Scholl Bársonyos, sima forgófej repedt sarokhoz 2 db
5 840 Ft 3 630 Ft

Pótalkatrész az elektromos Scholl kifejezetten repedt sarkú cipőkhöz készült. Láthatóan csökkenti a repedt bőr jeleit a sarkon, és csökkenti a visszatérés kockázatát.

Scholl Gel Active Everyday  férfi talpbetét - 1 pár 
6 280 Ft 4 050 Ft

Gél talpbetét Everyday férfi alkalmas a mindennapi viselet és tevékenységeket. Speciális technológiával GelActive elnyeli sokk járás közben, és csökkenti a túlzott nyomást a lábát. Két betét gélt képez réteget.

Scholl Tartalék forgófej, 6 db
10 220 Ft 8 510 Ft

A készlet tartalma:

Tartalék forgófej a Velvet Smooth elektromos talpreszelőhöz Közepesen érdes, tengeri ásványokkal, 2 db Tartalék forgófej a Velvet Smooth elektromos talpreszelőhöz Diamond, extra érdes, 2 db Tartalék forgófej a Velvet Smooth elektromos talpreszelőhöz

  • ultra érdes, 2 db

.

Scholl Gel Active Sport férfi talpbetét - 1 pár 
6 280 Ft 3 940 Ft

Gél talpbetét Scholl Sport férfiak GelActive speciális technológiával, amely hatékonyan elnyeli az ütéseket a sarka, térd és a boka, és segít csökkenteni nyomást a láb, ha fut, vagy a feltörekvő sport.

RIO Elektromos körömreszelő láb gyémántkristályok 60 másodperces PEDI2
7 490 Ft 7 200 Ft

Elektromos körömreszelő gyalog könnyen és gyorsan távolítja el a merevlemez bőrt, a lábát puha és sima. A fájl kíméletes ahhoz, hogy használható minden nap, és elegendő ahhoz, hogy megbirkózzon a nyomában. Forgó fej gyémántkristályok biztonságosan távolítja el a nem kívánt kemény bőrt.

Alum online Elektromos lábfej bőrradírozó - Step Pedi
4 740 Ft

Fárasztja a kényelmetlen testhelyzet, miközben eltávolítja a lábak elhalt és megkeményedett bőrét? Akkor a PediStep pontosan az, amire szüksége van. Gyorsan és hatékonyan eltávolíthatja a bőrkeményedést.