John Frieda ( Strength en and Restore Shampoo) 250 ml
2 770 Ft 2 030 Ft

A regeneratív sampon a kémikusan kezelt hajhoz a haj első osztályú ápolását és védelmét biztosítja! A haj elveszti erejét, egészségét és szépségét. Ezenkívül gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt.

Syoss Haj sampon, korpásodás elleni (Shampoo) 500 ml
1 350 Ft

A korpásodás elleni sampon eltávolítja a korpát az első használatból. Hatékonyan tisztítja és törődik hajszálakkal, frissíti a hajat és a fejbőrt. Ez megakadályozza a fejbőr viszketését és feszességét is.

Olaplex Megújító sampon minden hajtípusra No. 4 (Bond Maintenance Shampoo) 250 ml
10 550 Ft 8 480 Ft

OLAPLEX sampon „bis-amino-propil-diglikol dimaleáttal“, amely regenerálja, erősíti és hidratálja a hajat, és természetes fényt és maximális frissítő hajat biztosít. A hosszú élettartamú eredmény eléréséhez minden sampon használatakor használja a teljes OLAPLEX rendszert. Alkalmas minden haj típusra.

Alpecin Tuning fekete koffein sampon (Shampoo) 200 ml
3 250 Ft 3 010 Ft

Az életkor, a haj elveszti a képességét, hogy készítsen színes pigmentek, így növelve szürke haja. Sampon fokozottan aktív pigmentek fokozza a természetes színét a haj, így sötétebb és gazdagabb. Ugyanakkor kiküszöböli a haját.

Alpecin Aktiváló sampon a normál és száraz fejbőrre A1 (Aktiv Shampoo) 250 ml
3 010 Ft 2 750 Ft

Az Alpecin A1 aktív samponban található bőr aktivátor segíti a fejbőrt a védekező funkciójának fenntartásában és stabilizálásában. Védi a hajgyökereket és erősíti a hajat. A tartalmazott mentol kellemes frissítő és aktiváló hatással van a fejbőrre, és elősegíti a vérkeringést is.

Herbal Essences Hidratáló sampon Hydrate Coconut Milk (Shampoo) 400 ml
2 100 Ft 1 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hydrate Coconut sampont kókuszdió és vanília illatokkal festett, normál és sérült hajra. 90% -ban természetes alapanyagokat tartalmaz. Ez tökéletes fényt és hidratációt nyújt a hajnak, hatékonyan mossa meg, és megadja a haj számára a szükséges mennyiséget.