Zanzarella Z védő karkötő felnőtteknek 30db

Zanzarella Z védő karkötő felnőtteknek 30db

Száma: 100040266046
Közvetlenül partnerünktől
A Zanzarella szilikon karkötőket természetes esszenciák, például citronella, geraniol és levendula keverékében áztatják be, amelyek rovarriasztó tulajdonságai széles körben bebizonyosodtak, főleg mindenféle szúnyogok elleni repellensekként. Az illatosítással impregnált karkötő ennek a lényegnek További információ
1 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2022.10.11 - 2022.10.13 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040266046

Leírás

Szilikonból készült A felnőtteknek szánt Zanzarella védő karkötő tiszta, nem mérgező szilikonból készül. A szilikon olyan anyag, amelyet az élelmiszeriparban és gyermekek számára készült termékek, például cumi, rágcsálók és hasonlók előállításához használnak. – A karkötők három speciális anyagból állnak: -Tiszta szilikon ……………………… 65–68% -szilikon-dioxid (homok) …… ......... .23–28% -szilikonolaj ………………… ...... 4–12% A szilikonolaj szintén teljesen nem mérgező, és természetes szagok felszívására és ezeknek a karkötőknek az átázására szolgál. . A természetes esszenciák keverékét tartalmazzák. Szilikon Zanzarella karkötőket természetes esszenciák, például citronella, geraniol és levendula keverékében áztatják, amelyek rovarriasztó tulajdonságai széles körben bebizonyosodtak, különösen a szúnyogok minden fajtája ellen. Akár 12 órán keresztül tart amelyben megtalálható, fokozatosan engedi fel a szagot, legfeljebb 12 órával a csomagolás felnyitása után. Az érzékelők által elfogott szúnyogok, a szagmolekulák „veszélyt“ éreznek és elhagyják. Karkötők használata Javasoljuk, hogy használjon több karkötőt, ha nagy a szúnyog-koncentráció. A karkötőket ne hagyja felügyelet nélkül fiatalabb gyermekek számára elérhető helyen. Allergiás szenzibilizáció esetén azonnal hagyja abba a karkötő használatát. Vízálló. Hatékonysági teszt. A Zanzarella karkötőt tesztelték annak hatásának igazolására. A karkötők normál körülmények között átlagosan 90% -nál magasabb védettséget mutattak. A speciális szilikon rendszernek köszönhetően ezek a karkötők vízállóak. Hatékony akár 12 órán keresztül biocidok hozzáadása nélkül! A csomag 30 darab karkötőt tartalmaz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.