Chicco ultrahangos szúnyogriasztó

Chicco ultrahangos szúnyogriasztó

Száma: 100057018759
Közvetlenül partnerünktől
Szúnyogriasztó & nbsp; dolgozik a & nbsp; ultrahang elv. A taszító dugóhoz való csatlakoztatása kellemetlen környezetet teremt a szúnyogok számára. Taszítószer ideális gyermekszobákba és bárhol, ahol meg akarja védeni a babát a születésétől. További információ
3 370 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2022.10.12 - 2022.10.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100057018759

Leírás

Ultrahangos. Biztonságos ultrahang, taszítja a szúnyogokat! A szúnyogokat és a környezetet taszító idegesítő hang biztonságos lesz. Praktikus és kompakt. Parkos méretű eszköz, amely szinte nem foglal helyet az erszényében vagy a poggyászában. Ez lehetővé teszi, hogy bárhol használni lehessen. Ökológiai. Energiatakarékos és környezetbarát készülék, amely nem igényel vegyszerekkel töltött patronokat. Gyermekbiztonságos. Nem tartalmaz vegyszereket, így használat után nem kell szellőztetni a helyiséget. Csecsemők számára is biztonságos A születés utáni első napokban csecsemőknél is használható.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.