Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge M Side Wall w. zipper
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Oldalfal az Event Lounge M Sátor pavilonhoz cipzárral rendelkezik a könnyű rögzítéshez. Védelmet nyújt az időjárási viszonyok ellen. Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge M Side Wall w. zipper praktikus kiegészítő.

Easy Camp Kemping ponyva Tarp 3 x 3 m
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kemping ponyva 2× 2 m magas acél oszloppal. Biztonságosan, gyorsan felállítható és tartós. Az Easy Camp Kemping ponyva Tarp 3 × 3 m ideális kiegészítő sátorokhoz.

Easy Camp Kemping ponyva Tarp 4 x 4 m
23 990 Ft

Kemping ponyva 2× 2 m magas acél oszloppal. Biztonságosan, gyorsan felállítható és tartós. Az Easy Camp Kemping ponyva Tarp 4 × 4 m ideális kiegészítő sátorokhoz.

Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge L Side Wall
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Oldalfal az Event Lounge L Sátor pavilonhoz védelmet nyújt az időjárási viszonyok ellen. Outwell Fal a Sátor pavilonhoz Event Lounge L Side Wall praktikus kiegészítő.

Coleman Event Shelter Sunwall Door L
13 990 Ft

A praktikus ablakos válaszfalak 365×169 cm méretűek, árnyékot vagy nagyobb személyes teret hoznak létre. Az anyag UV Guard kezeléssel ellátott, amely véd az UV sugárzással szemben. A Coleman Event Shelter Sunwall Door L je megfelelő kiegészítő sátorhoz.

Coleman Event Shelter Suwall L

Coleman Event Shelter Suwall L

Értékelés: 4,9
12 990 Ft

A praktikus szövet válaszfalt 462×462 cm méretű, árnyékot vagy személyes teret hoz létre. Az anyag UV Guard kezeléssel ellátott, amely véd az UV sugárzással szemben. A Coleman Event Shelter Suwall L ideális kiegészítő sátorhoz.

Outwell Camping Mallet 16oz

Outwell Camping Mallet 16oz

Értékelés: 5
2 990 Ft

Praktikus kalapács a 0,5 kg súlyú Outwell Camping Mallet 16oz sátor cölöpök kalapálásához. A kalapács gumi fogantyúval rendelkezik a kényelmes fogásért és lyukkal a felakasztáshoz.

Coleman Sunwall for FastPitch Shelter L
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kompakt vászon ponyva. A Coleman Sunwall a FastPitch Shelter L számára tartós poliészterből készült. Egyszerűen és könnyen rögzíthető (pattintós kapcsok) a sátor szerkezetéhez és ezáltal növelhető a beárnyékolt hely / szélárnyék A ponyva az 1,2 kg súlyának köszönhetően könnyen hordozható és 450 mm-es PU-alu bevonattal rendelkezik.

Easy Camp Footprint Tempest 500
13 490 Ft

Az Easy Camp Footprint Tempest 500 egy biztonságos sátoralj az említett sátorhoz. Véd a kopástól és sérülésektől.

Outwell Footprint Earth 5
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Outwell Footprint Earth 5 biztosítja a védelmet az Earth 5 sátor padlójának károsodása ellen.

Easy Camp Footprint Hurricane 500
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Easy Camp Footprint Hurricane 500 egy biztonságos sátoralj az említett sátorhoz. Véd a kopástól és sérülésektől.

Outwell Seam Guard
1 290 Ft

Outwell Seam Guard egy univerzális ragasztó viszkozitással a varratok ragasztására mind pamut, mind nylon szöveteken.

Ferrino Rain Tarp

Ferrino Rain Tarp

Értékelés: 5
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

4 pontban rögzíthető esőköpeny. Használható a függőágy lefedésére és megvéd a közvetlen napsugarakkal szemben is. Poliuretán réteggel kezelt, párnázott varratokkal rendelkezik és a 2000 mm vízoszlop is örömet szerez. A Ferrino Rain Tarp köpenynek utazás közben is hasznát veszed.

Ferrino Canopy MAXI

Ferrino Canopy MAXI

Értékelés: 4
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiegészítő napellenző a sátrakhoz növeli az életteret és megvéd a nappal és a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben Tartalmaz fényvisszaverő multi point fogantyúkat a zsinórok spanolásához. Tartalmaz javítókészletet és a szállító tokot. A Ferrino Canopy MAXI ideális a Proxes 5, 6 és a Chanti 4, 5 sátrakhoz.

Outwell Footprint Nevada 4
20 490 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Outwell Footprint Nevada 4 biztosítja a védelmet az Nevada 4 sátor padlójának károsodása ellen.

Outwell Footprint Rockwell 5
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Outwell Footprint Rockwell 5 biztosítsa a védelmet a Rockwell 5 sátor padlójának a károsodásától.

Outwell Footprint w. integrated toggle up front Chatham 4A
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi sátoralátét Chatham 4A. A Outwell Footprint Chatham 4A polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.

Outwell Footprint w. integrated toggle up front Collingwood 6
27 990 Ft 27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi sátoralátét Collingwood 6. A Outwell Footprint w. integrated toggle up front Collingwood 6 polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.

Outwell Kiegészítő készlet Tent Accessories Pack
7 390 Ft

Kiegészítő készlet sátorokhoz, tartalmaz 2 acél rögzítőcövek, 4 világító műanyag cövek, 4 fekete műanyag cövek, 2× 4 m világító sátorzsinór. Az Outwell Kiegészítő készlet Tent Accessories Pack rögzítőelemeket tartalmaz minden sátorhoz

Outwell Water Guard

Outwell Water Guard

Értékelés: 5
3 890 Ft

Praktikus Water Guard impregnálás a Outwell márkától, amely javítja a sátor víztaszító tulajdonságait és ugyanakkor meghosszabbítja az élettartamát. Használható mindenféle szövethez, velúrhoz, bőrhöz, nemezhez, stb.

High Peak Mistral sátor

High Peak Mistral sátor

Értékelés: 3
17 990 Ft

High Peak Mistral égy sátor, amely alkalmas szél és közvetlen napfény elleni védelemre a tengerparton vagy bárhol a kertben.