Chicco Mosquito karkötők, 3r +

Chicco Mosquito karkötők, 3r +

Száma: 100057363554
Közvetlenül partnerünktől
A cég illatosított szúnyogkarkötői szórakoztató módon látják el a szúnyogok elriasztását. Felteheti őket a karjára, lábára, vagy gumiszalagként használhatja a hajában. & Nbsp; További információ
1 150 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.10.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100057363554

Leírás

Természetes módon taszítja a szúnyogokat. A Chicco rugalmas karkötő természetesen taszítja a szúnyogokat. Használható kézre, bokara vagy hajradírra. Kellemes, feltűnésmentes illat. A citromfű illata kellemes a gyermeknek és a szülőnek egyaránt, és szúnyogriasztó & nbsp; tulajdonságait. A karkötő éjjel -nappal használható. Vízben is taszító hatás. Vízálló, így nem kell letenni lejátszás közben & nbsp; uszodánál, tónál & nbsp; vagy a tengeren. Használat: Távolítsa el a & nbsp; karkötőt a csomagból, és viselje csuklóján, bokáján vagy gumiszalagként & nbsp; haj. Ha elviszi a karkötőt, zárt tartályban kell tárolni, hogy meghosszabbítsa az eltarthatóságot. Figyelmeztetés. A karkötő citromolajat és geraniolt tartalmaz, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak. Kerülje a szájjal, szemmel és nyálkahártyákkal való érintkezést. Bőrérzékenység vagy irritáció esetén hagyja abba a használatát. Bőrirritáció esetén öblítse le & nbsp; alaposan vízzel. Ha az irritáció továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Alkalmas 3 évnél idősebb gyermekek számára. Elküldjük a színt & nbsp; véletlenszerűen.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.