Granger´s Performance Wash 300 ml
3 490 Ft

Grangers Performance Wash egy praktikus folyékony mosószer minden technikai ruházathoz, beleértve a GORE-TEX® és eVENT® membránnal ellátott ruházatot is. Hatékonyan tisztítja és maximalizálja a légáteresztést.

Granger´s Gear Cleaner 275 ml
3 390 Ft

Grangers Gear Cleaner egy fokozottan hatékony tisztító szer spray formában. Alkalmas ruházat, lábbeli és bármilyen felszereltség számára. Tisztítsd meg a felszerelésedet mosógép használata nélkül.

Granger´s Clothing Repel 300 ml
4 590 Ft

Grangers Clothing Repel egy impregnálószer, amely a mosási ciklus alatt az anyagnak vízállóságot, szennyeződés ellenállóságot szolgáltat, miközben megőrzi légáteresztését.

Granger´s Clothing Wash + Repel 300 ml
4 590 Ft

Grangers Clothing Wash + Repel egy speciálisan kifejlesztett mosószer, amely egyúttal tisztít és impregnál egy mosási cikluson belül. Ez időt, az energiát és a vizet takarít meg.

Granger´s Down Wash 300 ml

Granger´s Down Wash 300 ml

Értékelés: 4,5
3 390 Ft

Grangers Down Wash egy folyékony mosószer tollúval vagy szintetikus szálakkal töltött ruházat és felszerelés mosására. Tisztít, helyreállítja a tollú telítettségét (loft) és megszünteti szagokat.

Salto Clean Sport Folttisztító
3 590 Ft

Salto Clean Sport egy speciális folttisztító a funkcionális- és sport ruházathoz. Eltávolítja az olyan tipikus szennyeződéseket, mint a fű, föld, agyag, vér, zsír, viasz, kátrány. Kíméli a szövetet, a jellegzetes tulajdonságaiban nem tesz kárt.

Salto Wash Natural Mosószer

Salto Wash Natural Mosószer

Értékelés: 4,2
3 590 Ft

Salto Wash Natural Mosószer kitűnően alkalmas a kényes anyagok tisztítására, mint a merinó gyapjú, selyem vagy a toll töltetű anyagok. Megőrzi az anyagok jellemző tulajdonságait. Nem tartalmaz fehérítőt. A lélegző, vízálló vagy hőszigetelő sportruházat mosására is kiválóan alkalmas.

Salto Proof Soft Shell Impregnáló spray
3 590 Ft

Salto Proof Soft Shell Impregnáló Spray minden sport-és technikai ruházathoz használható (Gore-Tex,Sympa-Tex,Coolmax,Softshell,stb.), illetve a kényes anyagokhoz is. Kiváló víz-és szennyeződés taszító réteget képez. Az anyag légáteresztő képességét nem befolyásolja, így alkalmas terepruhákhoz is.