Zanzarella száraz utántöltő diffúzorhoz, USB porttal, 30 db

Márka: Zanzarella Katalógus száma: 100040269505

Közvetlenül partnerünktől

Zanzarella száraz utántöltő diffúzorhoz, USB porttal, 30 db

30 csere száraz patron, természetes anyagokat tartalmaz. Az IN & OUT védelem felbecsülhetetlen, mivel nincs szüksége elektromos hálózatra a diffúzor működéséhez. Bárhol használható a házon belül vagy kívül. Az USB portnak köszönhetően a befúvót be lehet helyezni az elektromos hálózatba, a kocsib További információ

1230

1 230 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100040269505

Leírás

Termékleírás

Természetes anyagokat tartalmazó utántöltők. 30 természetes anyagot tartalmazó csereszáraz utántöltő. & Nbsp; Rendkívül hatékonyak és megbízhatóan megvédik Önt a tolakodó repüléstől. emlős rovarok. Ezért ülhet kávé mellett barátaival anélkül, hogy a szúnyogok zavarnák őket. A piretroid hatóanyagot tartalmazzák mindenféle szúnyog ellen. Legalább 8–10 óráig hatásos. Néhány perc múlva a diffúzor elkezdi működését és legalább 8–10 órán át hatásos marad. Figyelem! Ne szennyezze az ételt vagy italt. Ne érintse meg a befúvót működés közben. Ne hagyja futásként, ha hosszú ideig bent van. Ha a terméket hosszú tartózkodásra és hálószobákra használják, akkor jó a helyiséget szellőztetni, mielőtt oda visszatérne. Az érzékeny emberek (asztmatikus gyermekek stb.) Folyamatos használata nem ajánlott. Ételtől és italtól távol tartandó. A diffúzor működése közben ne keressen gyúlékony anyagokat. A csomag 30 újratöltést tartalmaz.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.