Babys A Sanity Tick Out, a kullancsok és a méreg eltávolítására szolgáló eszköz

Babys A Sanity Tick Out, a kullancsok és a méreg eltávolítására szolgáló eszköz

Száma: 100040266050
Közvetlenül partnerünktől
A Tick Out hatékony és könnyen használható eszköz a kullancsok és mérgek eltávolítására, miután rovar, kígyó vagy skorpió megharapta őket. További információ
2 890 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.11.05 - 2021.11.09 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100040266050

Leírás

A mérgek és kullancsok biztonságos elszívása érdekében A mérgek és kullancsok eltávolításának eszköze A Tick Out eszköz egy szívószivattyú elvén működő eszköz. Alkalmas rovarméreg (szúnyogok, darazsak, méhek, hornets stb.), Valamint viperák és skorpiók elszívására. Ezenkívül a kullancsok eltávolítására használják az emberi testből. A készülékben létrehozott vákuum kiszívja az egész testet a testből, és nem hagy töredékeket. Hosszú távú használatra tervezték A gumitömítésnek köszönhetően a & nbsp; eszköz hosszú ideig garantált. A készülék ideális elsősegélynyújtáshoz. Rovar, kígyó vagy skorpió harapása és a harapás körüli fertőzés után azonnal kapcsolatba kell lépnie orvosával. Használat: 1. Az eszköz előkészítése használatra – nyomja le a gumidugattyút, amíg le nem áll. 2. Csatlakoztassa a hegyet a falathoz, ahol a méreg összegyűlik, vagy ahol a & nbsp; kullancs található. 3. Nyomja a készüléket a sérült részhez, és lassan húzza a & nbsp; dugattyú feléd. 4. A harapás helyének & nbsp; legyen & nbsp; a készülék hegyének közepén. 5. Tartsa a készüléket ebben a helyzetben kb. 10–15 másodpercig, szükség esetén ismételje meg az eljárást. 6. & nbsp; Fertőtlenítse a harapást & nbsp; fertőtlenítőszerrel vagy tollal egy csipet után. 7. Öblítse le a készülék végét szappannal és vízzel, fertőtlenítse fertőtlenítőszerrel FIGYELEM! vákuum létrehozása például a hajban, hajlatokban, üregekben Ellenjavallatok Ne használja a készüléket sérült bőrön, a szem körül és a bőrön. & nbsp; a nemi szerveken. 3 évesnél fiatalabb gyermekeknél nem alkalmazható.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.