KONDELA Fém fogas Hajnal Új - króm / dió

KONDELA Fém fogas Hajnal Új - króm / dió

Száma: 9260017
Közvetlenül partnerünktől
A ZORO NEW fogas a természet szelét leheli be otthonába. Praktikus, modern asszisztens. Amikor elindulsz dolgozni vagy hazajössz, Zoro ott lesz. Szilárdan áll majd az Ön szolgálatában. A fa és a fém kombinációja csodálatos példája a természet és az ember kapcsolatának. Méretek (SzxMéxMa): 30,5×30… További információ
17 513 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: nabbi

Partnerünk által szállítva

2023.3.24 - 2023.3.27 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9260017

Leírás

A ZORO NEW fogas a természet szelét leheli be otthonába. Praktikus, modern asszisztens. Amikor elindulsz dolgozni vagy hazajössz, Zoro ott lesz. Szilárdan áll majd az Ön szolgálatában. A fa és a fém kombinációja csodálatos példája a természet és az ember kapcsolatának. Méretek (SzxMéxMa): 30,5×30,5×182 cm. Kényeztesse magát ezzel a kivételes találmánnyal.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.