Bula Ride Wool Sweater-34%

Bula Ride Wool Sweater

Értékelés: 5
35 990 Ft 23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos férfi pulóver, amelyre egyszerűen szükséged van a tél folyamán. A két különböző anyag kombinációja hihetetlenül érdekes hatású, a pamut még a leghidegebb napokon is melegít. A magasabb gallér megfelelő hosszúságú cipzárral ellátott, egyszerűen beleszeretsz majd, és hidd el, nem fogod akarni tavasszal levetni.

Husky Ander M (KHP)

Husky Ander M (KHP)

Értékelés: 4,7
10 990 Ft

Kiárusítás

Férfi teknősbőr pulóver Husky Ander M (KHP) divatos megjelenésű és kényelmes illeszkedésű. A Clima fleece anyagnak köszönhetően a pulóver könnyű, légáteresztő és felmelegt még hidegebb időjárásban is.

Kama Merino pulóver 4053

Kama Merino pulóver 4053

Értékelés: 4,7
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű Merino pulóver Kama 4053 egyszerű északi mintával és 3/4-es gallérral, ami kényelmes, puha és természetesen légáteresztő. Kitűnő választás mindenkinek, aki hisz a természetes anyagból készült kötött pulóverek időtlen hatékonyságában.

Quiksilver TAMWORTH M SWTR KYFH
24 990 Ft 22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Quiksilver Tamworth kapucnis pulóver vastag fonalból készült, így hideg időben is melegen tartja viselőjét, összetétele 55% pamut, 30% akril, és 15% gyapjú. Srégen vágott oldalzsebei, a fa részletek és a kapucni sportos megjelenésről gondokoskodnak. Laza, kényelmes viselet.