Reima Northern lány fleece pulóver-48%
17 090 Ft 8 819 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Meleg anyagból készült fleece lány pulóver, amely ugyanakkor lélegző és gyorsan száradó is. Egyesíti a fleece előnyeit a pulóver hagyományos megjelenésével. A teljes felületű nyomtatás kreatívan kombinálja a hagyományos skandináv mintákat, éppen ezért kitűnő divatos kiegészítője a téli hegyi túráknak. A Reima** márka a stílus mellett a gyakorlatiasságot is magába foglalja, többek között a teljes cipzárnak vagy az oldalsó zsebeknek köszönhetően.

Puma Active Hoody-33%

Puma Active Hoody

Értékelés: 3,5
13 739 Ft 9 200 Ft

Kiárusítás

Sportos női pulóver, amely ötvözi a stílust a funkcionalitással. Melegen tart még az alacsonyabb hőmérsékletnél is, és a dryCell technológia szárazon tartja a testet.

ALPINE PRO Lány pulóver ELKINI 3-49%
15 690 Ft 7 889 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alpine Pro ELKINI 3 lány pulóver skandináv mintával rugalmas és meleg anyagból. Cipzáros állvédővel, hosszú ujjú, elasztikus mandzsettával, hímzett márkajelzéssel a mellkason és oldalsó cipzáras zsebbel rendelezik.

ALPINE PRO Fiú pulóver ELKINI 3-49%
15 690 Ft 7 889 Ft

Kiárusítás

Alpine Pro ELKINI 3 fiú pulóver skandináv mintával rugalmas és meleg anyagból. Cipzáros állvédővel, hosszú ujjú, elasztikus mandzsettával, hímzett márkajelzéssel a mellkason és oldalsó cipzáras zsebbel rendelezik.

Hannah Férfi melegítő felső LIONE thyme mel
27 500 Ft 17 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Városi vagy szabadidős férfi melegítő felső. A dekoratív varrás és az anyag kombinációja érdekes megjelenést hoz létre.

Hannah Női melegítő felső LIVELA rouge red mel
17 830 Ft 11 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női gyapjú melegítő felső gallérral és két fő zsebbel kisebb dolgokra. A Polarsoft Thermo anyagnak köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bír, kiváló melegen tartja önt és minimális vízfelvevő képességgel rendelkezik.