Sneaky Proof Protector Sprey védő spray
3 690 Ft

Újdonság

A Sneaky Proof védő spray egy elsőosztályú nano védő spray, amely véd az eső, a foltok és a víz ellen. Kalapokra, cipőkre, kiegészítőkre és ruhákra alkalmas. A nagyon tartós szerkezet láthatatlan, légáteresztő, gyorsan hat és szuper nanotechnológiát tartalmaz.


Granger´s Clothing Repel 300 ml
4 090 Ft
3 990 Ft

Kiárusítás

Grangers Clothing Repel egy impregnálószer, amely a mosási ciklus alatt az anyagnak vízállóságot, szennyeződés ellenállóságot szolgáltat, miközben megőrzi légáteresztését.


Granger´s Clothing Wash + Repel 300 ml
4 090 Ft
3 990 Ft

Kiárusítás

Grangers Clothing Wash + Repel egy speciálisan kifejlesztett mosószer, amely egyúttal tisztít és impregnál egy mosási cikluson belül. Ez időt, az energiát és a vizet takarít meg.


Granger´s Down Wash 300 ml

Granger´s Down Wash 300 ml

Értékelés: 4
2 490 Ft
2 390 Ft

Kiárusítás

Grangers Down Wash egy folyékony mosószer tollúval vagy szintetikus szálakkal töltött ruházat és felszerelés mosására. Tisztít, helyreállítja a tollú telítettségét (loft) és megszünteti szagokat.


Granger´s Performance Wash 300 ml
2 390 Ft

Akció

Grangers Performance Wash egy praktikus folyékony mosószer minden technikai ruházathoz, beleértve a GORE-TEX® és eVENT® membránnal ellátott ruházatot is. Hatékonyan tisztítja és maximalizálja a légáteresztést.


Salto Clean Sport Folttisztító
3 190 Ft

Akció

Salto Clean Sport egy speciális folttisztító a funkcionális- és sport ruházathoz. Eltávolítja az olyan tipikus szennyeződéseket, mint a fű, föld, agyag, vér, zsír, viasz, kátrány. Kíméli a szövetet, a jellegzetes tulajdonságaiban nem tesz kárt.


Salto Wash Natural Mosószer

Salto Wash Natural Mosószer

Értékelés: 4,5
3 090 Ft

Akció

Salto Wash Natural Mosószer kitűnően alkalmas a kényes anyagok tisztítására, mint a merinó gyapjú, selyem vagy a toll töltetű anyagok. Megőrzi az anyagok jellemző tulajdonságait. Nem tartalmaz fehérítőt. A lélegző, vízálló vagy hőszigetelő sportruházat mosására is kiválóan alkalmas.


Salto Proof Leather+Textile Impregnáló Spray
3 090 Ft

Akció

Salto Proof Leather + Textile Impregnáló Spray minden sport-és technikai ruházathoz használható (Gore-Tex,Sympa-Tex,Coolmax,Softshell,stb.). Kiváló víz-és szennyeződés taszító réteget képez. Az anyag légáteresztő képességét nem befolyásolja, így alkalmas terepruhákhoz is.


Salto Proof Soft Shell Impregnáló spray
3 090 Ft
2 990 Ft

Akció

Salto Proof Soft Shell Impregnáló Spray minden sport-és technikai ruházathoz használható (Gore-Tex,Sympa-Tex,Coolmax,Softshell,stb.), illetve a kényes anyagokhoz is. Kiváló víz-és szennyeződés taszító réteget képez. Az anyag légáteresztő képességét nem befolyásolja, így alkalmas terepruhákhoz is.


Salto Proof Textile Impregnáló Spray
3 090 Ft
2 990 Ft

Akció

Salto Proof Textile Impregnáló Spray minden sport-és technikai ruházathoz használható (Gore-Tex,Sympa-Tex,Coolmax,Softshell,stb..). Kiváló víz-és szennyeződés taszító réteget képez. Az anyag légáteresztő képességét nem befolyásolja, így alkalmas terepruhákhoz is.


Salto Wash Soft Shell mosószer
3 090 Ft

Akció

Salto Wash Soft Shell mosószer idális technikai ruházat tisztítására. Alacsony hőfokon mosva visszaállítja az anyagok rugalmasságát és eredeti tulajdonságait. Kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas.


Salto Wash Textile mosószer
3 090 Ft

Akció

Salto Wash Textile mosószer idális technikai ruházat tisztítására. Alacsony hőfokon mosva visszaállítja az anyagok rugalmasságát és eredeti tulajdonságait. Fehérítőt nem tartalmaz.