Zanzarella Z védő tej 100 ml

Zanzarella Z védő tej 100 ml

Száma: 100040269500
Közvetlenül partnerünktől
A Zanzarella kozmetikumokban a dermokompatibilis összetevők keverékének köszönhetően a testnedvesítő tej használata nagyon praktikus. Ez visszatartja a kellemetlen rovarokat, ugyanakkor kezeli és hidratálja a bőrt, ezáltal biztonságban tartja a gyermekét és az ön védelmét a harapások és a kellem További információ
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.
1 250 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.2.07 - 2022.2.08 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100040269500

Leírás

Dermokompatibilis összetevők keveréke A Zanzarella kozmetikumokban található dermokompatibilis összetevők keverékének köszönhetően a testnedvesítő tej használata nagyon praktikus. Ez visszatartja a kellemetlen rovarokat, ugyanakkor kezeli és hidratálja a bőrt, ezáltal biztonságban tartja a gyermekét és az ön védelmét a harapások és a kellemetlen következmények kockázata nélkül, miközben a bőr nagyon jó állapotban van. Innovatív összetétel halogénhatással. Innovatív kompozíció, feromonokat tartalmazó riasztó, amely úgynevezett halo-effektusot hoz létre az azonnali és nagyon hatékony védelem érdekében még távolról is. Biztonságos, hosszú hatású. A készítményt egyenletesen kell felvinni a bőr összes kitett részére. Hatása akár 8 óra. Ismételt használat lehetősége.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.