Etape Max

Etape Max

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

3 690 Ft

Etape Max férfi kerékpáros kesztyű. A kesztyű fő része lélegző anyagból készült, amely hatékonyan elvezeti a hőt és verejtéket a testfelületről. Tenyér része gél béléssel és csúszásgátló felülettel ellátott.


Etape Tour

Etape Tour

Értékelés: 5
4 290 Ft

Etape Tour rövid biciklis kesztyű férfiaknak. A kézfej légáteresztő anyagból készült. A tenyérrészen zselésen párnázott, az ujjak frottírból készültek. Tépőzáras.


Etape Supra
4 990 Ft
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etape Supra férfi kerékpáros kesztyű. A gél bélés a tenyér részen csillapítja az ütéseket és vezetés közben javítja a kényelmet. A kesztyű tépőzárral rendelkezik a szilárd fogás miatt. A tenyér különleges, csúszásmentes kivitelben.


Etape Tiny
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etape Tiny rövid biciklis kesztyű a legkisebb biciklistáknak. Az anatómiailag kialakított és varrt tenyérrész biztosítja a kényelmet és a biztonságot a túra során. A tenyér felülete csúszásmentesen kialakított.


Craft Rouleur kerékpáros kesztyű
10 990 Ft

Craft Rouleur kerékpáros kesztyű, géllel töltött tenyérrésszel és rugalmas csattal a csukló körül a komfortérzet érdekében.


Etape Kerékpáros kesztyű Simple, gyermek
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Etape Simple egy rövid gyermek kerékpáros kesztyű. Anatómiailag kialaított tenyérrész csúszásmentes felületekkel. A fejrész frottír anyagból készült a verejték letörléséhez. Tépőzáras záródás.


Craft Biciklis kesztyű, Puncheur Pink
9 990 Ft

8 290 Ft

Craft Biciklis kesztyű egy női kerékpáros kesztyű a tenyér részén géllel töltve, az optimális ütéscsillapítás érdekében. A csukló részén tépőzár van elhelyezve ezáltal könnyedén rögzíthető a kézre.


Etape Kerékpáros kesztyű Winner, férfi
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etape Winner rövid kerékpáros kesztyű férfiak részére. A tenyérrész zselés betétekkel és csúszásmentes felületképzéssel ellátott. A kesztyű feje szellőző anyagból készült. Tépőzáras záródás.


Etape Tiny Gyermek kerékpáros kesztyű, Virágos
1 990 Ft

1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Etape Tiny Gyermek kerékpáros kesztyűt a legkisebb biciklistáknak tervezték, vidám virágos mintái is ezt hivatottak bizonyítani. Az anatómiailag szabott tenyérrész kényelmet és védelmet nyújt a kis kezeknek. A csúszásmentes felület megakadályozza a gyermek kezének lecsúszását a kormányról.


Etape Winner Neon Kesztyű
4 990 Ft

4 590 Ft

Az Etape Winner Neon nagyon tartós anyagból készült kerékpáros kesztyű. A tenyér része rendkívül párnázott GÉL rétegből készült, ezáltal rendkívül jól csillapítja az ütéseket, és így védi meg a kezet. A kesztyűt a kézhez a csuklórészen elhelyezett tépőzárral lehet szorosan rögzíteni.


Etape Tiny Gyermek kerékpáros kesztyű, Autós
1 990 Ft

1 790 Ft

Az Etape Tiny Gyermek kerékpáros kesztyűt a legkisebb biciklistáknak tervezték, autós mintái is ezt hivatottak bizonyítani. Az anatómiailag szabott tenyérrész kényelmet és védelmet nyújt a kis kezeknek. A csúszásmentes felület megakadályozza a gyermek kezének lecsúszását a kormányról.


Etape Ambra kesztyű
3 690 Ft

Női kerékpáros kesztyű csúszásbiztos felületkezeléssel és antibakteriális frottírszövettel, amely az izzadtság letörlésére alkalmas. GelPro béléssel ellátott, amely mérsékeli a rezgések átvitelét a kézre. Az Etape Ambra megerősített résszel rendelkezik a hüvelykujj és a mutatóújj közt.


Etape Drift
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi kerékpáros kesztyű csúszásbiztos felületkezeléssel és antibakteriális frottírszövettel, amely az izzadtság letörlésére alkalmas. GelPro béléssel van ellátva, amely mérsékli a rezgésátvitelt a kézre. Az Etape Drift mutató- és hüvelykujj közti tere megerősített.


Northwave Blade 2 Short Gloves
9 990 Ft

Rövid férfi kerékpáros kesztyű. Nortwawe Blade 2 Short Gloves légáteresztő anyag a tenyéren,zselé töltet a maximális kényelemért. A kézfejet elasztikus poliészter képezi, amely gyorsan szárad és jól szellőzik. A csukló részén tépőzárral az összehúzásért.


Northwave Flag 3 Short Gloves
7 482 Ft

Rövid férfi kerékpáros kesztyű. A Nortwawe Flag 3 Short Gloves lélegző perforált tenyérrésszel rendelkezik, latex habbal párnázva. A kesztyű gerincrésze elasztikus poliészterből készült, ami gyorsan szárad és kiválóan szellőzik. A csuklórész tépőzáras pánttal rögzíthető.


Northwave Flag 3 Woman Short Gloves
7 490 Ft

Rövid női kerékpáros kesztyű. A Nortwawe Flag 3 Woman Short Gloves lélegző perforált tenyérrésszel rendelkezik, latex habbal párnázva. A kesztyű gerincrésze elasztikus poliészterből készült, ami gyorsan szárad és kiválóan szellőzik. A csuklórész tépőzáras pánttal rögzíthető.