Granger´s Clothing Repel 300 ml
4 090 Ft 3 790 Ft

Grangers Clothing Repel egy impregnálószer, amely a mosási ciklus alatt az anyagnak vízállóságot, szennyeződés ellenállóságot szolgáltat, miközben megőrzi légáteresztését.

Salto Proof Leather+Textile Impregnáló Spray
2 990 Ft 2 090 Ft

Salto Proof Leather + Textile Impregnáló Spray minden sport-és technikai ruházathoz használható (Gore-Tex,Sympa-Tex,Coolmax,Softshell,stb.). Kiváló víz-és szennyeződés taszító réteget képez. Az anyag légáteresztő képességét nem befolyásolja, így alkalmas terepruhákhoz is.

Salto Proof Textile Impregnáló Spray
3 090 Ft 2 690 Ft

Salto Proof Textile Impregnáló Spray minden sport-és technikai ruházathoz használható (Gore-Tex,Sympa-Tex,Coolmax,Softshell,stb..). Kiváló víz-és szennyeződés taszító réteget képez. Az anyag légáteresztő képességét nem befolyásolja, így alkalmas terepruhákhoz is.

Salto Wash Soft Shell mosószer
2 790 Ft 1 990 Ft

Salto Wash Soft Shell mosószer idális technikai ruházat tisztítására. Alacsony hőfokon mosva visszaállítja az anyagok rugalmasságát és eredeti tulajdonságait. Kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas.

Granger´s Performance Wash 300 ml
2 285 Ft 1 790 Ft

Grangers Performance Wash egy praktikus folyékony mosószer minden technikai ruházathoz, beleértve a GORE-TEX® és eVENT® membránnal ellátott ruházatot is. Hatékonyan tisztítja és maximalizálja a légáteresztést.

Granger´s Gear Cleaner 275 ml
2 490 Ft 2 290 Ft

Grangers Gear Cleaner egy fokozottan hatékony tisztító szer spray formában. Alkalmas ruházat, lábbeli és bármilyen felszereltség számára. Tisztítsd meg a felszerelésedet mosógép használata nélkül.

Salto Proof Soft Shell Impregnáló spray
3 090 Ft 2 690 Ft

Salto Proof Soft Shell Impregnáló Spray minden sport-és technikai ruházathoz használható (Gore-Tex,Sympa-Tex,Coolmax,Softshell,stb.), illetve a kényes anyagokhoz is. Kiváló víz-és szennyeződés taszító réteget képez. Az anyag légáteresztő képességét nem befolyásolja, így alkalmas terepruhákhoz is.

Granger´s Clothing Wash + Repel 300 ml
4 090 Ft 3 790 Ft

Grangers Clothing Wash + Repel egy speciálisan kifejlesztett mosószer, amely egyúttal tisztít és impregnál egy mosási cikluson belül. Ez időt, az energiát és a vizet takarít meg.

Salto Clean Sport Folttisztító
3 190 Ft 2 790 Ft

Salto Clean Sport egy speciális folttisztító a funkcionális- és sport ruházathoz. Eltávolítja az olyan tipikus szennyeződéseket, mint a fű, föld, agyag, vér, zsír, viasz, kátrány. Kíméli a szövetet, a jellegzetes tulajdonságaiban nem tesz kárt.

Salto Wash Natural Mosószer

Salto Wash Natural Mosószer

Értékelés: 4,5
2 990 Ft 2 190 Ft

Salto Wash Natural Mosószer kitűnően alkalmas a kényes anyagok tisztítására, mint a merinó gyapjú, selyem vagy a toll töltetű anyagok. Megőrzi az anyagok jellemző tulajdonságait. Nem tartalmaz fehérítőt. A lélegző, vízálló vagy hőszigetelő sportruházat mosására is kiválóan alkalmas.

Salto Wash Textile mosószer
2 990 Ft 2 090 Ft

Salto Wash Textile mosószer idális technikai ruházat tisztítására. Alacsony hőfokon mosva visszaállítja az anyagok rugalmasságát és eredeti tulajdonságait. Fehérítőt nem tartalmaz.

Granger´s Down Wash Kit
5 490 Ft 4 990 Ft

Újdonság

Ez a készlet tartalmazza a Granger Down Wash rendkívül hatékony tisztítószerét és három golyót, amelyeket a szárítóba kell helyezni, a szárítandó ruházattal vagy felszereléssel. Ezeket a golyókat úgy tervezték, hogy a tollból készült termékek megőrizzék az eredeti levegős állagukat. Először a tolltermékeket mossa el a Down Wash tisztítószerben, majd három golyóval együtt tegye a szárítóba.