Zanzarella Z védő karkötő Nap / Éjszaka, világító, 5 db

Zanzarella Z védő karkötő Nap / Éjszaka, világító, 5 db

Száma: 100040269506
Közvetlenül partnerünktől
A gyönyörű, modern és színes formatervezésű Zanzarella dekoratív karkötő nem csak díszként szolgál, hanem a kellemetlen rovarok ellen is. Használhatja őket napközben és éjszaka is, amikor szépen fluoreszkálnak. A karkötők tiszta, nem mérgező szilikonból készülnek. A Zanzarella szilikon karkötőke További információ
1 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2022.10.05 - 2022.10.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040269506

Leírás

Védelem és dekoráció nappali és éjszakai időben Zanzarella védő dekoratív karkötők, gyönyörű, modern és színes kivitelben, nem csupán díszként szolgálnak, hanem védelmet is nyújtanak. kellemetlen rovarok ellen. Használhatja őket napközben és éjszaka is, amikor szépen fluoreszkálnak. Szilikonból készült. A karkötők tiszta, nem mérgező szilikonból készülnek. A szilikon olyan anyag, amelyet az élelmiszeriparban és gyermekek számára készült termékek, például cumi, rágcsálók és hasonlók előállításához használnak. – A karkötők három speciális anyagból állnak: -Tiszta szilikon ……………………… 65–68% -szilikon-dioxid (homok) …… 23–28% -szilikon olaj ……………………… 4–12% A szilikonolaj szintén teljesen nem mérgező, és természetes szagok felszívására és ezen karkötők átitatására szolgál. Természetes esszenciák keveréke széles körben beváltnak bizonyultak, különösen rovarriasztóként minden szúnyogfaj ellen. Hosszantartó hatás Az illatosítással impregnált karkötő ennek a lényegnek kb. 3% -át engedi fel, amely tulajdonságai és a körülvevő környezet miatt fokozatosan felszabadítja az illatot a csomagolás felnyitása után 12 óráig. Az érzékelők által elfogott szúnyogok, a szagmolekulák „veszélyt“ éreznek és elhagyják. Hogyan kell használni. Javasoljuk, hogy használjon több karkötőt, ha nagy. szúnyog-koncentráció. A karkötőket ne hagyja felügyelet nélkül fiatalabb gyermekek számára elérhető helyen. Allergiás szenzibilizáció esetén azonnal hagyja abba a karkötő használatát. Vízálló. Hatékonysági teszt. A Zanzarella karkötőt tesztelték annak hatásának igazolására. A karkötők normál körülmények között átlagosan 90% -nál magasabb védettséget mutattak. A speciális szilikon rendszernek köszönhetően ezek a karkötők vízállóak. Hatékony akár 12 órán keresztül biocidok hozzáadása nélkül! A csomag & nbsp; 5 darab karkötő.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.