Coleman Event Shelter S Sunwall Door Sátor
14 330 Ft

Coleman Event Shelter S Sunwall Door egyszerűen, pár mozdulattal az Event Shelter Pro-hoz illeszthető. Teljes mértékű védelmet nyújt a kellemetlen időjárás ellen. Cipzáras bejárata és két ablaka segítségével állítható a benti fénymennyiség.


Outwell Camping Mallet 16oz
1 790 Ft

Outwell Camping Mallet 16oz egy bot a cövekek kalapácsolásához. A gumi fogantyú kényelmesen tartható.


Coleman Event Shelter S Sunwall Oldalfal
12 990 Ft

Ideális tartozék az Event Shelter party sátorhoz. Ez az oldalsó fal lezárja az Event Shelter oldalát, és így biztosítja a szél elleni védelmet és a megfelelő árnyékolást.


Coleman Sunwall with Door for FastPitch Shelter L
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kompakt képernyő cipzárral. A Coleman Sunwall with Door for FastPitch Shelter L számára tartós poliészterből készült. Könnyedén rögzíthető a fészerhez, ha rögzítőhorgokat használ. Két átlátszó és láthatatlan PVC ablakkal rendelkezik.


Easy Camp U-Steel Peg 18 cm Ripple
1 190 Ft

Easy Camp U-Steel Peg 18 cm Ripple 10 darab acél sátorcövekek készlet 18 cm hosszal, puha talajhoz alkalmas.


Outwell Field Repair Guard
1 290 Ft

Outwell Field Repair Guard egy készlet a önfelfújhatós, felfújható és önfelfújhatós matracok és stb. javítására.


Coleman Event Shelter M Pavilonsátor kiegészítő
14 330 Ft

Coleman Event Shelter M sátor kiegészítő egyszerűen a pavilon oldalára illeszthető. Védelmet nyújt a nap, az eső és a szél ellen. Önoltó hatású tűzálló anyagból készült, amely meggátolja az anyag további égését a tűz forrásának eloltása után. Cipzáras bejárata és két ablaka van, melyek képesek sötétedni és szabályozni a fényt a belső térben.


Coleman Sunwall for FastPitch Shelter L
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kompakt vászon ponyva. A Coleman Sunwall a FastPitch Shelter L számára tartós poliészterből készült. Egyszerűen és könnyen rögzíthető (pattintós kapcsok) a sátor szerkezetéhez és ezáltal növelhető a beárnyékolt hely / szélárnyék A ponyva az 1,2 kg súlyának köszönhetően könnyen hordozható és 450 mm-es PU-alu bevonattal rendelkezik.


Outwell Seam Guard
1 090 Ft

Outwell Seam Guard egy univerzális ragasztó viszkozitással a varratok ragasztására mind pamut, mind nylon szöveteken.


Outwell Wood Camping Mallet 12oz
1 390 Ft

Outwell Wood Camping Mallet 12oz egy bot a cövekek kalapácsolásához. A klasszikus fa nyél kényelmesen fogható.


Coleman Event Shelter Sunwall Oldalfal
12 990 Ft

Kiegészítő fal, árnyékoló (Sun Wall) a Coleman Event Shelter kerti pavilonhoz. Egyszerűen, pár mozdulattal a pavilon oldalára illeszthető. Nap és szélvédő, de kíváló reklámfelületként is használható. Önoltó hatású tűzálló anyagból készül, amely meggátoljagátolja az anyag további égését a tűz forrásának eloltása után.


Ferrino Rain Tarp
16 090 Ft

14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

4 pontban rögzíthető esőköpeny. Használható a függőágy lefedésére és megvéd a közvetlen napsugarakkal szemben is. Poliuretán réteggel kezelt, párnázott varratokkal rendelkezik és a 2000 mm vízoszlop is örömet szerez. A Ferrino Rain Tarp köpenynek utazás közben is hasznát veszed.


Outwell Footprint Cedarville 3A
10 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi szőnyeg a sátor alá Cedarville 3A. A Outwell Footprint Cedarville 3A polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint Cedarville 5A
14 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Cedarville 5A. A Outwell Footprint Cedarville 5A polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint Dayton 4
15 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Dayton 4. A Outwell Footprint Franklin 4 polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint Dayton 5
19 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Dayton 5. A Outwell Footprint Dayton 5 polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint Franklin 3
10 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Franklin 3. A Outwell Footprint Franklin 3 polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint Franklin 5
15 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Franklin 5. A Outwell Footprint Franklin 5 polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint Reddick 4A
15 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Reddick 4A. A Outwell Footprint Reddick 4A polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint Rockwell 5
10 490 Ft

Outwell Footprint Rockwell 5 biztosítsa a védelmet a Rockwell 5 sátor padlójának a károsodásától.


Outwell Footprint w. integrated toggle up front Chatham 4A
25 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Chatham 4A. A Outwell Footprint Chatham 4A polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint w. integrated toggle up front Chatham 6A
26 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Chatham 6A. A Outwell Footprint w. integrated toggle up front Chatham 6A polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint w. integrated toggle up front Collingwood 5
19 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Collingwood 5. A Outwell Footprint w. integrated toggle up front Collingwood 5 polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Outwell Footprint w. integrated toggle up front Collingwood 6
23 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi sátoralátét Collingwood 6. A Outwell Footprint w. integrated toggle up front Collingwood 6 polietilénből készült, 10 000 mm-ig vízálló és megakadályozza a nedvesség beszivárgását a sátorba. A szőnyegnek pontosan le kell fednie a sátor alját a szivárgás elkerülése ellen. A csomagban rögzítőcsapokat találsz.


Robens Ultralite Stake
1 957 Ft

1 790 Ft

Nagyon könnyű sátorcövekek Robens Ultralite Stake minőséges alumíniumból. Felső akasztó a kőnyű eltávolításhoz a talajból. 16 cm hosszú cövekek 6 darabonként vannak forgalmazva.


Robens Windshield
3 890 Ft

Könnyű összecsukható szélárnyékoló Robens Windshield. Ez elég magas ahhoz, hogy elrejtse mind a tűzhelyet, úgy a fazekat is a gázpalackon.


Robens Y-Stake
2 080 Ft
1 990 Ft

Könnyű sátor cövekek Robens Y-Stake minőséges alumíniumból. Háromoldalú forma a legjobb illeszkedésért a talajban. 18 cm hosszú cövekek 6 darabonként vannak forgalmazva.