Zanzarella toll 12 ml csipet után

Zanzarella toll 12 ml csipet után

Száma: 100040266044
Közvetlenül partnerünktől
A Zanzarella toll egy rovarszúrás után egy speciális toll, amelyet feltétlenül elsősegélyként fog használni a rovarszúrás után. A speciális tisztán természetes alapanyagoknak köszönhetően a termék azonnal megkönnyebbülést okoz a fájdalomtól és a viszketéstől, amelynek hosszú távú hatása van. További információ
940 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2021.11.04 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100040266044

Leírás

  • A Zanzarella toll egy rovarszúrás után egy speciális toll, amelyet feltétlenül elsősegélyként használ majd egy rovarszúrás után. – Köszönhetően a speciális tisztán természetes összetevőknek, a termék azonnal megkönnyebbülést okoz a fájdalomtól és a viszketéstől, amelynek hosszú távú hatása van. – Ammóniamentes kompozíció, amely tisztán természetes alapanyagokat tartalmaz. – Hatékony, ha szúnyogok, legyek, darazsak, kullancsok és más rovarok megharapják, valamint növények (csalán) és medúza megharapják őket.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.