Credo Solingen Bőrdarab a fájlban
5 830 Ft

Seřezávač kůže od značky Credo Solingen je určen k odstranění zrohovatělé kůže na chodidlech. Dopřejte svým unaveným chodidlům péči jako ze salónu! Seřezávač je vytvořený kompletně z nerezové oceli s praktickou rukojetí a součástí je také pilník.


Credo Solingen Rózsaszín újratölthető Sander Silk y Touch
8 610 Ft

A zafírkristályokkal és LED világítással ellátott saroklevegő gondoskodik a lábak bőréről. Hatékonyan eltávolítja a kemény és száraz bőrt a lábakon, és lágy és puha marad. Az extra durva henger kemény és puha bőrt kezel. A finom henger hűti a bőrt, és puha.


Margaret Dabbs (Foot File Replacement Pads) 10 db-15%
5 200 Ft

4 420 Ft

Akció

Cserélhető csiszolópárnák, kiváló minőségű, összetömörített kristálytömörítési technológiával készült, gyorsan és egyenletesen távolítják el a kemény bőrrétegeket. Úgy tervezték, hogy a professzionális láb file Margaret Dabbs Professional Foot File.


Margaret Dabbs (Professional Foot File + 2 Replacement Pads)
11 850 Ft

10 080 Ft

Akció

A díjnyertes egyedi fájl, melyet kiváló minőségű, összetömörített kristálytömörítési technológiával készítenek, tökéletes a kemény bőr eltávolításához. A fájl acélszerkezete maximális higiéniát és hosszú élettartamot biztosít.


Oriflame Héjat láb 1 db
740 Ft

Ez a praktikus kaparó finoman eltávolítja az elhalt bőrt területeken. A levelek láb puha és sima.


RIO Elektromos körömreszelő láb gyémántkristályok 60 másodperces PEDI2
6 230 Ft

Elektromos körömreszelő gyalog könnyen és gyorsan távolítja el a merevlemez bőrt, a lábát puha és sima. A fájl kíméletes ahhoz, hogy használható minden nap, és elegendő ahhoz, hogy megbirkózzon a nyomában. Forgó fej gyémántkristályok biztonságosan távolítja el a nem kívánt kemény bőrt.