got2b Strukturálása száraz sampon Fresh it Up Texture (Dry Shampoo) 200 ml

Márka: got2b

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.05.10. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

got2b Strukturálása száraz sampon Fresh it Up Texture (Dry Shampoo) 200 ml

Fresh it Up Texture sampon hosszútávú illatot és azonnali alakot és textúrát kölcsönöz a hajnak. Tisztítja és frissíti a haját egyetlen pillanatban, anélkül, hogy zsíros hajat érzett. Megnöveli a mosott szőr hatását, és fehér haja marad a hajban (fésülés után). További információ

1400

1 400 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 1 550 Ft, Megtakarítás: 150 Ft (9 %)

Katalógus száma: 100003181070

Leírás

Termékleírás

Fresh it Up Texture sampon hosszútávú illatot és azonnali alakot és textúrát kölcsönöz a hajnak. Tisztítja és frissíti a haját egyetlen pillanatban, anélkül, hogy zsíros hajat érzett. Megnöveli a mosott szőr hatását, és fehér haja marad a hajban (fésülés után).

Jellemzők:

  • száraz sampon,
  • ad a haj textúra és alakja,
  • könnyen használható,
  • tisztítja a hajat gyorsan és víz nélkül,
  • hosszú élettartamú illat,
  • nem hagy fehér maradékot.

 

Hogyan kell használni:

A tartályt jól tárolja a spray-k előtt és között. Tartsa a tartályt 20 cm-re a száraz hajból, oszd el a hajat és permetezze a sampont a gyökérbe. Alkalmazzon rövid permeteket. Masszázs a fejbőrbe, majd tisztítsa meg a maradékot. Ha a permetező nedvesedik, folyó víz alatt öblítse le.

spotlámpák:

Mindig cserélje le a fedelet, és száraz helyen tárolja.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás nőknek
Hajtípus festett haj, finom, gyenge haj, kreppes, erős haj, normál haj, száraz haj, szőke haj, tartós hullámos haj, zsíros haj, érett haj

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.