got2b Száraz sampon barna haj Fresh it Up Brown (Dry Shampoo) 200 ml

Márka: got2b Katalógus száma: 100003181071

Közvetlenül partnerünktől

got2b Száraz sampon barna haj Fresh it Up Brown (Dry Shampoo) 200 ml

Fresh it Up barna haj száraz samponja kifejezetten barnák számára készült. Egy pillanat alatt megtisztítja és frissíti a hajat. Hosszú élettartamú illatot ad a hajnak, és ideiglenesen egyenesen felemeli a gyökérből. A zsír ellen hat, és nem hagy fehér nyomokat (rágás után). . További információ

1710

1 710 Ft

Katalógus száma: 100003181071

Leírás

Termékleírás

Fresh it Up barna haj száraz samponja kifejezetten barnák számára készült. Egy pillanat alatt megtisztítja és frissíti a hajat. Hosszú élettartamú illatot ad a hajnak, és ideiglenesen egyenesen felemeli a gyökérből. A zsír ellen hat, és nem hagy fehér nyomokat (rágás után).

Jellemzők:

  • száraz sampon barna hajra,
  • felemeli a hajat a gyökerekből,
  • könnyen kezelhető
  • gyorsan és víz nélkül tisztítja a hajat,
  • tartós illat,
  • nem hagy fehér nyomokat.
Hogyan kell használni: A tartályt jól tárolja a spray-k előtt és között. Tartsa a tartályt 20 cm-re a száraz hajból, oszd el a hajat és permetezze a sampont a gyökérbe. Alkalmazzon rövid permeteket. Masszázs a fejbőrbe, majd tisztítsa meg a maradékot. Ha a permetező nedvesedik, folyó víz alatt öblítse le. spotlámpák: Mindig cserélje le a fedelet, és száraz helyen tárolja.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás nőknek
Hajtípus festett haj, finom, gyenge haj, kreppes, erős haj, normál haj, száraz haj, szőke haj, tartós hullámos haj, zsíros haj, érett haj

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.