Scholl Velvet Smooth Marine Minerals elektromos talpreszelő tengeri ásványokkal 

Scholl Velvet Smooth Marine Minerals elektromos talpreszelő tengeri ásványokkal 

Száma: 100002597454
Közvetlenül partnerünktől
Scholl Velvet Smooth Marine Mineral elektromos talpreszelő hatékonyan és biztonságosan eltávolítja a megkeményedett bőrt és az elhalt hámsejteket. Gyönyörűen simává és puhává varázsolja talpait. További információ
Partnerünktől: Vivantis
12 800 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
7 240 Ft
-43%

Partnerünk által szállítva

2022.2.03 - 2022.2.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100002597454

Leírás

Scholl Velvet Smooth Marine Mineral elektromos talpreszelő hatékonyan és biztonságosan eltávolítja a megkeményedett bőrt és az elhalt hámsejteket. Gyönyörűen simává és puhává varázsolja talpait.

Jellemzők:

  • tengeri ásványokkal,
  • cserélhető forgófej speciális MicraluminaTM felülettel, kivehető és tisztítható,
  • ergonomikus kialakítású puha markolat,
  • a forgófejnek köszönhetően a készülék gyorsan és fájdalommentesen távolítja el a megkeményedett bőrt, valamint az elhalt hámsejteket,
  • a cserélhető rotációs fej külön is megvásárolható,
  • 4 db x AA elemmel működik (az elemek a csomag részét képezik),
  • csodálatosan puha és sima tapintású talpakat eredményez.
Hogyan kell használni:

Az első használat előtt távolítsa el a védő burkolatot, majd győződjön meg róla, hogy a forgófej biztonságosan van behelyezve a készülékbe. Fordítsa el a markolaton található ezüst karikát – kapcsolja be a készüléket. Végezzen körkörös mozdulatokat a talp bőrkeményedéses részén, és az elhalt bőr azonnal eltűnik. Az elhalt hámsejtek  fokozatosan lehámlanak. Csak száraz bőrön használja. Ne nyomja túl erősen a készüléket a lábhoz, mert leáll. Miután elérte a bőr kívánt puhaságát, az ezüst karika segítségével kapcsolja ki a készüléket. Amennyiben nem érte el a kívánt eredményt, ismételje meg a folyamatot. Ne használja ugyanazon a területen 3–4 másodpercnél tovább. Ne használja, ha a kezelt bőrfelület fájni kezd. Az elhalt hámsejtek és a bőrkeményedés eltávalítása után öblítse le lábait.

spotlámpák:

Tisztítás: A Velvet Smooth elektromos talpreszelő nem vízálló. A tisztítás során ki kell venni a forgófejet. Kapcsolja ki a készüléket. Távolítsa el a forgófejet - a készülék oldalán  nyomja meg a megfelelő gombot és óvatosan húzza ki a forgófejet. Folyó víz alatt mossa le a forgófejet. Nedves ruhával törölje le a készüléket. Törölje szárazra a forgófejet és a készüléket. Helyezze be a forgófejet a készülékbe, majd helyezze rá a védőburkolatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.