 Ft

Újdonság

Az elektromos rovarcsapda legfeljebb 50 m2-es ultraibolya sugárzást hoz létre. A fém rács azonnal megsemmisíti a szúnyogokat, lepkéket és más egyéb repülő rovarokat. A G21 NG16 fém és ABS műanyag rovarlapja kórházakban, éttermekben, kávézókban, irodákban és természetesen háztartásokban is használható.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.